Kesempatan By Nuzime ^^

People do listen to this music video... it's my first try to be a song writer, i did the lyric and melody by myself (so do the out of tune vocal he he he). Do give me your feed back ya... be sincere i'm ok to listen even to the worst comment ha ha ha... (but it's only a demo, so my voice will be vanished if this song is gonna be recorded by other singers... anyway i'm just an amateur.... (harap maafkan segala kekurangan ku itu ha ha ha)

by the way nuzime is my nama pena ... ha ha ha ko hade??

video

TITLE: KESEMPATAN
MELODY/LYRIC:
NUZIME (NOR ZAIMAH)


Andai waktu dapat ku undur
Kan ku cuba walau tersungkur
Izin ku mengintai hati mu
Walau pun kabur

Ucapkanlah kau cintai ku
Walau sekali pun ku mampu
Mengulagi setiap lafaz
Kata cinta mu

Chorus:
Tuhan daku bermohon
Agar KAU memberi
Daku kesempatan untuk dia
Melafaz ungkapan cinta
Pada diri ini
Sebelum ku pergi tuk
Selamanya

Cinta ini harus terbatas
Walau ku harapkan berbalas
Namun takdir diri
Sudah tertulis jelas

Chorus:
Tuhan daku bermohon
Agar KAU memberi
Daku kesempatan untuk dia
Melafaz ungkapan cinta
Pada diri ini
Sebelum ku pergi tuk
Selamanya

11/05/2012


kesempatan@paripariputih.blogspot.com

p/s: nak dengar tolong guna ear phone malu aku keh keh keh :P

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

31 comments:

  1. nuzime tu stand for what? combine nama ppp dgn nama hubby ka??

    ReplyDelete
  2. tak nama ppp penuh is nor zaimah so tukar sket ar ha ha ha jadi shortform as nuzime... nape kelakau ke bunyik dia?? :P

    ReplyDelete
  3. best sgt lagu ni... :)

    ReplyDelete
  4. perghhh!!! best giler lagu ni.. nak embeb kod blh? nak letak kat blog

    ReplyDelete
  5. Atie Zakaria: Ha ha ha tak pe law ckp tak best pung PPP ok nyer aku rasa musik tu ok la suara ku sja yg sumbang mambang :P thanks for your comment ^^

    ReplyDelete
  6. PotiaCasaDelarossa: Uiss.. malu den ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. ok wat lagu ni ! boleh blah lah kata orng skang hehe

    ReplyDelete
  8. kesuma keh keh keh boleh blah ke x ble blah mua ha ha ha ^^ thanks2 ^^

    ReplyDelete
  9. boleh upload kat utube taw xD
    nice la bha ..

    ReplyDelete
  10. Bitt: ya ini taraf karaoke jamban jer ni ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. Michelle malu bah nda taraf utk Utube :P

    ReplyDelete
  12. wahh, ni msti nyanyi smbil kibas2 sayap peri2 kn, hikk..

    *lagi satu, sy dgr smbil pasang kuat2.. xmo guna earphone :p

    ReplyDelete
  13. hehehe, kemain caliph, nyanyi smbil kibas2 sayap,hehehe.

    urm..maafkan lana ya kak kalau komen ni berlebih2an..

    Sebenarnya, saya taktau nak komen apa, sebab saya cuma dgr perkataan 'kata cinta' tak silap, itu je yg plg jelas dipendengaran saya,hahahha.

    Saya suka lihat pd lirik dulu..barulah melodinya >_<

    ReplyDelete
  14. Wah.. hebatnya! (padahal tak klik pun video tu pasal tenet slow macam kura-kura nak beranak hehe)

    tapi memang hebatlah Datin PPP

    ReplyDelete
  15. encik Kopi Pasta,

    cer tgk FB Datin PPP, ala.. ada kat belah kiri tu sana ha.. boleh agak la mcm mana boleh jadi nuzime hehehe...

    ReplyDelete
  16. erk, sjujurnya mmg xdengar jelas liriknya tu. tp suara ppp, hahaha lol mcm suara umur 20-an.siyes. best suara tu tp melodi tu mcm penah dgr jer..kt mna nya?haha

    p/s: mohon kemukan lirik, mau baca liriknya mcm mna...lam music xjelas :P

    @nong andy? still nk catch la apa yg hang nk ckp ni//kekeke..mohon perjelasan :P

    ReplyDelete
  17. caliph: Janji tak de orag kat keliling klw tak maluuuuuuuuu :P (masa recording tu tak le kibas2 kepak, sbb masa tu lum ada blog PPP lagi he he he)

    ReplyDelete
  18. Lana: Memang komen lana tu betul... suara akak macam "mumbling" dan tak jelas... sebenarnya masih banyak cacat cela dlm lagu ni lana... tak cukup stamina... nak jerit cam Rossa ha ha ha

    ReplyDelete
  19. Datin Sri Nong aku sian bah sama kao selalu ja x dpt dgr lagu kat Youtube... nda apa nnti ko mai KL aku pasang bagi ko dengar... satu lagi ya bah.. nda faham sih apa yg ko cakap kat FB aku??? pls explain

    ReplyDelete
  20. KOMIKO yup i will grant your wish soon... apa mcm 20an l.o.l biar betul.. mengeletar2 masa recording x cukup nafas... sbb lagu ni note dia tinggi... melodi tu.. maybe a bit mcm melodi lagu2 rossa...

    b.t.w KOMIKO this is one of my idea dalam tandas ha ha ha ^^ (next time i will try to baring nak dpt idea)... =)

    ReplyDelete
  21. mama nice song..lyrics pun best..nk nages..pnjm bahu..:) jom duet..:)

    ReplyDelete
  22. perghhh..ni time umoq brapa sis?

    ReplyDelete
  23. zaxx he he he duet lagu memori daun pisang kew?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  24. shawn apakah?? keh3 >..<

    ReplyDelete
  25. Tak silap masa umur den 38 la gitu :)

    ReplyDelete
  26. best kot suara.. <3

    ReplyDelete
  27. mr.she... cenggitu cenggitu boleh le.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  28. best la mama!!<3<3

    ReplyDelete
  29. cedapp ooo lagu neh mama :)
    sore halus .. bole ke donload..ngeh3 ^_^

    ReplyDelete