Kopak Aku Bulan Ni :P

Haisyyyyy.... belum tengah bulan dah bocor poket, boleh?? Manakan tak bocor... bulan lepas dah RM1000 duit aku bagi kat "cina bengkel keta" dengan "cina tow truck". Aku garuk kepala yang tak gatal; bila mengenangkan duit ku terbang melayang jer... (duit kenapa kah ko ucapkan bye bye kat aku :P) Hadoai.... nak kuarkan duit nuff, lum akhir baligh lagi... keh keh, baru RM20.00 ko hade?? Jadik la kan... (sebab aku tak tipu org suh tekan2 nuff aku tu buta-buta, sebab aku tak nak makan hasil bute keh keh keh... kalau ko nak click, click jer dengan hati yang ikhlas dan lapang dada... hu hu hu), jadi aku dan genarasiku akan selamat dunia akhirat... ^^



La ni tadi, gi tukar duit USD dgn RM300 aku dapat USD 96 ++ jer... apa la punya nasib, ha ha ha... hai duit, kalau tak mengalir macam air sehari, tak sah kalau dok KL ni... Cam ni aku duk dalam hutan  jer la jadi tarzan.. best jugak kan?? Gi kerja bergayut kat tali, tak de traffic jam... pas tu air free... guna air sungai, letrik pun percuma (malam guna jer kelip2 buat lampuh boleh??) Ha ha ha... makan pun free... kalau aku malas nak masak aku suruh jer KING KONG carikan aku buat BETIK, DERIAN, RAMBUTAN kan kan.. Haaaa. ko hade?? he he he...


Ok la aku nak berangan jadi Jane dan Tarzan jap... Petang-petang sikit atau tengah malam sikit le baru aku jengguk blog aku neh... pa pai sume.... zzzzzzzzZZZZZZZ (tidur mcm bunyi dengkur King Kong keh keh keh).

aku.lebih.rela.hidup.dihutan.dan.berkawan.dgn.hewan.dari.hidup.dibandar.berkawan.dgn.manusia.bertopengkan.hewan@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. haha.. adoilah, tahu xpe sis duduk kl nie duit sehari je pun boleh habis rm50. nanti mimpi tarzan tanpa cawat baru tahu.. eh! :P

    ReplyDelete
  2. tu la... RM50 tu sekali kuar lunch boleh habis sekelip mata... tensi2 boleh "moroyan" jugak le di buek nyo...

    Eh akaknya Tarzan dah sah2 le "encem" macam siapa tu bior le rahasie keh keh keh ko hado?? :P

    ReplyDelete
  3. kalau berkawan dengan binatang kat hutan nanti masa bergayut kerap sangat jatuh... sebab nak lambai/sapa kawan-kawan yang banyak tu...

    ReplyDelete
  4. Nizam Ariff tak pe sebagai Tarzan professional itu sume "small matter" aku bergayut la guna kaki lak.. ha ha ha ^^ ko hade bergayut pakai kaki?? :P

    ReplyDelete
  5. nie tarzan johor datang nak menolong...heheh...xper, Insaallah adalah rezeki tu k...janji jangan putus asa k,,,,

    Hidup PPP...k...tarzan johor nak tolong rupanya tarzan johor pun xder duit..heheh

    ReplyDelete
  6. selim tarzan johor pakai kain pelikat ek?? ha ha ha ^^ amin, thanks selim tak pe hanya meluahkan perasaan ha ha ha mmg rezeki dah ke arah lain... (eh x yah susah2 nak tolong bagi duit) kalau ada bagus gak keh keh keh :P

    ReplyDelete
  7. okeh.. aku dah klik nuffnang ko :D

    kalau ko jadi jane.. sapa nak jaga blog ni? ha.. jawab!! hehe..

    ReplyDelete
  8. kalo noona duk hutan, camne nak update blog kalo lampu pun pakai kelip2? aiseh...huhuhu

    ReplyDelete
  9. Nong: Kalau aku jadi Jane... KOMIKO ade boleh tolong "bodyguard" kan PPP ni ha ha ha ko hade??? eh ko pun kena ada tugas gak.. klw KOMIKO jdi bodyguard... ko la tukang tolong balas komen2 kat sini ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  10. DN: Dalam hutan tu kan byk air terjun, nanti aku buat le ampangan, pas tu jadikan jana kuasa... ko hade janakuasa cenggitu?? ha ha ha^^

    ReplyDelete
  11. haihh duit3..senang je terbang kan?

    ReplyDelete
  12. Zakia masuknya cepat... keluar lagi cepat ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  13. akakaka.. ramai pula pembantu peribadi ko eh.. Datin PPP

    nanti aku tolong balaskan komen2 sini dgn bahasa lazerku ekekeke..

    ReplyDelete
  14. Datin Sri Nong ko baru tahu ka bah??Ha ha ha ^^ ya aku memang suka yag lazer2 gitu... ko hade??

    ReplyDelete
  15. brapa ekor kelip2 diperlukan utk wt lampu tu? *skema x ayat ni? hukk...

    ReplyDelete