Nick Name.... Lu Ade???

Glamour ke ada gelaran macam gelaran, Datin atau Dato bagai??? Ko hade??? He he he... kalau ada ko dok diam-diam kat situ.. jangan nak tayang sini, tayang sana gelaran Dato and Datin tu kan?? Habes... gelarang ko jer ko henggat?? Ko tak tau aku pun ada gelaran jugekkkk... ha ha ha jadi janganlah menunjukan muncung ko yg seperti "Donald Duck" tu kepada "diriku ini yang begitu berharga.." (ha!! itu pakat-pakat nak ngutuk aku la tu kan????)

Sepanjang aku menceburkan diri dalam dunia penuh ONAK DAN DURI NI.. (keh keh keh bior le drama king sikit kan...) iaitu DUNIA BLOGGING ni... macam-macam kawan dari segenap pelusuk dunia aku jumpa... tak kira jantina... dari mana duduknya, siapa dia dan macam-macam lagi lah... tapi kalau yang betul-betul rapat (ada jugak yang baru kenal) suka memberi aku GELARAN mengikut kesesuaian atau mengikut pandangn derang kot, tentang peragai dan peribadi aku (cewah cewah aku agak-agak jer ni men serkap jarang kata orang)... nak terjun tiruk jap sebelum mengembankan diriku sat lagi neh.. he he he...

Aku tau, ada orang tak suka atau sensitif diberi gelaran-gelaran tertentu pada diri derang, tapi bagi aku PERSONALLY, I kindda like it, and appreciate what ever "gelaran" yang derang panggil aku... SEBAB: I feel close to them, and mungkin... mungkin ye (aku tak le pasti) ada sebab la derang gelarakan aku sebegitu rupa... (hanya derang jer yang tahu kan). Ha  ha ha so kepada mereka-mereka yang bagi aku gelaran yang molek2 tu tima kaseh deh... awok suke sangat neh... keh keh keh... len kali kalau aku dah tak de kat dunia ni kalau ada ko terserempak ngan benda-benda yang ko gelarkan aku selama ni... mesti ko teringat aku kan??? he he he ko hade...  tak de dok diam2 jer ...

Kalau Ko Nak Tahu Inilah Antara Gelaran-Gelaran Yang Aku Terima Dari Derang... Jom! Skodeng sapakah mereka-mereka itu???


EN. ZAHARIN mengelarkan aku sebagai CIK SEMOT HETAM...
(aku tak tau asai dia dok panggil aku nama ni he he he)


KOMIKO ATAU MR. COPY PASTE pulak gelarkan aku MRS.WHITE FAIRY (sebab kata dia, bila dia tengok nama paripariputih tetiba dia terkenang pasal cerita MR & MRS SMITH... and terus tukarkan kpd MRS.WHITE FAIRY (correct me KOMIKO if i'm wrong)


LANA a.k.a Invisible Lana dr Fantastic Pour, pulak gelarkan aku sebagai BLACK WIDOW.... ala yang dari PELEM THE ADVENGERS (keh keh walaupun pada asalanya aku yg mengelarkan nama tu kat aku sendiri kan... ) ko hade ke?? ha ha ha 


Ha ha ha yang ni Saudara APAI yg bagi gelaran ni kat aku. Dia kata dulu dia pernah buat survey kat satu syarikat yg membuat business sambal.. maka dari situ le dia gelarkan aku sebagai NEKNOR... (ko hade ke cap mohor bagai nama ko kan??) keh keh keh...




Dan yang terbaru hari ni, aku dapat lagi satu gelaran dari aMirul yang mengelarkan aku NOONA... aku tak tau le yang dia maksudkan tu NONA TV3 tu ke atau BUAH NONA keh keh keh suketi ko le Mirul wei... 



Ade de de macam mana aku boleh terlupa gelaran yang satu ni... ha ha ha Si Caliph plak suka panggill aku kak peri peri... yang macam ayam nando's tu... ko hade?? Kelas ko Kak Peri Peri Ketty Perry keh keh keh ^^



HU HU HU... SEKIAN FUL STOP... 
AKU NAK STAND BY NAK KELIK DOH NI...

aku.dalam.berbagai.karekter@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

26 comments:

  1. yang amirul maksudkan noona tu nuna dlm bhsa korea mbawa maksud kakak..

    ReplyDelete
  2. oh... ha ha ha ha ingat buah noona keh keh keh... thank u KOMIKO :P

    ReplyDelete
  3. sib baik ada si torreskopi yang bijak laksana.. huhu

    ReplyDelete
  4. hahaha....eden hanya mampu tergelak...gelaran yg noh bg kat PPP ialah k. zaima...amacam?...retro tak??? ngeh3...

    ReplyDelete
  5. teringin nak bagi gelaran merah merah blogku merah. hehehe

    ReplyDelete
  6. noona, ganti pic buah tu ngan pic nih..

    http://coolsmurf.files.wordpress.com/2009/01/15412417.jpg?w=500&h=333

    barula hot..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Amirul aku tgh driving tunggu aku blk dr mengaji mlm nanti ok

    ReplyDelete
  8. Amirul aku tgh driving tunggu aku blk dr mengaji mlm nanti ok

    ReplyDelete
  9. Wow! banyak betul gelarannya...tu mmg dah tahap glemer dah tu :)

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Hamboi!!! kemain letak nama glamor2 akak kat sini..memang window widow lah akk ni,hahahahah

    ReplyDelete
  11. haha.. selalu panggil Cik Pari-pari, sekarang nak gelar Datin Pari-pari pula akakaka.. buli kaH datin? ekekeke...

    ReplyDelete
  12. hihihihi..banyaknye gelaran PPP dapat ^^

    ReplyDelete
  13. Tallif: Tahap glamer?? mana de cik PPP masih seperti yg dulu... (buat kenyataan sambil tertunduk malu ala2 perempuan malaya terakhir keh keh keh ^^)

    ReplyDelete
  14. Noh Kodiang: Ha aa... retro sungguh... keh keh keh bek ko panggil aku JEMAH pun ok gak tuh keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  15. Boni: Bole aje... PPP memang suka sgt kaler merah merah blog ku kan ha ha ha ko hade ke kaler merah cam saga ni??? ^^

    ReplyDelete
  16. mirul: your request has been granted, tapi apa kena mengena gambau tu ngan si NOONA sila explain... aku musykil :P

    ReplyDelete
  17. LANA: Window laptop ke hape?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  18. Nong: Eh apa salahnya DATIN sri nong... teda masalah bah, boleh saja kalo ko keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  19. Cik Rongoks: Ko nak satu tak?? amek la keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  20. ada lagi satu.. kak peri~peri

    ^__________________________^

    ReplyDelete
  21. HA HA HA MACAM AYAM NANDO'S PERIPERI CHICKEN KO HADE?? KEH KEH KEH... ^^

    ReplyDelete
  22. Eh datin..tiba-tiba gambar buah anona bertukar jadi encik Lee Minho ku sayang ekekekeke...

    ReplyDelete
  23. Nong sapa Lee Minho?? Lawyer? Engineer?? ke ahli musik? keh keh keh ^^ aku mana le kenal artis korea ni... :P

    ReplyDelete
  24. tq, noona.. pempuan tu nama beliau kim hyun joo.. jadik noona/kakak lee min ho citer boys over flower.. cantik tu si kim hyun joo.. superhot noona.. haha

    ReplyDelete
  25. same2 keh keh keh... hamboi cun nya noona tu kan?? dengan aku macam langit dengan bumi ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  26. mcm2 la nama PPP .. nice juga bah. :D

    ReplyDelete