O.O Mayday Mayday...

Hu hu hu dari tak bergerak dah gerak balik ari ni... laju giler.... now count down is 1230... lagi 4 saja lagi... Really can't wait who will be the LUCKY ONE....??? hu hu hu....

Walaupun ko x de kena mengena dgn projek ni tapi mcm dalam gambau ni jugak le kan aku akan buat JUST DO IT... la lal la...(tetap nak mengenterframkan si abang Torres aku kan)


Is a HE or SHE...?? hu hu hu...


THE LUCKIEST 1234 FOLLOWER... HE HE HE


head.counting.begins@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. dh ready dh ni nk unfollow n follow blk nih..nk tunggu yg 1233 jer :P

    ReplyDelete
  2. KOMIKO: are u sure not?? ha ha ha we'll see ok ^^ la la la la >.<

    ReplyDelete
  3. nampaknya aku kena bersaing dgn leakedknowledge la....kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. TP: keh keh keh bersaing guna "wrestling" lengan ke hape nih?? mua ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  5. amboihh semua pakat nak nak unfollow, follow balik. Ety pun nak masuk bertanding laa. hahaha :D

    ReplyDelete
  6. keh keh keh Ety tahniah le anda le perserta wanita pertama yg nak bertanding untuk mendpat kedudukan yg ke 1234 ppp ha ha ha ko hade??

    ReplyDelete
  7. Apa lah yg best sangat tulis2 kat badan tu...
    Kertas kan ada banyak di dunia ini...
    BTW.. Count up to 1234...

    ReplyDelete
  8. Koding itu le bezanya org K ni... ha ha ha ^^

    Up up on the way keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  9. alamak.. aku sengaja tak follow ang pasai nk tunggu 1234 ni la.. cess.. kena bersaing plak...

    ReplyDelete
  10. Amirul Verdasco Nadzri: Keh keh keh... ko hengat ko jer nak hadiah tu..??? ha ha ha ^^ saing bro jan tak saing... ok bah gue mo tintu... selamat meng follow and unfollow la ye.. mua ha ha ha zzzzzZZZZZZZZ

    ReplyDelete
  11. Semakin hampir debaran pencarian 1234

    ReplyDelete
  12. Tallif: Itu la... dah macam pertandingan Juara Lagu le pulek he he he ^^

    ReplyDelete
  13. lagi 2 org cukup laa quota tu, hikk...

    ReplyDelete
  14. caliph: hari ni dah last call and finally.... ^^

    ReplyDelete