Pengumuman!

Harap maklum hari ni, hari esok, lusa, tulat, tulat lagi satu, sampai le hari Jumaat, tiada ENTRY untuk MENU BERBUKA PPP. Jadi ko tak yah susah-susah menunggu enteri tu ek! Ha ha ha... Sebarang tempahan resepi ke, gambau2 makanan ke, buffet2 yg best ke, sila tinggalkan persanan korang kat P.A aku di bawah ni... (SILA MAAFKAN DIA... SEBAB DIA NI MEMANG TAK RETI BAHASA, SUKA SUKI DIA JER MEROKOK DEPAN KORANG) HE HE HE...

P.A PALING SETIA YANG PERNAH BEKERJA
 NGAN AKU KEH KEH KEH...



P/S: "Micheal" Sekali Lagi Aku Nampak Ko "Smoking" 
Kat Public, 
Pisang MONTEL Ko Aku Kasi Cancel he he he....


hewan.jugak.adalah.makhluk.TUHAN@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

21 comments:

  1. kak, apasal PA comel sgt nih ? ehh, btw, dia tak puasa ke ? hehehe :D

    psst : lama tak BW. hari ni dtg nak penuh kan komen di entry2 akak :)

    ReplyDelete
  2. Ok...jangan lama-lama...Berehat, Jadi Supermom dan kembali dengan penuh tenaga! Jumpa Lagi PPP

    ReplyDelete
  3. bhahaha PA ppp tu uzur sbb tu die xpuasa..haha apa2pon slmt berbuka ppp :)

    ReplyDelete
  4. Ok.......nanti aku jumpa PA awak yek..heheheh

    ReplyDelete
  5. hahaha ko tipu aku ye :P
    makai banyak ke berbuka td? haha

    ReplyDelete
  6. ety... itu baru tengok PA dia lum lagi tengok boss PA dia keh3... owh silakan komen2 kat sini percuma takdek hidden charge.. keh keh keh the more the merrier ko hade?? ha ha ha :P

    ReplyDelete
  7. Talliff demi sesuap nasi (he he he) mana leh cuti lama2 hu hu hu :)

    ReplyDelete
  8. miko erk... PA ppp tu jate... buke tino keh keh keh.. masakan dia uzur bah?? ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  9. mici makai sikit jak... nak cari nasi itit x jumpe keh3 nasik ayam hade ler.. :P

    ReplyDelete
  10. haha itit je ko tahu. :D
    sakit hati bha nie,line still lembab nak koma padahal td aku dah kasi dia makan. haha T__T

    ReplyDelete
  11. alo lo lo kesian ko mici aku rase dia nak minta "cerai" bah sama ko... boyfren ko ni apa celcom ke maxis ke digi??? :P

    ReplyDelete
  12. kalo boleh aku pun mau ceraikan dia ngan talak 4? ko ada? kehkehkeh.. aku guna si boifren celcom,mmg lembab.

    ReplyDelete
  13. mici: anang ko ceraikan "abg celcom tu" nanti nuan jugak tak leh tinduk.. nnti tak pasal2 panggal ko basah lencun keh keh keh....

    sebek2nya nuan peda betul2 tahap kelembapan dia baru boleh kak ceriakan dia... keh keh keh..

    seb bek la aku ni mereti.. tak "fire stone" ko dan mancal suh ko ceriakan dia terus ha ha ha... gaga ni aku ni... :P

    ReplyDelete
  14. haha sungguhhh broken iban ko tu PPP ..
    ko tu memang selalu gaga,kasi idea "matang" ngan aku. hihi .. td aku p blog LINA budak rebina yg ko promo,heheh dia wat entry ala2 promo blog ko ngan aku. hihi

    ReplyDelete
  15. Ha bagus la kalo ko dua2 dah pakat nak share2 RIBENA yg aku bagi tu kan... lepas ni jan gaduh2 lagi.. keh keh keh... tunggu aku nak terbang gi sana ha ha ha papai budak Ribena :P

    ReplyDelete
  16. ok pigi lah, jan ko kembali.. haha :P

    ReplyDelete
  17. nasib baik comel hehehe..

    ReplyDelete
  18. Datin Sri Nong sapa yg sumel aku ke PA aku tu?? keh3 >.<

    ReplyDelete