Sayang Vs Venci.. He He He Ko Hade??

Fuyooooo! Tajuk apa lak entri aku ni?? Dah mcm tajuk WWF la pulak kan??? Ehhh... bukan WWF la... (aku tak suka WWF skrg... byk drama "king kong" jerk... siap lak ada fomfan... tu le yg lelaki suke tengok tu kan??? ha ha ha). Ini topik kegemaran aku ni, kalau bercerita yang berkait-kait tentang hati dan perasaan kan.. (dah macam nak mengait buah rambutan le pulak bunyinya) :P

Aku rasa le, ramai aje kot yang penah mengalami situasi cenggini (situasi yang aku nak kongsikan ni). Yelah maksud aku... Sayang Vs Benci. Masa bercinta kan... kalau dah sayang tu sumenya indah, semunya macam mimpi, semunya nampak molek belako... tak de langsung cacat celanya, tak de langsung perangai negative yang terpampang pada diri Si Folan tu kan?? (orang tengah angau le katakan).

Aku rasa kalau masa tu, dia "TERKENTUT" macam bau  telur tembelang  pun ko kata wangi kan? kan? Keh keh keh. Kalau aku le, masa tu.. dia kentut, harus aku "flying kick" dia ikut luar tingkap... habes... "muntot" tak de kesedaran sivik, harus la terima sepakan "penalty" dari aku kan?? Kalau dah tau nak "terberry" tu, gi le buang kat toilet... yang ko nak sebar-sebarkan kat orang tu apa hal?? Wa ka ka ka.... dengan aku tak jalan de... cintan-cinton neh... ko salah tetap aku tegor... So berbalik pada topik aku kat atas tu... ini aku nak senaraikan beberapa "nick" atau "panggilan manja" ketika sedang asyik mashyuk bercinta tul tak?? 

MASA SAYANG... INI LA NAMA2 TIMANGAN 
DAN PANGGILAN MANJA YANG SELALU DI BERI UNTUK SI DIA

BABY / ANJE 


atau
SWEETHEART


atau
INTAN

atau
PAYUNG


atau
HONEY



TAPI KALO DAH "MENCIK.... "
NI LA JADIKNYA

BABY = B-B- (tak tergamak nak menyebut ayat penuh ha ha ha)
PAYUNG = PAKU PUNYA ORANG (KEH3)


BERLIAN = BATU... KAYU (HE3)


PAYUNG = MANGKUK HAYUN 
(DAH DEKAT2 LE TU NGAN PAYUNG KAN) 
WA KA KA KA


MADU TERUS TUKAR JADIK 
CUKE KEH KEH KEH


ITU LE... KALAU DAH BERCINTA TU... BERPADA-PADA UDAHLE.. JANGAN LE BERIA-IA BENAR. MASA BERCINTA MEMAELAH SEMUANYA INDAH, TAPI BILA DAH "TERPELEOT SIKIT..." SUME JADI X CANTIK... SEMUA BURUK... (MASA TU LA KO BOLEH TENGOK THE "TRUE COLORS" DERANG KAN??? ITU SEBAB DALAM ISLAM, KITA DIGALAKKAN BERTUNANG, SEBABNYA? UNTUK MENGENALI HATI BUDI MASING-MASING, DI U.L.A.N.G.I... HATI BUDI EK... BUKAN HATI BODY KEH KEH KEH (BERTUNANG TAK BERERTI KO BOLEH SESUKA HATI BUAT MACAM DAH KAWEN....) OK ITU JER ENTRI3 SENGAL AKU TUK PETANG NI... KO HADE?? HA HA HA :p

suka.amek.tak.suke.take.it.or.leave.it@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. Mrs Eady: perhan ke cenggini?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  2. hahahhahahah...xtahu nk komen cmne ..sbb xpenah pulak panggil nama2 kt atas tu samada sayang / benci..haha

    ReplyDelete
  3. KOMIKO ye ke??? boleh caya ke x penah?? ha ha ha x lama lagi ada la tu nik name tuh.. keh3 ^^

    ReplyDelete
  4. Suke bintang kaler pink tu. hewhew. nway, entri yang menarik. i loikee. . tapi kan cik PPP, ade ke orang bercinta ni panggil awek die payung.
    cth. " payung payung, jom kita dating malam ni." kahkahkah. :))

    ReplyDelete
  5. hahahaha. Kak PPP. Dah betul dah ni. hahahaha :D

    ReplyDelete
  6. KL: aku panggil ko KL cukup la ha ha ha apa lak tak de nya?? ada le.. tu intan payung... aku tak jumpa gambau intan duk sebelah payung tu yg jadik payung jer tu ... ha ha ha ko hade??

    ReplyDelete
  7. Ety: Ko gelak2 ni mcm penah experience jerk ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  8. suka 'flying kick' hahaha~ kalo dah break 'geli aku nak panggil ko baby' hahaha xD

    ReplyDelete
  9. Michelle aku bukan setakat lepas break masa cintan2 pun aku x penah guna nick2 tu kat XX haku keh3

    ReplyDelete
  10. panggilan paling best adalah.. kakanda n adinda... hahaha... mncintai perlu la berpada2..... :)

    ReplyDelete
  11. Emma: Kalau panggil abang tak best ke?? he he he (tapi tu lepas kawen le) tak kosa i nak berabang2 masa bercintan ha ha ha ^^ malu u... :P

    ReplyDelete
  12. hahahah...bese la tu resam bercinta

    ReplyDelete
  13. PPP soklan cepu emas.. jadi husben tu PP panggil pangilan cayang apa??? hehehe

    ReplyDelete
  14. ARELAN: Resam bercinta gaduh baik... gaduh baik... sampai le ke tua ek?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  15. Nong Andy: Biorle rahasia... keh keh keh ^^ tapi satu pung tak de kena mengena dgn paggilan mabuk kepayang di atas :P

    ReplyDelete
  16. masa bercinta semuanya HIPOKRIT..wayang semata-mata :) dah kawen baru tau langit tinggi mana

    ReplyDelete
  17. masa bercinta semuanya HIPOKRIT..wayang semata-mata :) dah kawen baru tau langit tinggi mana

    ReplyDelete
  18. betul tu PPP. kalau dah gaduh sakan yang manis jadi pahit. true color warna warni semua keluar. haha

    ReplyDelete
  19. EZ: Aku masa bercinta, masa bertunang, masa dah kawen, dan sekarang ni sama jer... tak ubah2 he he he sebab org Sagittarius tak pandai berpura-pura.. la la la la ^^

    ReplyDelete
  20. Aien Alien: Tau tak pe... ha ha ha ko pun cenggitu tak?? keh keh keh ^^ jan mare aku men2 jer :P

    ReplyDelete
  21. kira bole panggil BENCInta laa kn, erkk...

    ReplyDelete