Sempurna...

Duhai blogger yg jelita, tak kurang jugak yg encem... di sini aku ingin memberitahu bahawsanya terima la aku seadanya... kerana aku hanyalah makhluk bernama manusia... jika apa yg pernah aku tulis sebelum-sebelum ini ada menyakiti dan terkena batang pokok hidung mu, itu adalah sesuatu yg di luar pagar kawalan aku... Aku menulis ini, setelah membaca entri dari blogger kesayangan aku LANA melalui articlenya yg bertajuk BLOOGGER DAN KEBARANGKALIANYA di mana secara tiba-tiba terlintas dibenakku ini yg semakin hari semakin mengucup (mengikut perinkat umur le katakan), terpanggil untuk menulis entery pada hari RABU yg sepatutnya aku isikan dgn n3 wordless, tapi rasanya wordless itu tak berapa nak BERKESAN dengan orang seperti aku, (yang tak reti2 nak berhenti dari menulis n3 ~ KO HADE??) ha ha ha... 

Jadi janganlah ko sume salah faham, terpersaan, termarah dengan entri-entri sengal aku selama ni, sesungguhnya suma itu tiada kena mengena dengan mereka yang masih hidup atau tlh pergi mengadap Ilahi, tidak terkecuali juga tiada kena mengena dengan HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH, MAK JEMAH dan kawasan-kawasan yang sewaktu denganya. HARAP MAKLONG (POTIA jan marah PPP kerana meminjam kata2 manja mu ituh ha ha ha).



LAGU INI AKU TUJUKAN KHAS UNTUK SEMUA BLOGGER BUDDIES AKU.. DENGAN UCAPAN "KU SEMPURNA BAGI MU... TAK KURANG SESUATU.." KEH KEH KEH (SILA TERJUN DALAM LOPAK SEKARANG!)


kau.sempuran.bagiku.tak.kurang.sesuatu@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. Salam.

    Entry 'Ko hader' akk memang tak pernah mengecewakan saya.

    Ada je ayat2 kelako yg sy pun taktau lah, memang kalau masuk blog ni, otomatik aku jadi senget ngan miring2 gak,hahahahah.

    Saya pun, minta maaf kalau ada yg terasa..ah, senang citer, pa yg terpapar kat imej gambor atas tu, itulah saya..dan saya rasa, akk juga..blogger2 lain juga. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe.. selama ni xperna lak ade n3 kak pp yg membuatkan aq terguris hati ke, tertawar hati ke , termarah hati ke..

    asal baca je ade je yg buat aq gelak .. dan membuatkan aq terus baca dan membaca.. paling aq suka entri kalau ade wajah aq comey lote kat n3 pp.. hak3..

    apapon aq pun nak mnta maaf jika aq ade wat salah @ mnyakitkn hati kak pp sebab aq sokmo melompat2 kat blog pp ni.. tkut nnt slah 1 widget tu runtuh la plak.. haha...

    ReplyDelete
  3. Hihi. Kak PPP, sama2 lah kita. Ety pun nak minta maaf kalau2 Kak PPP ada yg terguris, tergores dgn entry2, komen2 Ety.

    Tpi kan kak, one thing la, betul ckp @Khairolina dgn Kak @Lana tu. Blog akak ni, blog wajib Ety terjah setiap hari sbb walau sesengal mana pun entry, mesti ada part yg buat Ety gelak sorang2 depan lappy.

    Kita manusia biasa kak. Kita tak sempurna,tak boleh nak puaskan hati semua org. Kita buat apa yg termampu.

    No worries la. Akak syok, sbb tu blog akak best. Akak PPP antara blogger kesayangan Ety tau :)

    Sep sikit ! :P

    ReplyDelete
  4. wuish.. semua nya komen panjang2 ni.. korn xde point sgt nak komen panjang2 cam dorang...
    sempurna ke manusia? how to describe someone tu sempurna? i have no idea.. tp terima la seseorg tu seadanya dah cukup
    banyak ar idea akak untuk menulis kan, mintak sikit idea boleh tak? korn kekurangan idea di samping kekangan kerja... uwaaaaa

    ReplyDelete
  5. nobody perfect...eceh ayat...saling mengingatkn sesama manusia yg xsempurna,tak salahkan...;)

    ReplyDelete
  6. senyum tak perlu kata apa-apa .. oi cik semot ko pose tak?ke sebok hurung gula pasir?

    ReplyDelete
  7. adeke manusia sempurna?rasenye bile kite terime sesorang tu dgn hati ikhlas,buruk baik dia pelengkap kita,mesti kita rase mcm dia sempurna.haha terpuitis ke ayat ini?hoho

    ReplyDelete
  8. bila sebut kebarangkalian.. tiba2 tingat solan math, erkk...

    ReplyDelete
  9. a.. aku pun ada juga baca n3 Lana tu.. ya. memang begitulah adanya.. tapi setakat ini tak adalah aku salah faham dgn n3 kamu datin Pari-pari Putih :D

    ReplyDelete