Sepi Hari Ke 2...

Apalah keboringnya hari ni?? Kalau semalam boring... hari ni double lagi aku rasa... macam semalam gak sunyi sepi jer... mana perginya blogger-blogger yang lain?? Dengan En.Suami ku yang masih outstation :( 

Pandang kiri, kanan, depan, belakan, sume dinding, nak tengok TV pun sume tak besh... Hurm... rasa macam duduk dalam gua pulak malam ni he he he... best jugak kan... mula la aku berangan nak hidup ala-ala TARZAN balik ni... ko hade??? 



Nampak gayanya malam ni kenalah layan lagi, lagu-lagu "malar hijau" yang bertemakan sepi... dan rindu... haisy... walaupun aku bukan minah bunga tapi terpaksa ku layankan jugak, telinga aku dengar lagu ni... habessss.... nak wat apa lagi kan??

Kalau korang rasa korang pun tengah sunyi sepi cam aku ni... meh la sini temankan aku... korek idung ha ha ha ^_^



jangan.biarkan.diri.anda.diselubungi.sepi@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

26 comments:

  1. Sabar-sabar. Seperti nasihat Taliff yang lepas....tulis entri untuk dikeluarkan sepanjang seminggu :)

    ReplyDelete
  2. Pada pendapat saya ..kalu kit aminat lagu bunga2..pasti kita si bunga2...hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. cian..xpe2 sy ad utk teman ppp. =)

    ReplyDelete
  4. adedeh jgn bha ko sepi2 lg ini mlm .. well , hari ini aku lebih ok dari semlm. hihihih .. jgn ko lyn lagu2 sidih tu,nanti ko makin sepi. haha hancur sabahan. :D

    ReplyDelete
  5. Muttallif: sedang berusaha ke arah itu.. walau terpaksa merangkak sekali pun boleh?? ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  6. Hanif: Tambahan pada ayat tu... "Si Bunga-Bunga Cinta" kelassssss ^.^

    ReplyDelete
  7. Lyna Mirsada: Betul ni?? Baiklah... ko dah sedia nak korek idung?? ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  8. Uina... udah berdamai ke ngan BF ko mici?? good aku tumpang gembira bah.. boleh aja kalau kao ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  9. nda la bdamai .. kan aku diam2 ja,aku silent jak bha nda mau kecoh2 sama dia. hihi~

    ReplyDelete
  10. hahahah ada hari ke 2 la pulak...LOL. rasenya mesti ada yg ke 3,4,5,6 smpai hubby ppp blk dr outstation. kekeke :P

    ReplyDelete
  11. mici: oh... sabar itu bGUS UTK HATI YG SEDANG PILU... KO LEK2 JAK YE MIC

    ReplyDelete
  12. MIKO: nak LOL jugak lah... tau tak pe... tapi klw dia ada pun dia asik tengok bola jer... :P 2x5 jer la tu... adehh... (mode korek idung balik ha ha ha)

    ReplyDelete
  13. ala.. idung aku ada jerawat. sakit la kurik idung ekekekeke...

    jom layan lagu :D

    ReplyDelete
  14. Nong kalau idun ko x leh nak korek... ko korek telinga la apa lagi... ha ha ha >,<

    ReplyDelete
  15. kalau bosan jerit, bosaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn !! :P

    ReplyDelete
  16. biasanya kalo sy bosan.. sy tgk tv, xpn layan muvie yg ad kat lptop.. smbil makan.. setelah penat.. tdur.. hehee

    ReplyDelete
  17. piraa... aku nak jerit PIIIIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH buleh?? ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  18. Emma sume movie aku dah tengok dari citer Doraemon, citer2 kata AFC, citer cina, korea, bollywood, plywood sume dah aku tengok.. ha ha ha.... silap2 hari bulan tv yang tengok aku balik nanti... ko hade?? keh3

    ReplyDelete
  19. hidup ala2 Tarzan? Jangan pakai cawat sudahla ye.. HEHE

    ReplyDelete
  20. Zwan dah namenya tarzan... wajibleh pakai cawat... keh3 >,<

    ReplyDelete
  21. Salam akak.

    Laju je msg hndpn sy pgi tdi,hahahaha.

    Saya rasa, tahun lepas pun macam ni juga.

    Nak dekat2 puasa, semua macam slow skit..gementaq kot nak nyambut Ramadhan >_<

    Akak ni pun..sejak balik dri AW tu..asyik ngorek hidung je kojenya..kat sana tak leh korek idung ek?bhahaahah

    ReplyDelete
  22. sabar la ye.sket je lagi tu. ni dah datang teman.hehe

    ReplyDelete
  23. saya ada je kat sini..haha

    ReplyDelete
  24. Lana hidup di dunia cyber harus pantas supaya tak ketinggalan...

    Mungkin jugak la.. orag slowly nak kurangkan berblogwalking...

    Eh sana korek idung x syiook, korek idung kat M'sa lebih feel kot ha ha ha .. ^_^

    ReplyDelete
  25. aReLaN: ha ha ha macam lagu ni 'teman tapi mesra' KO HADE?? mua ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  26. Boni: you are 25 minutes too late... masa ko datang PPP dah ZZZZZZZZZZZ sepi punya pasal... keh keh keh :P

    ReplyDelete