Sepi... :(

Hamboi... nape le malam ni sepi sungguh... :P macam padang jarak padang terkukur jer blog malam ni... (Dah le En Suami outstation sampai Jumaat) tinggal le aku dan anak aku, nasib bek le anak buah aku yg duk kat Dubai tu ada buat peneman, habis lunyai Hamster aku (Si Dato K) dikerjakannya.. nasib bek le Dato K ni ok...... Dah ok aa.. aku nak layan lagu Gersang yang bertajuk SEPI... sepi... sepi... ku pandang kiri dinding... ku pandang kanan sofa... ku pandang depan TV, ku pandang atas kipas angin... lama2 aku hangin sengsorang... haiyss..... 




bila.sunyi.aku.suka.dengar.lagu@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

24 comments:

  1. Relex...gunakan masa sepi untuk mencari idea blog :)

    ReplyDelete
  2. Tallif: :) hurm tu la kita ni kan bila ada depan mata buat tak kisah, bila x dek baru teringat.. ha ha ha :P

    ReplyDelete
  3. ha ha ha... sepi kak pp ciannyer la.. aq ikut tumpang skali sepi bleh x??...

    ReplyDelete
  4. Lina... aaa meh le jemput2 meh sunyi sama2 aku... yg ko ni sunyi pasal apa plak?? :P

    ReplyDelete
  5. sunyinya malam ini tiada bulan tiada bintang hanyalah kedengaran ombak di pantai hati ku di susuk sayu dan pilu mengenangkan nasib diri di rantauan...

    ekceli aku suke lagu ni huhu

    ReplyDelete
  6. senasib la kita ppp. sepi juga ni yg myebabkan kebosanan :P

    ReplyDelete
  7. EZ siyes aku tengah sunyi ni... mood pun down down... :(

    ReplyDelete
  8. KOMIKO: ha aaa... ya kita serupa... PPP rasa sunyi teramat ni... haiys tu yg entri pun kontot2 jer neh.. :(

    ReplyDelete
  9. si suami takde,sunyi la kan .. hikhik~
    michelle pun sepi :(

    ReplyDelete
  10. Ya bah?? Jom Mitch join d club... ko bp ko gi mana? ko sunyi2 neh??

    ReplyDelete
  11. nda pigi mana2 bah .. aku sedih. aku rasa ada sumandak lain tunggu buah hati aku bah, uinaaa :(
    menjadi ka sabahan tu? hehe

    ReplyDelete
  12. uina... SUMANDAK?? Bah bahaye tu micie ko rasa betul ke bah?? jang tuduh2 mungkin perasaan ko ja tu kali... lek ko situ bah.. aku pun tengah boring ni... ha ha ha belasah jer aku nak ckap sabah bagai kan... ko hada cenggitu mici... >.<

    ReplyDelete
  13. hahaha.. aku senyum2 baca komen ala-ala sabahan di atas :P

    Datin PPP

    kalau sepi mari aku temankan :D

    ReplyDelete
  14. Datin Sri Nong betul bah.. aku busan habis suda ani... :P

    ReplyDelete
  15. ndak tuduh2 bah .. dulu sumandak tu ada request relationship bha dgn bf aku kat fb. until then aku tinguk status sumandak tu masih tunggu2 sama org itu. org itu mungkin bf aku bha..
    naaa ndak mau bahh.

    haha belasah aje :P

    ReplyDelete
  16. lek ja ko sana mici... jan cepat melatah bah... niway... klw bf ko sayang ma ko... sya rasa teda bah dia atu mo layan sama itu sumandak... lagi bah ko santek bah.. gila ke dia.. mo tinggalkan ko... lek lek jak kamu tu ok...

    ReplyDelete
  17. sabar la ye.sampai jumaat ni je pon.hehehe

    ReplyDelete
  18. aReLan: ha ha ha setia menanti...

    ReplyDelete
  19. layan lagu gersang. gelak kejap boleh?

    hahahaha...

    sis sepi tu kadang kala seronok juga. bebas dari gangguan.tenang jer.

    tapi kalau masa yg lama ianya mmg bosan

    ReplyDelete
  20. TP: Yup... kadang2 otak PPP ni penat... tapi memang klw lama2 dah rasa lain macam kan... :(

    ReplyDelete
  21. Salam PPP, peh lagu malatop ehh.. lama tak layan lagu camni.. terbaikkk..hehe..

    ReplyDelete
  22. Nasir lagu lama yg malar hijau ha ha ha

    ReplyDelete
  23. masa muda mudi cun tu,,hehehe

    ReplyDelete
  24. Boni... bole le sikit2 ha ha ha dah ok tak ni?? hope boni jan bengang2 lagi ok >,<

    ReplyDelete