Setia Ke Korang NI??

Ha ha ha sorry...sorry aku tau aku punya entri masyuukkk macam air... non stop... Can't help it laa, tangan aku ni tak leh nak duk diam lak malam ni... adeh.... (maybe untuk cover for 4 days nanti kot hurm...)

Ok just for fun ya... tadi aku cuba test uji kestiaan pada pasangan dan  ini lah hasilnya. Even though it's only for fun, but i'm glad to see the result... hu hu hu... korang lak camna?? Care to try?? Ok click sini: Anda Setia Terhadap Pasangan?

TOLONG JANGAN JELES DENGAN KEPUTUSAN YG 
AKU DAPAT NI YE... HE HE HE


kesetiaan.kunci.kebahagiaan@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

39 comments:

  1. bosan2 boleh test game kat fb....
    kadang2 ada game yg funy jugak...
    boleh hilang stress

    ReplyDelete
  2. zaidalifah ha ha ha ni ppp tgh busan la ni dok layan game2 tu ha ha ha bole?? ^^

    ReplyDelete
  3. alaaa. kalau takde pasangan lagi, acano ? har har har :D

    ReplyDelete
  4. Ety dia bukan kira ada pasangan or not... this is menguji tahap kesetiaan ha ha ha ^^ bleasahkan jer... :P

    ReplyDelete
  5. haha,, setia bangat tu akak.. :D

    ReplyDelete
  6. Trah nape, tak percaye?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. tak nak cuba la ... sebab michelle memang tak setia hehe :P

    ReplyDelete
  8. kenapa?? xpercaya?? mcm iklan lak bunyi dy.hehe
    percaya la kak n_____n

    ReplyDelete
  9. Trah tau tak po ha ha ha ^^ aku mlm2 cenggini mula la sewel :P

    ReplyDelete
  10. michelle: eh asal lak x cuba mana ko tau tetiba dia bagi setia cam aku ni ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. ah jelez. nda mau try.. takut kalah sama Datin PPP hehehe...

    ReplyDelete
  12. Ha ha ha apa la ko ni Datin Sri Nong lum apa-apa udah mengalah bah.. go for it... keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  13. nanti BF aku tengok,kantoi la hehe :P

    ReplyDelete
  14. michelle kalau ko tak tunjuk ke dia mana dia tahu ha ha ha aku jadik jaaat ini malam :P

    ReplyDelete
  15. besenya, kalo result test2 nih, keputusannya adalah keterbalikan dgn yg sebenar..hahaha -profDS-

    ReplyDelete
  16. Cit ko ni DN bukannya nak bagi semangat kat Noona ko neh, ha ha ha ke ko jeles Noona ko ni setia tahap "melimpah ruah"?? keh keh keh.. jan sadis2 nanti PPP belanja ko aiskrim paddle pop cam kucen pelangi KOMIKO nak? ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  17. wahhhhhhhhhhh ! hahahaa

    ReplyDelete
  18. FaFaEhA waaaaaaaaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  19. Salam.

    Kalau saya..sah2 jawapannya

    0%

    Sebab saya memang tak setia2,hahahah.

    ReplyDelete
  20. Owh! Tak setia pada manusia x pe la jugak.. tapi jan x setia pada yg SATU itu jangan sekali2 ok ^____^ lewat lana titun ari ni??

    ReplyDelete
  21. setia kat sape tu? maaf la x kenal lg... ekkek

    ReplyDelete
  22. ha ha ha apakah???? :P

    ReplyDelete
  23. Peh memang setia benor tu kalau dah 100%.. untung ler suami ppp..heheheh

    ReplyDelete
  24. huyyo!! perfect tu

    ReplyDelete
  25. nasir hamzah: he he he ^^ ni bukan betul pung... kebetulan jer kot.. :P

    ReplyDelete
  26. Boni ko hade?? ha ha ha :P

    ReplyDelete
  27. aku dapat 129% kesetiaan

    mcm mana plak tu
    hihihihi

    ReplyDelete
  28. ha ha ha itu dah Melampau setia tuh... boleh jadi sebaliknya lak nanti keh2 ^^

    ReplyDelete
  29. wah. 100 markah utk kakPPP. hehe..

    ReplyDelete
  30. caliph: practice make perfect ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  31. zamani kenapa tak percaya ke?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  32. setia ai lebey dari 100% kot ngeee

    ReplyDelete
  33. sila tabikkan diri sendiri ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  34. hahahaha...walaupun kalau buat tak dapat 100, diri ini tetap setia padanya...

    ReplyDelete
  35. Bagus2 tapi jan di mulut jer.. di hati lain ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  36. setia untuk kat atas je buat masa sekarang..

    bosan-2 pegi test kat fb. kehkehkeh.. kalo x , haremm nak jejak sume tu kan..

    ReplyDelete
  37. Payeh Kuced ya betul... ha ha ha mana ko tau?? sama la aku :P

    ReplyDelete
  38. perghhhh !
    tahniah :)) hukhuk

    ReplyDelete