Sila Cari Gambau Memasing Versi Kad Raya PPP Ko Hader??

Bismillah and Assalamualaikum, ok aku tahu adalah terlalu "advance" untuk aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kat korang semua kan... tapi aku rasa tak salah pun aku nak ucap awal2. Memandangkan tuntuan kerja harian aku kadang2 tidak mengizinkan aku untuk melakukan seperti yang aku rancang. Jadi sempena kedatangan Aidilfitri dalam masa beberapa minggu lagi ni, aku nak ambil kesempatan untuk meng"distribute" KAD RAYA EDISI KHAS PPP ni buat korang semua.

Pada yang tak de gambau korang tu dalam ni aku mintak maaf, dan mohon  ko jan kecik hati, walaupun tak de gambau lam tu tapi korang sume tetap my buddie blogger kan... hu hu hu... hope ko sume suke la ngan  kat raya aku ni (fuuhhhhh... bukan senang ek nak buat menda ni... perlukan tahap kesabaran TIPTOP untuk menyudahkannya..) dan knowing me, manusia yg paling tak penyabar finally, aku dapat sudahkan jugak... so please lookup for yourself... he he he selamat mencari ek...

KAD RAYA - BLOGGER ADAM


KAD RAYA - BLOGGER HAWA 


kad.raya.2012@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

48 comments:

  1. walaupun gambo den takdo..den nak ucap selamat hari rayo jugakk.. huhu

    ReplyDelete
  2. gua taw gua tak dew...k bai..hak hak

    ReplyDelete
  3. walaupun gambo den takdo..den nak ucap selamat hari rayo jugakk.. huhu .

    ayat minum kopi main pi es pi

    ReplyDelete
  4. del ada... cuba perhati betul2, itu PPP guna gambar lama b4 u change ur new profile picture :P

    ReplyDelete
  5. Zul De Alexis aku rasa ko dah kena tempah cermin mata power yg 1000 tu dah ha ha ha >,<

    ReplyDelete
  6. Ada gambar saya.. yehaaa!!! thankz PPP ^^ 6hb nanti kita dating eh.. ekeke

    ReplyDelete
  7. Fara Ahin Ali yo samat ari rayo jugak kat ko.. he he he >.<

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Adakah ini dibuat ketika kak whiteperi tak leh tido smlm?hek? keh3.

    Teror la akk, bukan sonang nok buwek nih, tampal satu2 gambar.

    Kenapa gambo akk ada sampai 4 ketol??manje2 lak tu, iyarkkh! iyarkkh! tak puas hati, hahahaha.

    Terima kasih akk ku!! InsyaAllah, raya kita ketemu ^_^

    ReplyDelete
  9. aida: tu la gambau awak tu sume nye tak leh nak copy past jadi itu jer le hasil yg boleh den buat hu hu hu :/

    ReplyDelete
  10. Lana: tak ni wat last week lagi... tadi baru habis buat... he he he PPP ni kan memae suke no letak gambau dia bebanyak keh keh keh (insyallah ye semoga dapat jugak kita jumpa one fine day)

    ReplyDelete
  11. Gambar kite ade lah. hewhew. Terima kasih tak terhingga aku ucapkan kepada kak pppppppppp. peace yaw. hewhew. :))

    eh eh, btw, selamat hari raye untuk akak. lalala~ :D

    ReplyDelete
  12. Datin PPP,

    haku baru nak create kad raya utk ko.. ko dah siap-siap bagi kad raya online lagi gitu hehe.. tima kasihlah! tapi aku tetap akan hantar juga kad raya tradisional itu padamu hehehe..

    *tadi baru selesaikan 4 kad raya.. esok pula sambung yang lainnya... termasuklah yang Datin PPP punya kad raya..

    ReplyDelete
  13. Kamal Lee hari tu ko majuk kan dgn aku kata aku terlupa masukkan nama ko lam iPad ni aku tebus kesalahn aku balik ni keh3 supaya x terlepas pandang lagi gambau ko tu kan.. ye samat ari raya gak kat ko :)

    ReplyDelete
  14. Nong Andy: Aku tak sabar menunggukan kad ucapan ko tu... dah lama sungguh2 aku tak terima kad ucapan melalui pos... :) rindu rindu rindu

    ReplyDelete
  15. ado gak gamba den.. 1st sekali tu... ekekek

    ReplyDelete
  16. dah ada kad raya? huhuh
    'yey! gambar Sop ada :)

    ReplyDelete
  17. Potia yo penghargaan utk org yg baru pulih he he he glad your are back >.<

    ReplyDelete
  18. Sop: Tak pernah dilupa... selamat hari raya ye :)

    ReplyDelete
  19. nanti aku nk tukar gmbr laen la~serupa mcm xde je...ahahha T__T

    ReplyDelete
  20. syakir rahman: sapa nan salah? yg ko gi bubuh gambau nampak mata jer tu pehal keh3 puas aku mencari gambau penoh ko tapi x jumpo... :P

    ReplyDelete
  21. arigatou kak peri2.. rajin btul edit2 pic, publish en3 laju2, hikk...

    ReplyDelete
  22. caliph: supermom kae??ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  23. hehe cendol ade !! tenkiu ppppppppppp
    selamat hari raye!eh awalnye!
    selamat sahur esok ppppppppp :)

    ReplyDelete
  24. di kala malam yang hening, PPP telah membuat saya excited pabila FB. Wah ! ada link baru di timeline FB ku.

    Sekali ku terjah, OH MAIII ! Ada gamabu den. Thanks kak ! Thank you sangat. Suka buat kite terharu tau. Menci laa, malu kite. Aww. Rajin gila akak. Siap buat sampai dua lagi. Hee :)

    First kad raya yg diterima untuk tahun nih. Hugs untuk bonda permaisuriku :)

    Selamat berpuasa kak , dan salam aidilfitri in advance dari Ety :D

    ReplyDelete
  25. you are welcome cendol hu hu hu samat ari raya gak :)

    ReplyDelete
  26. Wah ety dah mcm puisi begitu puitis ayat2nya ha ha ha don't be.. apa yg nak malu...

    hugs2 back... samat berpuasa gak kat ety jan nakal2 :P

    ReplyDelete
  27. wahh... si kacak masih di ingatan noona..sob3x *terharu* pic ke 10 tu..haha gigih aku kira.. thanks noona.. love this card so much.. pepun, aku rasa aku lagi terlebih advance dari segi kepantasan mengucapkan selamat hari raya..huhu

    ok, dengan rasminya, aku pun nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI direct to noona.. aku nak mohon maaf kalo ada terkasar bahasa, terkurang ajar dan lain2 kesilapan sepanjang kita berkenal-kenalan dalam sebulan ni..sob3x..

    **selamat hari raya aidiladha terus bley tak?? huhu

    ReplyDelete
  28. Amirul alo lo lo how sweet, takde la noona yg patut minta maaf sbb byk bergurau kasar dgn mirul.. mmg x penah pun buat salah apa2... boleh jer tak de hal... lambat laun pun kena wish jugak kan??

    never forget people who never forgotten bout me.. that's for sure :)

    ReplyDelete
  29. Terima kasih atas ucapan Raya Aidilfitri yang advance itu PPP.

    Selamat Hari raya juga kepada PPP :)

    ReplyDelete
  30. ade lagik gmbr korn.. terharu la dengan akak.. thanks for the advance kad raya tu yerp...

    ReplyDelete
  31. Tallif: Sama-sama semuga tahun ni raya lebih bermakna buat taliff dan isteri :)

    ReplyDelete
  32. KorN: Sama2 selamat hari raya in advance to you an family =)

    ReplyDelete
  33. aku nak kad original :)


    hehehhehehhe..aku majuk kang !!

    kekekkekeeke

    ReplyDelete
  34. cikZaitul: nanti aku bukak kedai printing taip2 hari aku bagi ko kad ucapan nak?? ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  35. uwaa... kak pp setia mngingatiku.. teharu sesangat, selamat hari raya jgk la d ucapkan.. muka aq tetap yg comel kat ctu.. hahaha

    ReplyDelete
  36. ni aku maleh ngan ko ni lina... keh3 sokmo ttp comel gitu kan... ya asal ko suk2 lusa melupai "diriku ini yg begitu berharga" siap ko ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  37. good card nie,,,,, salam dari Indonesia

    ReplyDelete
  38. hi yusuf thanks salam form Malaysia :)

    ReplyDelete
  39. hahaha pose lom tamat lgi e-kad raya sudah terbit.. haha. tq ppp...btw, cmne ppp buat? mohon tunjuk ajar n softw apa diperlukan? teringin nk buat tp mmg thu ni akan ambik masa :P

    ReplyDelete
  40. MIKO: Aiyakkk!! ada gak org suka ngan e-kad PPP ni.. (sob sob :'( terharu rasenye).. tak de sofw cuma perlukan kesabaran yg tabah... h ha ha ppp guna paint jer la... tpi mmg perlu kesabaran tahap maximum... sanggup ke??

    ReplyDelete
  41. selamat hari raya maaf zahir & batin PPP ..tq hado gambar aku hehehe

    ReplyDelete
  42. mencikk mencikk..wa nak duduk atas2 oih! :p

    ReplyDelete
  43. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin jugak buat PHAT and FAMILY :) mestila ada ari tu kan merajuk gambar dia x dek :P

    ReplyDelete
  44. MK Syahir ni la .. dia x bersyukur langsung... ha ha ha ko nak.. nanti tunggu kad raya tau depan lak... h aha ha tungguuuuuuuu >..<

    ReplyDelete
  45. awrrr gambaq laki wa je ada T_T


    kalau bahgian gambau PPP tu dikosongkn sikit mst ada ruang lg, kuh kuh :p
    kbai :3

    ReplyDelete
  46. @zyra roxx: ha ha ha aku muskil sapa en.suami lu?? owh tu gambau tu blum masa dia nak turun tahte lagik ha ha ha ko hade?? >..<

    ReplyDelete
  47. saya takde...ok *berlalu pergi

    ReplyDelete
  48. anasyg... ha ha ha kbai... >..<

    ReplyDelete