TAHNIAH... ZAMANI 1.2.3.4 ^^


Bismillah... 

Assalamualaikum,

Finally... penantian aku berakhir juga... (tapi tak sempat nak capture no 1234 tu... :p - Pagi tadi masa aku on9 baru 1233, sekali tu sampai office sudah 1236 keh keh keh...) Akhirnya orang yang aku nanti-nantikan itu telah berjaya menobatkan diri dan blognya sebagai FOLLOWER BERTUAH PPP YANG KE 1234... dan dengan itu secara automatic ZAMANI juga la yang berhak mendapat HADIAH YANG AKU TAWARKAN TEMPOH HARI.. TAHNIAH ZAMANI...

Memang rezeki ko le Zamani kan... aku pung baru follow dia semalam jadi follower #14. Blog dia pun baru... so pada korang2 di luar sana jom kita support blogger baru ZAMANI.. kasi up lagi follower dan traffic kat blog SukaSgtNakBerkata.. 

TAK SEMPAT AKU NAK 
CAPTURE NO BERTUAH 1234 


INI LA HEADER BLOG BELIAU...



DAN INI INFO "TENTANG DIA". ITU JER YANG AKU 
DAPAT INFO TENTANG DIA... :)



Kepada ZAMANI ko sila la tinggalkan alamat untuk aku postkan hadiah tu ok... pls PM aku kat FB BOLEH??? 

1234@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

49 comments:

  1. tahniah pd zamani n tahniah juga follower dah 1234 yek

    ReplyDelete
  2. Tahniah...


    penat aku tunggu no 1233 dari mlm- pagi buta-pagi hari layan blogPPP semata2 nak 1234. alih2 dapat 1236.

    aku follow ekekekeke.

    gurau jer

    ReplyDelete
  3. wah,saya ada menang apa ke? huhu.. tak kusangka tak ku duga betul la ek. hik3.. thanks ye kpd tuan blog siap sediakan hadiah lagi utk follower2nya,hehe.. btw,sy tak main fb la,cmane ye? huhu..

    ReplyDelete
  4. Kesuma thanks ye memang si Zamani ni kira bertuah punya budak keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  5. TP alo lo lo cian dia... he he he tu la kan tak pasal2 penant jer dapat keh keh keh ^^ tak pe la kita jadi ging blog pun kira bertuah jugak kan?? (ce ce cehh saja nak cover line keh keh keh ^^)

    ReplyDelete
  6. Zamani: YE SILA CUBIT PIPI KO SEKARANG (BAHWASANYA KO TIDAK BERMIMPI TTG SI PARIPARIPUTIH) SEBAB PPP NI SEBENARNYA MMG WUJUD.. HA HA HA AKU LA TU... :p

    JGN LUPA EMAILKAN ALAMAT KO YE... LA LA LA LA ^^

    ReplyDelete
  7. dah emelkan dah.. hehe..
    okay2,terima kasih kepada semua yang menyokong saya (tibe2) haha..
    dan terima kasih jgk kepada tuan blog sbb begitu baik dgn follower2nya.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada Zamani!

    ReplyDelete
  9. Muttalif kat Zamani jer ke?? Kat PPP?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  10. Arghhh! Kenape bukan Aku? kenape ini terjadi ? -,-'' Hewhew. *saje nak frustfrust sebab tak menang. :P

    ReplyDelete
  11. Kamal Lee: Alo lo lo... ko tunggu la pulak ye giliran yg ke 2000 aku nanti he he he ^^ berjanggut le ko nak tunggu kan?? ko hade?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  12. Zamani: Ko kalau dah sampai jangan lupa inform aku tau.. lagi best kalau ko buat entri... (boleh tak nak masuk lif tekan sendiri keh keh keh) aku bukan apa takut2 tak sampai jer che cehe cehhh nak cover line le kan ni :P

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah,dah sampai nnt sy inform ye. eih,mesti la buat,insyaAllah. bkn sng nk dpt hadiah mcm ni. tak disangka2 pulak tu. hahaha :p

    ReplyDelete
  14. Zamani: terima la hakikat bahawasanya hari JUMAAT ni memang membawa berkat kat ko (ko ada buat baik tak sebelum ni?? ~ mungkin ini le balasan yg ko dapat kan...) kedua dah memang rezeki ko itu jer le... no further comment ^^ keh keh keh

    ReplyDelete
  15. jelous2!! eheheh dah namanya rezeki zamani. apapun dikesempatan ini nasir ingin mengucapkan tahniah pada zamani.dan ppp. smg jalinan ukhwah ini mendapat keberkatan dari-Nya. amin..

    dah mcm ucapan hari raya pulak..ehehe

    ReplyDelete
  16. Nasir... keh keh keh tak de maknenya le nak jeles2 ngan dak Zamani ni keh3 ^^ yup sama2 jugak semoga jalinan ukhwah ni akan terus berkekalan... ek... bukan disebabkan nak hadiah jer ye tak?? hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  17. okie..
    *jeles = ="

    ReplyDelete
  18. ary_lee: jom kita ramai2 pakat jeles keh keh keh T.T

    ReplyDelete
  19. a ae.. lama aku x nampak ko Che Rosliza Che Mat ^^ hehehe ye tahniah le utk si ZAMANI slam keh keh khe bukan slam tu aku jer yg suka2 tambah... :P

    ReplyDelete
  20. MD biar le PPP jawab on behalf dia SAMA-SAMA he he he ^^

    ReplyDelete
  21. waaaa..bestnye dah ramai follower ^^;

    ReplyDelete
  22. tahniah buat akak sebab follower meningkat lagi..tahniah juga buat zamani

    ReplyDelete
  23. fyna: nak senyum jer leh tak?? keh keh keh =)

    ReplyDelete
  24. Mrs Velentine: Ye sama-sama hu hu hu ^^ majulah blog PPP untuk negara :P

    ReplyDelete
  25. tahniah Zamani! :D *jeles nya*

    nampak gayanya misi Ety nak unfollow dan follow back kak PPP terpaksa dikuburkan. kerana 1234 telah dirembat oleh Zamani. hehehe :D

    ReplyDelete
  26. Ety: Yo begitu la adonyo tak dapek den nak nolong ekau keh keh keh ^^ jom kita kuburkan sama lopeh ni.. ha ha ha :P jan mare Ety akak joke2 suka suki jer neh... mua ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum.

    Smlm sy dtg, tngu2 jugak sapa ni 1234, tgk2 dah jauh terlepas kedepan,heh3.

    Tahniah pada zamani, pada akk jugak ^_^

    ReplyDelete
  28. Walaikumsalam lana... keh keh keh mmg akak sendiri x sempat nak tengok no lucky tu 1234... tak nyempat2 nak break laju jer meter follower tu jalan keh3 mekaceh lana ^^

    ReplyDelete
  29. ppp noona, y this happen to me..? siang malam menunggu..semalam bukak, baru 1231.. sob3x.. cis, zamani...ang telah memusnahkan impian aku..huhuhu.. rilek ok. tahniah pada ang, incik zamani. ni zamani slam ke??

    ReplyDelete
  30. Amirul Verdasco Nadzri: diam2 udah kao keh keh keh (masih merindui slang sabahan)... bukan ko jer yg berkemah kat blog aku ni malam tadi, ramai jugak termasuk aku (yg last2 tertidur dpn laptop boleh??) pun tak tau camner aku boleh terlepas ha ha ha (jom ketawakan aku jugak) :P

    ReplyDelete
  31. wahhh...bertuah Encek Zamani...:)

    ReplyDelete
  32. hahaha xjelez pon dgn die..keke..crossed finger :P

    ReplyDelete
  33. YaYaNsMum a.k.a YM ye ye sume org kata dia bertuah (bertuan punya zamani keh keh keh penat aku promot dia ha ha ha)

    ReplyDelete
  34. KOMIKO: Alo lo lo.. cian dia... x pe tak berjaya hari ni bukan bermakne x leh berjaya di len kali kan??? tengok jer si mirul dgn TP lagi siap berkemah kat sini keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  35. congratulation buat zamani :D

    ReplyDelete
  36. Rulita jangan lupa dong followin dia ya...

    ReplyDelete
  37. ceh..che..ceh... aku terlalai.. ahahaha.. tapi PPP pun terlalai smpai x sempat prinskrin nombor bertuah tu ekekekeke...

    ReplyDelete
  38. congratz kpd pemenang yg join sesi folo rapat2 ni, hikk...

    ReplyDelete
  39. ha ha ha caliph RAPAT UMUM KE?? HA HA HA ^^

    ReplyDelete
  40. tahnaih cik pari2 , akhirnya dapat gak follower 1234 .
    :D

    ReplyDelete
  41. Miss Nieyna: Senkiu senkiu ^^ seksa sungguh nak menunggu sampai cecah 1234 :P

    ReplyDelete
  42. ahaha,alamak. ramainya yg jeleskanku.. jgn ia bertukar dengki ye,hehe. sori la lewat sikit pot pet kat sini,biasalah busy sgt hari ni,hehe..
    btw,thanks kat you all yg ucap tahniah2 kat sy ye,hihi.. rezeki,alhamdulillah. hehe..
    insyaAllah, smoga ukhwah terjalin kekal dan diredhai :)
    hehe,seksa? tapi penantianmu telah berakhir dengan kehadiranku.. hahaha :p gurau2 je eh.. hoho :D

    ReplyDelete
  43. oh zamani ko dah memalam baru nak bw kat sini ek... ha ha ha insyallah suk klw pejabat pos bukak aku akan pos kan hadiah ko seberapa segera... haipppp!!

    ReplyDelete
  44. haha,nak wat cmne. kite duk lam keta menghala ke puchong. sampai2 terus online pulak tu punya excited. hahaha :P okeyh,bereh.. ngehehe :D

    ReplyDelete
  45. Tahniah zamani.. 1234 tu.. Shantekkkk no tu..

    ReplyDelete
  46. tahniah la azman :) heee
    sukanya dia yea . hihi

    ReplyDelete
  47. terima terima kasih.. hehehe.. untungla.. :P

    ReplyDelete