Terlelap...

Ya Allah! Aku terlelap?? Adeh... aku mintak maaf banyak2 dengan korang... masa aku balik dari rumah mak aku tadi, kelopak mata aku ni rasa berat sangat-sangat nak buka. Sampai2 jer aku on lappy aku (konon2 nak membalas sume comment)...


Last-last bila aku tersedar... dah pukul 11.00 hui mengantuk giler aku... ni la akibat kebosanan yang melanda untuk malam yang terakhir ni kan... (ko hade??) malam terakhir sebelum Ramadhan... hu hu hu. Pada korang yang melawat blog aku sat tadi... dan tak berlayan, thousand apology sebab aku terlelap...

Ni baru tersedar dan tengok sume kawan2 blogger dah "menghupdate" entri memasing dengan pantas dan cekap... (dah macam aku gak le korang ek, satu hari sampai 3-4 enteri).. Hu hu hu ok, ni aku dah terjaga ni tak tau le pukul berapa baru aku boleh tidur ni... haisy.... Ok lah sempena hari Sepi yang terakhir ni aku nak layan lagu gak... jom layan sama.. ko nak layan ke tidak suka ti lu le, janji wa nak layan gak... ha ha ha papai sume....


tanpa.engkau.aku.tak.mengerti@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

20 comments:

  1. la,patut la koi nunggu owner reply shout koi tak berjawab. haha:P (kiding2) ui,lagu best. layan sat.. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha. takpe kak. tpi akak pun pantas, bangun tidur, cecepat gi BW komen entry Ety. hihihi.

    Ety pun mata dah terkebil2 dpan laptop ni haa "=.=

    ReplyDelete
  3. Zamani: sekali koi tertidur daaaa.... ha ha ha layan jan x layan ^___^

    ReplyDelete
  4. Ety... harus... itule ciri2 blogger F1 ha ha ha ko hade??? jan terkebil nanti laptop tu lak yg tidur sat lagi ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  5. ehh, kucing ka bodyguard tu? erkk...

    ReplyDelete
  6. Caliph: he he he En Kucen malas tu ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  7. kita pun sama, salu cmtu.. cam kucin kt atas tu tido pn laptop ;)

    ReplyDelete
  8. babycomel... ppp la selalu cenggitu.. penat giler... kadang2 teridur kul 4 pagi baru terjaga :P

    ReplyDelete
  9. selamat menyambut hari kesepian ppp...bhahaha

    ReplyDelete
  10. miko apakah?? ha ha ha hari ni yang terakhir hokey?? keh3 :P

    ReplyDelete
  11. zzzzzz.........zzzzzz...kroooihhh...kroihhhhhhh...ssssttttt...zzzzzz..

    ReplyDelete
  12. EZ ha ha ha ko ni asal..?? ha3 gi le tidur selamat berpuasa ye :)

    ReplyDelete
  13. 3-4 entri sehari?? wah. banyak betul

    ReplyDelete
  14. Ambil Masa untuk Rehat PPP. Tak mengapa, nanti malam lain-lain PPP update 10 entri untuk satu malam :P

    ReplyDelete
  15. Boni 3-4 tu kira tak banyak la tu, selalu lebih dari 4 he he he >.<

    ReplyDelete
  16. Ttallif: he he he insyallah... PPP ni x leh diberi idea, mau jer nanti tu semalam 10 entri sekali lalu ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  17. best tgk kucing atas tu. lena je die tdo + boroi perut die. kah kah

    ReplyDelete
  18. KorN he he he comel macam akak kan?? keh keh keh ^_^

    ReplyDelete
  19. haha.. sis tertidur la pulek.. aiyoo cumeynye itu kucing. terbayak

    ReplyDelete
  20. akak la tu tidur tak henggat dunia keh3

    ReplyDelete