Thank U

As Salam... very short note... tadi sekali lagi blog PPP (terkena hacked) - bukan disengajakan... Sebab aku petang tadi, aku godek2 template and terclick classic template (di mana code hacked tidak dipadam, menurut kata hacckers tu)... mula2 aku malas dah nak mintak balik... takut emosi meletus kat FB so aku diam kan saja... aku buat tak pot dulu... aku balik dari rumah mak aku.. aku terus mandi... duduk kejap... pas tu aku bukak lappy... aku dapat msg dari derang suruh aku PM derang kat FB... 

Rupa-rupanya bila aku buka FB aku nampak KOMIKO suh derang check kan blog ni.. So KOMIKO jangan rasa bersalah... apa yg KOMIKO buat tadi pun dah cukup banyak... OK... ha ha ha aku yang masih terkejut nak senyum pun macam plastik dah muka aku ni... tunggu esok la ye baru aku boleh senyum sampai ke telinga.. hati masih cemas lagi bila kehilangan PariPariPutih ku :/




kalau.malam.ni.aku.bukan.seperti.diri.aku.yang.sebenarnya.harap.maafkan.aku.ye@paripariputih.blgospot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

23 comments:

  1. mujur ada encik torres si penyelamat blog.. ang kembang tak torres aku puji nih?? haha

    ReplyDelete
  2. Amirul memang pun ni masuk yg kedua kali dah dia tolong aku... (walhal lappy dia meragam tu..) i'm so touched... susah nak carik kawan mcam dia.. ko klw jadi cam tu ko nak tolong aku ke tak??? :P

    ReplyDelete
  3. hahaha. ni yg nak ngorat si torres ni. baik hati sungguh dia. hahahahahaha. tpi kan kak, kalau Ety jadi kak PPP pun, Ety mmg akan rasa terharu.

    kawan yg baik susah dicari :)

    p/s : hahaha. komen tak da kena mengena. hahahahahaha :D

    ReplyDelete
  4. Ety mmg... akak tau padahal lappy dia rosak.. lagi plak dia rasa bersalah tak dpat tolong katadia.. tu yg sgt2 menyentuh hati akak... :/ akak harap dia akan dpt tukar lappy baru...sian KOMIKO

    ReplyDelete
  5. kalo aku mampu noona,y not aku tolong.. bukannya mati pun kalo tolong menolong..kan? bab blog kena hack ni, sape lagi yg kita nak mintak bantuan selain kwn2 blogger yg expert cam torres? *puji lagi*

    sungguh bijak laksana beliau menjalinkan hubungan diplomatik..huhu

    ReplyDelete
  6. Susah nak cari kawan mcm tuu. ;)

    Heh. tahniah ehh.

    ReplyDelete
  7. DN: i guess his the expertise and he knows best... kalau aku yg mintak balik sah2 berterabur ayat aku.. dgn tak faham technical terms bagai.. oh ayat power "boleh saja kalau kao" ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  8. Hanna betul.. zaman skrg ni nak cari kawan menangis almost tak leh nak jumpa.. yg nak gelak sama2 tu mungkin ramai...

    ReplyDelete
  9. awak tau tak. yang hack awak tu sebenarnya geng2 hacker yang paling top kat Malaysia ni. awak patut berbangga tu.hehehe.. hackers ni sebenarnya ok. kita minta dorang elok2, dorang akan bagi balik. dan, sebenarnya ia pengajaran bagi kita utk lebih berhati2 di alam maya ni sebenarnya

    ReplyDelete
  10. Boni ye you are right... tadi pun ppp pm one of the hackers and dia minta maaf... (dia tak hacked dia kata ada code dalam c.t tu dia terlupa nak padam) siap bagi link blog dia minta maaf dgn lagu raihan adoi.. ^^

    ReplyDelete
  11. errrk..camne nak tau kne hack tu ek? curious..huhu..^^

    ReplyDelete
  12. pengondam yg baik ni

    ReplyDelete
  13. Princess Nusy: Bila you click you blog keluar page yang kata you kena hacked... tapi they will provide link for you to retrieve back your blog.. (tapi klw yg hacker ni, klw lain i'm not sure)..

    ReplyDelete
  14. TP ha.. aa.. nasib.. :(

    ReplyDelete
  15. Huh dugaan betul ni PPP, apapun syukurlah nasir komik tolong.. tabik spring kat nasir komik ek.. eheh.. apapun sebelum berjaya tu memang banyak dugaan yang perlu ditempuh.. tahniah ppp sebab masih terus bersemangat dalam berbloging ni.. kalau nasir tak tahulah agak2 terus tak berblog agaknya.. urmm..

    ReplyDelete
  16. untungnya ada kawan baik macm tu,huhu.. sy tak prasan pulak blog kakPPP masa jadi tu. hari ni kurang skit online. hehe.. tapi apa pun alhamdulillah lah semua da ok balik:)
    hehe,cheers,jgn sedih2..

    ReplyDelete
  17. Nasir: ha ha ha mungkin KOMIKO dah terkena badi "Captain America" yg ppp gelarkan dia kot.. tu yg tiap kali blog ppp kena hacked dia datang tolong adohai speechless segan ni sebenarnya kat si KOMIKO (seb asik menyusahkan dia) :P

    ReplyDelete
  18. Zamani: Yup alhamdullilah blog akak dah kembali ke asal... thanks ye =)

    ReplyDelete
  19. dah pernah kena. memang down dibuatnya. time raya pulak tu. sadis betul...huhu...

    ReplyDelete
  20. Yana memang walaupun kita boleh create yg baru tapi tetap tak sama dgn yg hilang tu :(

    ReplyDelete
  21. a.. kalau aku yg kena memang nanes x berlagu la.. patutlah semalam. masuk blog PPP.. semacam jer. Ada hacker punya ntah apa benda tu.. siap ada iklan hacker. syukurlah dia kasi balik.. ada juga yg pndai bagi balik kan??

    blog ppp ni best tu sebab ramai yg minat nak hack :D

    ReplyDelete
  22. Nong best untuk di hack?? Aku NDA MO BAH ATU.. HA HA HA ^^

    ReplyDelete
  23. wahh, kak peri2 ada bodyguard yg hebat ^^

    ReplyDelete