WW Marathon...















bila.hati.mula.berkata.kata@paripariputih.blgospot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. oh igtkan ppp mauk marathon kt mana2 td..haha

    ReplyDelete
  2. komiko nah... Wordless Wednesday Marathon keh keh keh - dah lama x buat, so buat secara pukal hu3 ^^

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kak.

    Saya rasa, ini ant collection quotes yg terbaik pernah akk post.. semua saya suka!!! ^_^

    ReplyDelete
  4. Walaikumsalam w.t.b Lana camat pagi ^^ (senyum dulu kat lana yg somel di pagi rabu ni)... Yezaaaa...?? Hu hu hu nak pitam dah ni... (cepat2 amek stroller keh keh keh)... tapi ape yg sepcel sgt... sila jelaskan cik lana ha ha ha... Ko hade?? :P

    ReplyDelete
  5. hahahaha, senyum gak kat kakakku yg berganda2 somel n tombam ni ha,hak3. Ko hader? mesti la ader kan? hek3.

    apa yg spesel sgt??aaa..krana quotes yg pertama tu kak.. susah nak jadi orang yang baik..huhuhu.

    ReplyDelete
  6. Lana: Yup... boleh saja.. tapi tak kan perfect 100% :P

    ReplyDelete
  7. a.. quote2 yg berguna utk renungan bersama.. thanks ppp :D

    ReplyDelete