Aduhai... BOSAN....

Aku ingat baru kul 11 malam, rupa-rupanya dah pukul 1.00 pagi... Erk! Apa jadik ngan blog ni kan?? Sorang pun x de ni?? Jadinya aku tukar jadi bosan... Jadi bila bosan aku layan le... dengar lagu Left handed ha ha ha ko hade??? Bila dengar lagu2 lama ni ilang la sket boring aku. Entri pagi ni pung aku belasah jer sebab boring, macam-macam aku nak share... tapi sume macam entah hapa-hapa tah...  Jadi sila la baca content-content "entah hapa-hapa tah" dari aku... 










http://paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. gmba2 dye stylo mylo la..nk curik la..ahaha

    ReplyDelete
  2. katak amek la.. ada aku kesah?? ha ha ha aku pung amek kat abam GOOGLE :P

    ReplyDelete
  3. uiksss...dasat nie kalau dah bosan...hehehe...memacam gambor yang keluar...hehehe....btw, lagu lefthanded tuh mmg best!evergreeennn!:)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.

    Phewwww..sangat lega dapat kembali menjejak kan diri kat sini. eyceeeehhhh >_<

    Akak..sihat?

    Lagu lefthanded..huhhh..ce akak layan lagu dangdut, goyang habeh pastu, kompem tak bosan,ekekeke

    ReplyDelete
  5. YaYaNsMuM aaaa... memang dasat!!! sunyi sepi jerk blog ni dah macam padang jarak padang terkukur la plak :P

    ReplyDelete
  6. Lana kannnn?? ha ha ha bosan tak ingat... bukan tak nak letak lagu dangdut... kang nanti tetiba la goyang inul tengah2 malam, acno kan?? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  7. memang shiokk la tu PPP layan lagu tu kena lg dgn mode bosan ko tu. bukan pe , sume maseh mood raya termasuk aku. haaha >..<

    ReplyDelete
  8. bohsan? huhuhu.. macam tu la ramai lagi yg sibuk beraya smpai teranak tirikan blog hehe...

    hebat kura-kura tu Datin PPP

    ReplyDelete