Video Edisi Kemerdekaan Ke 55 Tahun Malaysia

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

fahami erti kemerdekaan sebenar.... video khas blog PPP sempena merdeka ini.... sila la tonton sehingga selesai untuk mengetahui siapa yg telah terpilih didalam video istimewa merdeka ni ... 
selamat menonton he he he...


merdeka@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

23 comments:

  1. wahwah . sedih bebeno lagunye pun adoi -_-

    ReplyDelete
  2. ehh gambar gua ade. ihikss.
    *nyorok muka dalam laci*

    salam kemerdekaan kak ppp oiii!
    :D

    ReplyDelete
  3. wah terharunya aku. sobsob.. haha.
    itu la muka mereka2 yg berjasa kpd rakyat. erk ye ke? hehehe. penuh semangat merdeka la ko PPP.
    merdeka merdeka merdeka ! janji ditepati, jgn lupa 31 ogos ni jam 8 kita jumpa kat dataran merdeka. hahaha

    ReplyDelete
  4. haha rajin sungguh mengarang video..,arigato. kamshahamida ppp :)

    salam merdeka juga...

    ReplyDelete
  5. makan ketupat sambil jerit..MERDEKAA!! :p

    ReplyDelete
  6. ='( where my picture?? so sad... uwaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. OHOIII. Gambar den ado ! Ni yg nak XOXOXO Kak PPP ni. Thank you kak. Hee :)

    Selamat Hari Merdeka yg ke-55 juga buat akak dan rakan2 blogger yg lain :)

    Yg benar,
    Babyface :)

    ReplyDelete
  8. merdeka!!!!!!!!!!!!!

    sedih T_T

    ReplyDelete
  9. ya ampun, aku pun tersenarai..huhu thanks noona.. tetiba aku rasa macam salah seorang pejuang menentang komunis pulak..huhu

    ReplyDelete
  10. nais...slmt menyambut hari merdeka ya PPP

    ReplyDelete
  11. mama PPP merdeka!!!! moga perjuangan diteruskan..:)

    ReplyDelete
  12. aimi ha tu la ko... asik nak happy2 jer... asal mendeka jer nak konsert... asal konsert jer nak mendeka... ha ha ha... aku pasang lagu sedih sbb nak menghayati pengorbanan2 & perjuangan2 org dulu2 yg tlh bersusah payah nak menrampas balik negara dari dijajah... ha... ko paham tu?? ^..^

    ReplyDelete
  13. puyak too late ha ha ha dah terpampang besau di situ.. ^..^

    ReplyDelete
  14. Ooo akak..elok sgt la kan gambau ak tu..siap pegang mikrofon,tinggal nak nyanyi lagu sudirman ni je ha,kah3.

    ReplyDelete
  15. baru ada can tgk video ni huhuhu...

    ada juga muka aku hehehe thanks! rajin sungguh PPP

    ReplyDelete
  16. arigatou, rajin laa wt video cmni..

    salam merdeka kpd semua.. hargai apa yg kita miliki skrg ni ^^

    ReplyDelete
  17. merdeka merdeka

    ReplyDelete
  18. merdeka!!! cayalah PPP.. hidup PPP

    ReplyDelete
  19. Aku di tag? Terharu siot. Thankyou cik PPP. :))

    ReplyDelete
  20. walaupun dah lama x ziarah ppp , pp sanggup gak bersusah payah nak tag ambo ...
    ambo bebesar hati nih..

    ambo nak kato , merdeka !!!!!! agak2 kuat tak ambo jerit nih?? ekekkeke

    ReplyDelete
  21. Anonymous14/11/12

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Anonymous19/11/12

    buy phentermine buy phentermine kentucky - legal purchase phentermine online

    ReplyDelete