Fantasy & Reality...

Ok malam ni terasa blog sangat sunyi.... dan sepi... Mood aku tiba-tiba swing balik... Banyak betul berita sedih yang aku terima sepanjang raya membawak ke hari ni... Semoga siapa-siapa jua yang telah pergi mengadap PENCIPTANYA... aku doakan agar roh mereka aman di sana. Dan di sebabkan aku terlalu BOSAN, tiba-tiba aku terfikir nak buat video clip official PPP ni... aku saja test-test tapi macam ok jer... Dengan mengabungkan lagu tema blog PPP serta element-element seperti titisan air hujan, alam semulajadi, tarian ballet, wanita, emo dan lain lain... maka terhasil lah sebuah karya dari aku yang aku namakan "Fantasy & Reality"... Tajuk macam dah sedapkan?? Ok, nak pastikan sedap ke tidak... sila la tonton video ni enjoy... ^.^




3:00 a:m 31st August, 2012

aku.suka.mencuba.sesuatu.yang.baru@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. umm...malam tadi trase sayu gile lebih2 bila dengaq best pren poyak pilang ke rahmatullah...ttibe teringat dgn arwah nenek yg xsempat jumpa last sblom die pergi ....dgr lagu ni lg la sayu dbuatya...

    ReplyDelete
  2. Ya miko PPP dah baca entry Puyak,since arwah anak saudara kami pergi pd raya ketiga tu dah rasa sedih, and yesterday BFF puyak.. Owh takziah jugak pd Miko di atas pemergian nenda tercinta, takpe lah sentiaSa doa buat mereka, satu hari kita pun akan mengadap yg MAHA ESA cuma tak tahu bila.. Sorry la law lg video ppp ni membuatkan MIKO n the rest sayu..

    ReplyDelete
  3. nada gitar n nada piano tu berkejaran satu sama lain.. kreatif gak la.. Datin PPP :D

    ReplyDelete
  4. Nong ini percubaan... so far aku blm pernah buat video yg betul2 so, ini saja yang dapat aku buat dulu... guna animation jer... ^^

    ReplyDelete
  5. Datin PPP hokeyh... hahaha.. ko hade?

    ReplyDelete
  6. Korn hokehhhh! aku ada ko tu hade?? ha ha ha ^..^

    ReplyDelete
  7. best .. aku suka. tapi kenapa ada org nangis? tu aku tak suka, sebab nangis tu buruk. kehkehkeh

    ReplyDelete