Hidup Merempat...

=..=


Ya... begitulah nasib aku dari semalam, hari ini dan mungkin juga besok... aku terpaksa merempat di rumah mak aku, Blackberry aku dan juga mana-mana kedai yang ada WiFi ha ha ha ko hade?? Bukan tak nak gi CC tapi aku klw gi CC tu buat banyak dosa aku jer... ko gila... dah la dalam CC penuh dgn kanak2 lelaki Ribena jer kebanyakkan... dgn mulut derang yg kalah "Mak Jemah" mencarut2 aku memang pemantang klw dengau benda2 cenggini.


Lagi satu utk keselamatan, apa2 yg berkaitan ngan personal punya kerja aku tak akan gi CC. Haiya... itu la yg aku merempat ke sana kemari ni demi mencari sesuap nasi saluran tenet... haiyssss.. mati kutu la aku dibuatnya... Aku tau, ni mesti kes lambat bayar kat TM, tu sebab kena carassss.... aku dah bayar awal, cuma aku guna Maybank Online... citt... dah le cuti lama ni sampai suk...  


So kalau korang masih x nampak aku on9 tu paham-paham la ek.. aku tengah dok merempat la tu kah kah kah.. ok g.t.g... nanti apa2 hal kalau tenet aku dah up... i'll bw mcm besa... ok chow chin chow, keep in touch N go keh keh keh...

p/s: Ni kat umah mak aku (sempat buat short entri sebelum gi pasau, nak masak tuk berbuka hari ni.. kurma ayam, dgn sayu campur ala  jawa, tak tau kebenda nama masakan tu, ok selamat berbuka posa sume... )

jangan.jadi.macam.aku.pengemis.wifi.huhuhu
@paripariputih.blgospot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

20 comments:

  1. oh..oh.. kasihan merempat. tapi aku jeles la kamurang cuti bisuk!! jeles tahap gaban!!!

    ReplyDelete
  2. Alolo. Kesiannya akak.

    Ety semalam tak online pun sbb internet down. Grr. Rasa nak cium2 si TM tu. Kalau tang suruh bayar cepat je, bila nak guna line buat perangai.

    Selamat memasak kak ! :D

    ReplyDelete
  3. oooh , Beta ingatkan ape tadi...merempat rempat dahulu,merangkak rangkak ke rumah tok penghulu~...hahahah...sabooor je la..hahah

    ReplyDelete
  4. memang kesian..angau tenetlah ni..hehe

    ReplyDelete
  5. huhuhu

    lenkali bayar awal awal

    ReplyDelete
  6. Selamat berehat...
    JUmpa kamu esok dgn maklumat blog yang terkini....

    ReplyDelete
  7. Blogger tegar kalau tak der sure panik...hehehe.

    ReplyDelete
  8. tak pe esok kita datang nak peluk cium akak kita sorang nie.. hik3.

    ReplyDelete
  9. sy pun klau personal mmg x on9 kt cc, rsa x selesa laa, huh...

    ReplyDelete
  10. kekekeh. lain kali mungkin kena autopay kot. erkk mcm byr parking.

    ReplyDelete
  11. pakai boradband :)

    ReplyDelete
  12. hahaha same je aq kak pp , klu kat office aq leh juga on9, kalau kat uma guna brodben adeeiii tua mnggu nak loading tu, selalu g uma kakak la merempat , tp klu malam aq xdbenarkan jln pulak so terperuk la kat dalam bilik tu.. kwang2

    ReplyDelete
  13. Ok hurmmm aku henggat silap aku x bayor... Rupa2nya memang ada problem haiyo... Aku call TM payment cantekkk.. Oleh itu EN. TM cepat2 le ko datang wei... Aku byk benda nak updates ni... (Sabar sabar)

    ReplyDelete
  14. mmg sesuai sgt la dgn ko ......

    kah kah kah.....niii,,jgn jd anak derhaka..kena sumpah jadi mesin basuh!!...hahahaha

    ReplyDelete
  15. Twisties: aku nak nyumpah apenye tenet pung dah kuluhum. Esok pung belum tentu elok lagi....

    ReplyDelete
  16. aku suke ayat

    ok chow chin chow
    keep it touch n go

    boleh buat lagu teheee

    ReplyDelete
  17. salam nuzul quran sis.

    ok noted hehehe lama benor aku tak jejak ke sini. hehehehe

    ReplyDelete
  18. cc adalah tempat yg paling bhya klu mlibatkan apa2 data/ maklumat ptg termasuk online banking...smue tu mudah leaked lbh2 klu owner tu jns xjujur dan pasang keylogger yg mampu merekod smue aktiviti kita ketika mna kita on9 di cc mereka...

    apa2pon, hahaha kesian merempat smata2 nk on9.haha :P

    ReplyDelete
  19. Miko mohon bg secebis simpati :p ppp yg menjadi mangsa 'BAHAN' oleh en.suami & anakku (kena gelak sbb derang kata ppp mcm cacing kepanasan)cett.. Ni pun x tau la bila dapat on9 :(

    ReplyDelete
  20. Janji Ditepati..Meh sini beratur nak bagi sumbangan ikhlas dari JKM wakakakakakkaa merempat yer..

    ReplyDelete