Kad Raya Lagi...Yay!!

Yesss! Petang tadi masa balik dari office aku jengah peti surat... sekali tu ada 2 keping lagi. (Fuh! Nilai kad raya yang menyinggah masuk ke dalam peti surat aku sekarang, ibarat pingat emas olympik... ha ha ha begitu berharga). Mestilah kan setiap pemberian orang kita mesti hargai, kalau kita nak orang lain buat perkara yang sama, kita pun kena lakukan yang sama. Ok sehingga kini aku baru dapat 6 keping kad raya yang comel lagi creative dari blogger2. Terima kasih le banyak-banyak... aku suka sangat-sangat kad yang korang bagi tu... apatah lagi kata-kata kat dalam dia.. sumenya buat aku macam tak betul gelak sorang-sorang bila aku baca ha ha ha... mekacih ek....

MK SYAHIR keh keh keh finally,
macam tunggu bulan jatuh ke riba kad raya ko ni.. senku very much ^^


Tu dia.... satu page penuh dia bagi pesanan untuk aku.. 
ha ha ha bro next year duit tu kasi up skettt la.. keh keh keh >..<


Lina... thank you so much... aku tahu akan kepayahan ko nak hantar kad ni, terima kasih tak terhingga, aku harap ko sabar menanti balasan dari aku (sedey aku sampai demam2 ko kan) mua ha ha ha sabau ye klw tak tadi insyallah esok kot sampai.. ke posman dah cuti suk? :P


Tu dia.. siap ada announcement posto! posto! ha ha ha paling x ble blah ko,
 siap bagi date hari jadik lagi tu muah ha ha ha ko memang budget CUTE!


Alo lo lo tomei tomei nya kad dia... KRETIP sungguh ko ni PUYAK... agak-agaknya mau 7 hari, 7 malam ko menyiapkan Kad Raya aku ni kan? ha ha ha I like it thanks, mcm tak caya ko ni pandai melukis kan?? Hu hu hu...


lagi.kad.raya.bloggers@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

27 comments:

  1. hoho byknye kad :D slmt raya

    ReplyDelete
  2. banyak koleksi kad raya untuk tahun ni ek. hihihih :D


    ni untuk akak :)

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/08/yippie-dapat-kad-kahwin-ehh-ehh-kad.html

    ReplyDelete
  3. amranaiman mana ada byk :p selamat hari raya jugak ^^

    ReplyDelete
  4. Ety dah baca dah kelassssss ko jah ha ha ha >..< tahun ni rasa meriah sket sbb dapat kad raya wuuuwee... >..<

    ReplyDelete
  5. aida baru dapat kad raya si MK pagi tadi.. kelakau kad dia. haha.. wah! semua cantik2 kadnya.. yg last tu memang kreatif habis la..

    ReplyDelete
  6. eh, kad raya mk la.hukhuk

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya!! meriah raya!! hehehe

    ReplyDelete
  8. noona, ni untuk noona dan geng tumpang semangkuk.. mungkin tak sehappening orang lain. sorila, aku buat last minit...huhu

    http://iamnotadictator.blogspot.com/2012/08/aku-daripada-buku-lukisan-dan-scanner.html

    ReplyDelete
  9. Wah , best nya dpt kad raya banyak !

    ReplyDelete
  10. wahh, byk jgak dapat kad raya ^^

    ReplyDelete
  11. Mirul aku dah baca... sila tabah melihat reply aku tu ya mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  12. sieyzu eiyka nape tak caya??? ha ha ha percayalah.... >..<

    ReplyDelete
  13. caliph: ada le sikit-sikit cecewah cam cakap org business budu la palk mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  14. ety dh dapat...ppp lom dpt lg?? sigh..posmen kt KL curi tulang kot...mohon maaf awal2 mmg lam kad raya tu nntmmg xdak ucapan sbb xdak ruang nk menulis :P

    ReplyDelete
  15. PPP....banyak dapat kad raya eh...bagus2...taliff satu pun xada...huhu..apapun..

    Selamat Menyambut hari raya Aidilfitri. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  16. MIKO: BELUM (mood aku dah mula merundum ni...) =.= tu la abam posmen ni... asal lak nak mintak maaf?? It's the Thought That Counts :) sabar jer ni... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  17. Tallif alhamdulillah, tak la banyak tapi gembira, yg sikit tu la yang memberi lebih makna :)

    p/s: hari tu ppp ada mintak alamat tallif, you must have overlooked the post kot :P

    ReplyDelete
  18. yeay dah sampai!!!
    hihi. omey omey kan aku buat. aku tak reti nak bermadah kate. mampu melukis saje. hihi :P

    ReplyDelete
  19. PUYAK: eh mesti aaa omey omey... sbb penerima dia pun OMEY apa... keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  20. masih menuggu kad dr cik senduk..ahhaha

    ReplyDelete
  21. zaxx tak dapek lagi ke??? ish ish ish... udah kenapa jugak dgn posmen2 kat pahang tu ek... aku hantau sama ari ngan aku antau si POTIA punya :P mohon ko sabau menanti surat cinta dari cik senduk ko tu ye ha ha ha >..< happi birthday gak kat ko yg ke 50 kan?? ha ha ha :p

    ReplyDelete
  22. finally :) hati wa tak tenang weh kalau kad wa dah sent xsampai2..ade lagi yang lain xsampai..wa sedih :'(

    ReplyDelete
  23. Mk SYAHIR hu hu hu alhamdulillah, aku punya yg hantar pun ada gak yg tak sampai si zul de, org bgi aku pun ada gak yg tak sampai sedey wooo

    ReplyDelete
  24. waaa... dpt dah kad raya tuuu.. aq jugak masih mnggu dgn penuh kesabaran.. smpi demam2 ag tuu.. hahaha... esok nak raya dah, tp kad raya xsampai2 ag.. hmmm hilang mood raya aq... hihihi..

    ReplyDelete
  25. waaa... dpt dah kad raya tuuu.. aq jugak masih mnggu dgn penuh kesabaran.. smpi demam2 ag tuu.. hahaha... esok nak raya dah, tp kad raya xsampai2 ag.. hmmm hilang mood raya aq... hihihi..

    ReplyDelete
  26. ui untungla dpt kad raya bnyk. koi tak pernah dpt ni yg membuat pilu ni. hahahaha :P

    ReplyDelete
  27. ui untungla dpt kad raya bnyk. koi tak pernah dpt ni yg membuat pilu ni. hahahaha :P

    ReplyDelete