Lepaking Di Johnny's..

Inilah aktiviti aku tadi... sementara menunggu waktu berbuka "randomness" syok sendiri 
ha ha ha ... ko hade???


























jom.lepak.lepak.atas.para@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. oh..oh..oh.. kenapakah di dera perasaanku lagi. Aku memang suka akan banana boat atau ice cream itu. ah.. ya! tunjuk ajalah udang tu Datin PPP.. aku memang hantu udang juga akakakaka...

    er.. yg tu steamboat ke apa?

    ReplyDelete
  2. makanan di jonny mmg layan...:)

    ReplyDelete
  3. Nong aku klw gi situ yg pasti aku akan ambil golden slice mushroom, paling aku suka tu... :P aku klw johnny's ni every week gi pun ok.. ha ha ha peminta tegar sup-sup bah...

    ReplyDelete
  4. lelakisemalam: yup indeed... and the sauce, very very delicious tempat lain punya not as good as Johnny's

    ReplyDelete
  5. wahh, makan besar ni ^^

    ReplyDelete
  6. caliph besa besa jer tu ^^ tak besar mana pung :)

    ReplyDelete
  7. Salam kak :)

    Anak serupa tol muka mcm mak,heh3.

    Seronok nya..sedap tak kak? Tak pernah gi cuba pak johnnys punya. hehehe.

    ReplyDelete
  8. Lana he he he sejuk anak lelaki kut muka mak... insyallah... Sedap?? Yang ni lana x yah tanya akak memang HANTU STEMABOAT mua ha ha ha.. sebb akak suka makan sup so mmg TERSANGAT LAH SEDAP JAWABNYA.. gi la.. dia ada set yg utk 1, 2, and so on... lepas tu boleh jer order side dish... :) tapi klw lana x minat sup2 tak pasti lak akak... :)

    ReplyDelete
  9. Del... memang sodap... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  10. ni aku menyampah bukak entri makanan nih. dah menyampah bukak jugak. haha.. telan air liur je la.. aku pun suka gak menda rebus2 tuh. feel so japanese..haha

    ReplyDelete
  11. Amirul keh keh keh... sedap oooooo... sehingga menjilat senduk mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete