Malas... lalu ku layankan GANGNAM jer..

Aku pasti hari ini... dan yang bakal membawa ke hari Ahad nanti, blog akan jadi seperti "PADANG JARAK PADANG TERKUKUR..." memandangkan rakyat jelata MALAYSIA mengambil kesempatan cuti 3 hari untuk melakukan aktiviti-aktiviti berikut: KENDURI KAWEN, OPEN HAUS, BERKELAH, WINDOW SHOOPING (sebab duit awal2 dah habis masa raya hari tu), BERKAYUH (selagi tak tercabut kaki he he he)... 

Dan aku pulak, lepas ni kembali menyarung jersi 'SUPERMOM' sebab hari ni nak kemas rumah, gi pasar (nak masak soto), malam nak prepare utk OPEN HAUS tuk para tetamu special ADIK BERADIK... malam esok (sebelum tu tengahari aku kena pulak mencelah terbang tempat lain, ada wedding invitation lagi kat TITIWANGSA - padahal jemputan akan mula datang kul 4) dan membawak ke hari AHAD rakan-rakan office... (yg setiap tahun mengrequest aku untuk OPEN HAUS)... lepas rumah aku, malamnya tu, adik aku pulak buat open house kat umah dia (nasib umah dekat)...

Dan aku dapat rasakan bahwasanya tubuh badan aku ni pulak yang rasa-rasa nak 'HAUS'.. harus pulak ke ISNIN ni aku gering?? (Aku mohon tidak, sebab aku pekerja dedikasi, he he he sila senyum pada diri sendiri... Oleh sebab itu kemungkinan juga aku akan "TUANG" menghupdate blog PPP (entah.. tu kata aku... kan leh caya sangat)... jadi kalau aku tak on9... sudi-sudikan le ye berhibur dgn GANGNAM (aku pun x tau apa yg buat dia ni fofular satu dunia... dengar2 khabar video dia pecah record orang view, melebihi org view video Micheal Jackon)... entah....


kitchen.here.i.come@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. Gangnam...memang rekod sekarang. dalam twitter, blog, facebook ada menyebut pasal lagu ni PPP. Mungkin cara tarian yang melucukan. Tapi memang lucu.

    apapun selamat menyambut kemerdekaan dengan Gangnam Style! Opss opss opss... :)

    ReplyDelete
  2. ha ha ha wow what a suprise... tallif pun tahu?? ppp baru tahu 2 hari lepas... bole? :p

    ReplyDelete
  3. x penah layan lagi apa benda tu..bhahaha

    ReplyDelete
  4. @zul de alexis nu video kat atas tu... org heboh2 sgt.. entah le.. h ah aha ^..^ aku ni jenis susah nak gelak x tentu pasal...

    ReplyDelete
  5. kak pp aq tgk ni pon sebab ety yg bgtau.. die ckp lucu.. then aq tgk, tarian die yg lucu ala2 naik kuda.. adeiii...

    btw happy merdeka day kak pp..

    ReplyDelete
  6. artis la katakan .. masa jarang terluang. heheehe :P
    aku cuba menghayati video tu tp tak menarik hati. hehe.. hanya mereka yg faham je kot. erkk

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Kak..ak tgk tak la lucu n bagus mana. Cuma satu yg paling ketara beza video tu dgn video k-pop lain tu, si oppa yg menari tu.

    Ye la..salukan retis2 korea ni hensem mat labu, cute macam boleh buat spesis alien baru.. tapi yg dalam video ni?phm2 sndiri,keh3

    #cuti tiga hari, rmai menyepi. Standard lah tu, hehehe

    ReplyDelete
  8. oh byk tu program aktiviti d hujung minggu...selamat msibuk kn diri ya dan smoga mnempuh smue aktiviti2 dgn jayanya

    err, kt internet byk yg buat parody sal gangnam sytle nie...ppp xnk turut serta buat vids juga ker?hehe

    ReplyDelete
  9. Open haus sana sini...esok saya pun ada buat open house

    ReplyDelete
  10. layan jugak gangnam ni

    ReplyDelete
  11. jom kt berjoget ramai2..hahaha

    ReplyDelete
  12. aisehmen, sama jer kita ni Datin PPP, jadual penuh kekeke.. tapi tetap rajin update blog. Aku kureng blogwalking jer sebab BW makan masa panjang sangat.

    aku stil xde masa tgk video tu nanti ada masa aku gi tgk k

    ReplyDelete