Mana Sempat Jer...

He he he... pada korang yang cari aku tadi sorry ye... aku ada jer.. tapi aku tengah "datim" dgn abam Google... Hari ni entri yang aku postkan agak luar biasa "kekerapanya" ha ha ha... mood menaip unstoppable... 

Aku sejak kebelakangan ni (semenjak active berblogging) tidur aku dah tak tentu arah dah.. kadang-kadang tu, ada yang sampai ayam nak berkokok pun mata aku masih x leh tidur... (penyakit kritikal dah mai semula nooo). Itu kalau aku tak mengantuk... tapi kalau aku mengantuk... ha ha ha x yah citer le... merata-rata jer aku tidur, bak kata orang mana-mana yang sempat la kan... macam en.kucen-en.kucen di bawah ni...

Korang ada tak yang titun style cenggitu...?? Haaaa ada kan??? Nak ngelat la tu... ha ha ha jom kita tengok bahagian pertama MANA SEMPAT JER....



OH... INI JIRAN EN KUCEN... KEH KEH KEH




















Seandainya... korang tak ketemu kucing-kucing korang, sila la cari di tempat2 yang di atas tu.. he he eh


cats.are.my.true.bff@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. saya takde kucing .

    sweet lha kucing2 neyh . (:

    ReplyDelete
  2. woahhhh! aku nak pinjam muntah pelangi komiko.

    giler. apesal comel sgt. mohon kasi buat punching bag satu. ihikss

    ReplyDelete
  3. hahaha....samalah mcm budak2 kat sekolah semua tidur jew mana dpt..kih2

    ReplyDelete
  4. kucing wa..kucing waaaa!

    ReplyDelete
  5. landing ikut suka mana nak dibuat port. kan best kalau aku juga boleh begitu...malangnya aku mahu landing di atas katil saja

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Alahai..org tak boleh tgk la gambar2 mcmni kak..comeyl betol depa..ase macam nak menangis pon ada, jelez tol, mcm2 gaya tido ada,hahaha.

    ReplyDelete
  7. hahaha comel jer..ni koleksi tidor yg comellll! tapi tapi knepa ada anjing tersesat sekor kt situ..hhaha

    ReplyDelete
  8. sangat selesanya...

    ReplyDelete
  9. errkk ? okea sebab ain takk suke kucing . tak nak cakap pape , bhai !

    ReplyDelete
  10. errkk ? okea sebab ain takk suke kucing . tak nak cakap pape , bhai !

    ReplyDelete
  11. hebat sungguh aksi-aksi si kucen-kucen comel ini Zzzzz...

    ah.. teringat gambar kucen yg aku snap di Tawau.. rasa nak share gak kat blog ekekeke

    ReplyDelete
  12. mana dan jer ek kucing2 ni tdo

    ReplyDelete
  13. Hi, those kuchings are really spoilt manjah!
    Love the pics.....really cute.
    Wishing you selamat hari merdeka, keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  14. kalu tak silap, semlm aku ade komen kat sini tp pagi ni aku tengok takde. mane mane?

    ReplyDelete
  15. patut laa x jumpa kucen2.. semua pakat tido kt sini, hukk...

    ReplyDelete