Mengantok Tulunnnnnn!!!

Ahaks... FAKTA: BADANKU SAHAJA BERADA DI OFFICE, TIDAK HATIKU HA HA HA. (Tapi aku boleh balik pukul 4 YIHAAA!) Dan oleh sebab itu aku terasa sangat mengantuk... mari kita ramai-ramai dengar lagu RANCAK ni, nanyian penanyi pujaan ku MELLY GOESLOW dengan lagu yang sekurang-kurangnya dapat mencelikkan mata aku yang tunggu masa jer nak titun ne ha ha ha... tapi sebelum tu aku ada soklan tuk korang.. sila jawab kalau rajin, kalau malas pi men jauh-jauh ha ha ha....

Hu Hu Hu mana satukah pilihan kalbu??? >..<



mata.oh.mata.tak.tahan.lagi.rasanya@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. aku rase aku menuju ke rumah mak lah kan. memandangkan aku belum ade ibu mertua. hihi

    ReplyDelete
  2. puyak: ha ha ha ko lau gi umah mak mentuo memang minang le tu ha ha ha... apa apa pun suh jer john cenna tu cepat2 masuk meminang keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  3. LelakiSemalam weh x boleh... aku ni pekerja contoh lain le ko tu... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  4. matamu akan terasa berat dan bertambah berat,
    badanmu akan terasa ringan,
    kepalamu akan terawang-awang...


    apabila saya petik jari 3 kali,
    kamu menjerit ya...

    *snap! 3x*

    ReplyDelete
  5. Nizam Ariff: Ko dah kenapa?? Bukannya aku ni hilang ingatan ha ha ha aku mengatuk jer.. ni dah lega sket sbb dah kul 4 boleh balikkkkkk! Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy!! Ha ha ha >..<

    p/s: ko ni macam tau2 jer aku nak gi block ko nak ucap samat ari raya.. ada six sense ke? ha ha ha anyway selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  6. 6th sense is one of my other names.. hahaha

    org tgh sedap2 lepak depan tv nak pilih air apa nak berbuka petang ni... ko bila lagi?

    ReplyDelete
  7. aku pon ngantuk sama. tapi kat office tak boleh nak ngatuk2 sebab sebelum bercuti aku sibuk bertungkus lumus menyiapkan kerja-kerja supaya masa cutiku tidak di ganggu oleh deringan telefon bertanya itu ini hal-hal kerja. Sampaikan aku bawa balik ke rumah kerja-kerja itu, beberapa hari ini tidur dalam jam 1 malam untuk melangsaikan semuanya hadoi.... jadi di sebab itulah aku x bw n tak online..

    Tapi raya tahun ini aku balik rumah mertua ekekeke... apakan daya. kena giliran kat tempat mertua...

    ReplyDelete
  8. Bersabar la Nong.. teda apa bah.. ko anggap lah mertua itu pun sama macam ibu muu bah... semoga ko happy saja di sana, sya sentiasa mendoakan kebahagian ko h a ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  9. Nizam tika dan saat ini aku sedang laju menaip dan membalas komen ko sambil korek idung keh keh keh >..< ko hade style cenggitu? :P

    ReplyDelete
  10. Ceh!!!!...

    simpan sikit... mana tau kalau ketupat pulut tu kurang masin... keh keh keh

    ReplyDelete
  11. Nizam: Ko nak ke?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete