Pasang Surut...

Inikah... Yang Ku Gelar Pasang Surut??


Rasanya inilah buat pertama kali terasa mood aku swing macam naik buaian, ke atas ke bawah... langsung tak stabil... napa jadi camni?? Jangan tanya aku pun x tau kan... besa la.. dalam hidup kita ni ada ups and downnya... dan minggu ni adalah minggu down aku... so pada yang aku lum melawat dan komen korang harap tabah... doa2kan semoga mood aku swing ke atas balik 
ha ha ha (aku TIPU ketawa ni... ketawa paling tawar yang pernah aku alami...)

Sejujurnya aku tak suka bila perasaan mood swing ni mai... ok sume papai... take care.. hingga ketemu lagi... jaga diri masing2 bila aku x di sisi menemani he he he... (sekali lagi ketawa tipu-tipu)


L.O@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. Napa swing swing ni?datang bulan eh? lariiiiiiiiiiiiiiiii laju2

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. errr..tertipuuu kah aku??haha

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Jom kita cucuh kayu api kat EZ, hahahaha.

    Biasa tu kak..saya paham sangat..sy pun dah brapa kali dah..ni pun, tgh tarik perlahan2 mood ni, spya mai balik..

    Huk, sengsara juga sbnrnya swing2 ni (-_-)

    ReplyDelete
  5. bese la tu lumrah manusia cuma kita kena pandai handle ok

    ReplyDelete
  6. tp akak dtg blog sya kan3x..hehehe

    ReplyDelete
  7. skrg ada rasa mcm naik rollercoaster x? erkk...

    ReplyDelete
  8. banyak betul dugaan bulan puasa ni kan? hehehe...

    ReplyDelete
  9. hehehe, sabar kak.. papai nnt kite ketemuan lagi

    ReplyDelete
  10. biasa jugak alami mood swing nih..takpe slow2 Insyaallah mood swing tu berlalu.sabar ya.

    take care ppp :)

    ReplyDelete
  11. perempuan memang macam tu.. bila hormon berrubah.. mood pun mula la berubah..

    *menulis dgn lebih baik masa dekat nak period.. masa paling sensetif n sentimentel la kononnya.. tapi masa yg paling mudah merajuk juga tu :p

    ReplyDelete
  12. stuju dgn nong andy...hehe...ppp kne bukak tingkap n hirup udara segar kot...nnt dtg blk la mood berkenaan :P

    ReplyDelete