LAST CALL!! SEGMEN: AKU NAK JOIN LAM VIDEO RAYA PPP... KO HADE?

Haloooo warga emas bloggers seantero dunia... dah buke?? Alhamdulillah... aku pun sama gak. Tadi masa aku dok bw kat blog-blog jiran meriah sungguh... maklum la ni kan hari Jumaat, esok Sabtu... jadi hari Sabtu kebanyakkan dari blogger-blogger sume tak kijo kan?? Ha sama la jugak macam aku... hu hu hu.

Bila aku tengok blog si polan A, sibuk citer pasai buat kuih raya... polan B lak sibuk nak berkira-kira nak balik mana raya ni, si polan C lak sibuk pasai... baju raya... si polan D lak ngan segmen-segmen GA dan lain2... Aku pun dok ligat la "kapla" memikirkan apa contribution aku, sempena kedatangan Aidil Fitiri nanti kan?? Sume segmen dah ada: bagi kad raya, duit raya, barang2 perhiasan raya, baju raya ada tak?? he he he... aku ni tak la nak bagi GA yg canggih2 cenggitu.. maklum la depa tu SPONSER baekkkk punya... aku ni "standalone" punya blogger... 

So dalam aku dok berkira-kira tu tetiba aku dapat satu akai... so far aku rasa belum ada lagi blogger yg offer utk masuk  lam video kat blog derang kot?? (klw ada pun ok la jugak... lagi meriah)... La ni aku nak ajak sapa-sapa yg berminat utk join (sudi-sudikan lah ek...) aku punya segmen ada beberapa peraturan, mesti la ada klw tak camner aku nak collect suma gambar2 korang tu... tapi... ada tapi... tutup cepat ni.. (paham2 la nak buat video bukannya sonang der... takes time... dengan aku yg 27 hours dok bz memanjangkan) Bek la, tanpa buang masa sila lihat cara nak join SEGMEN: AKU NAK JOIN LAM VIDEO RAYA PPP... KO HADER??

Banner Rasmi Segmen: Aku Nak Join Lam Video Raya PPP Ko Hader?


1- Buat satu entry berkenaan segmen ni TAJUK: SEGMEN: AKU NAK JOIN LAM VIDEO RAYA PPP... KO HADER??
2- Tepek Banner Rasmi Segmen: A.N.J.L.V.R.PPP.K.H (kat atas tu)
3- Like Page Masih Cinta atau Blog PariPariPutih Memang Layan
4- Sila la copy link entry korang tentang segmen ni, dan pastekan back-link kat bawah komen, di segmen aku ni.
5- Kalau boleh sila letak sekali gambar korang yg cun melecun (pakai baju kurung/melayu la klw boleh kan) dalam enteri korang tu sekali... klw tak aku guna gambar default jer la.
6- Segmen aku ni  tutup sampai hari Rabu 8/8/2012 (11.59 mlm) tarikh video bergantung pada berapa cepat aku dpt gambar2 korang (tapi yg pasti akan kuar sebelum raya)... hu hu hu... 

Jadi nak meriah lagi sila tag 3 orang kawan ko, yg rasa2 nak join segmen ni... lagi ramai lagi meriah kan?? Kelasss... ok... itu saja... (tapi kalau takde sambutan, aku buat jer video syok sendiri gambau aku sorang2 keh keh keh)...

JOM.RAMEI.RAMEI.MASUK.BIDEO.RAYO
@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

54 comments:

  1. gmbr ko ngn aku boleh gak jom2 video kita berdua..kah kah

    ReplyDelete
  2. zul de alexi: tak mo la (budget malu2) ko kan stock retis, mana padan ngan aku ni set2 Mak Jemah... keh keh keh ko nak bagi cepat gambau macho ko, dan sila ikut peraturan... yg penaja sediakan mua ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. hhahaha ppp pon buat segment juga...smoga berjaya n mendapat sambutan ya :P

    ReplyDelete
  4. MIKO: I doubt so la... ha ha ha ni nak test market jer... especially when it doesn't involve money, ha ha ha.. Eh MIKO tokseh join ke?? aisayy tak meriah la cenggini... :/

    ReplyDelete
  5. wahh...segmen kelasss gitu...YM nak join, tapi tgk la dulu, de masa ke tak.takut2 dak yayan tu tarik2 baju Ibu dier sambil hempas2 kaki ajak pi memain ngan dia...alahaiii...busynya idupku...huhu

    ReplyDelete
  6. YaYaNsMuM a.k.a YM alo lo lo tian dia... tak pe take your time, tapi jan lama2 tak nnti segmen expired he he he thanks yayans :)

    ReplyDelete
  7. http://zuldealexis.blogspot.com/2012/08/tajuk-segmen-aku-nak-join-lam-video.html

    nah gua letak...link.

    ReplyDelete
  8. Zul de alexis: you're in thanks...

    ReplyDelete
  9. err bkn xnak join tapi xsesuai letak entri segment kt blog...agains my policies..uhuhuhu tp klu setakat nk letak banner segment tu smpai tempoh xpired boleh jer :P

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum!

    Akak ade je kan ayat aaron aziz dia tu, "kalau takde sambutan, aku buat jer video syok sendiri gambau aku sorang2 keh keh keh"

    Jgn kak..lebih baik tak yah buat..takot pengsan tgk posing2 maut PPP, hek3.

    Saya sokong dari jauh ya akak.. :)

    Tips buat segmen, kena promote.. ^_^

    ReplyDelete
  11. aku dah pencen join segment ni.. tapi aku akan buka n nikmati video tu nanti kalaulah berukband aku okey le.. dari tadi pon dah berapa kali aku ulang buka blog Datin PPP ni tak boleh nak komen :(

    ReplyDelete
  12. MIKO: adehh... patah seribu dah ni hati @ jantung keh keh keh... understood... mohon sila jan ubah prinsip tersebut.. :)

    ReplyDelete
  13. Lana: Malang la sungguh kan sapa kawan ngan si PPP stock retis2 abam aaron ajis tu ha ha ha... lana bukan pensan gol terus keh3 >..<

    ReplyDelete
  14. Datin sri aku baru ingat nak tempek gambau vouge ko kan.. ha ha ha >..< it's time for you to "ceraikan" berukban ko tu.. ha ha ha

    ReplyDelete
  15. http://superman-z.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html


    dah joinnnn :)

    ReplyDelete
  16. thank u aimi nnti pp gi sana ok nak save gambau baju ijau ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  17. fulamak, noona buat video.. ni WAJIB masuk nih..walaupun tag ari tu tak buat lagi..haha*sambil rehearsal pose baju melayu*

    ReplyDelete
  18. Amirul Verdasco Nadzri good... tau tak camner nak wat ni?? klw tak tau sila pm ppp ok? :)

    ReplyDelete
  19. aku try buat dulu.. apa2hal aku roger noona..huhu

    ReplyDelete
  20. Amirul Verdasco Nadzri yes please... klw noona x on9 sila tinggal pesan kat pm ok?

    ReplyDelete
  21. dah join.. hikhik mohon jgn guna gmbr berbaju jugah moden kain chifon ada bididng and bling2 dlm entry tu..hahahah nnti wa pm gmbor k..:P

    ReplyDelete
  22. ala terlupa letak link,huhu
    http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  23. Zaxx: ha ha ha tak pe dah pagi bute ni.. 2.28 am... dimaafkan.. nanti aku terjah ok thanks.

    ReplyDelete
  24. nanti ingatkan..wa join =)

    ReplyDelete
  25. wahh, sapa2 muka mcm retis patut join ni ^^

    klau tgk date mmg x smpat join, byk keje kna selesaikan, huh...

    ReplyDelete
  26. pon pon ! tumpang lalu, tumpang lalu, Ety yg babyface lagi ayu mintak izin lalu.

    TADAAA ! Ety join :)


    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  27. PPP semoga berjaya dengan segmen tersebut! Selamat berjaya

    ReplyDelete
  28. nak join jgakkkk !

    http://ceritalilyputeh.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  29. wah2 blh msuk video tu.. kuikui

    ReplyDelete
  30. saya juin..

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    tapi nak bukak page tu tak lepas..cemana nak like..sila post kat group..

    ReplyDelete
  31. kihkihkih. dah join! haish. gabra nyeee. macam nak kene ngap je nanti. huhu.

    http://gilesepek.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  32. gua nak joing tapi malu uols, nak sampaikan ucapan manis rindu masin tapi gambo retis meletop ala 60an boleh tak kak? hue hue

    ReplyDelete
  33. Piraaa boleh jer ko nak join cepat2 sementara stock masih ada keh3

    ReplyDelete
  34. kak pp nak bpe org ni?? aq nak join tp maC ade ruang tuk aq lagi ke?? hehehe

    ReplyDelete
  35. Lina sampai hari rabu ni.. Tak kire le berapa org pung.. Lepas ari rabu tutup doh :p

    ReplyDelete
  36. joing dah

    http://www.bebising.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    hehehe

    ReplyDelete
  37. alamak x sempat nk join..xde pic baju melayu

    ReplyDelete
  38. Phat: nampak beno menipu.. tu gambau kawen tu?? bukan baju melayu?? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  39. gopohgapah korek pic cari yg pkai baju kurung, arghh yg ado hanya pkai bikini, ehh :p

    ReplyDelete
  40. Zyra roxx: boleh jer... nanti aku kaler le sume putih guna paint cat mcm pocong ok gak tu kan?? keh keh keh... >..<

    ReplyDelete
  41. datang sini tanpa rasa ragu dan segan silu nak bagitau Cik Tulip pon nak join jugak...ehehehe
    http://pink2lip22.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  42. @pink tulip: mana ko lama menghilang....??? ape2 pun thanks sbb sudi join.. hu hu hu... aku terjah sekarang

    ReplyDelete
  43. http://babaharin.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    hihihihihi..aku joint!

    ReplyDelete
  44. EZ ha ha ha bagus2 nnti aku skodeng blog ko ek... >..<

    ReplyDelete
  45. sya join kak..

    http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya-ppp.html

    ReplyDelete
  46. Mrs Velentine: alo lo lo tima kasih bah :)

    ReplyDelete
  47. http://greenonepiece.blogspot.com/2012/08/tajuk-segmen-aku-nak-join-lam-video.html

    aq join dah kak pp ... huhu jauh aq g merantau ni sampi kat rumah kakak aq semata2 nak buat entri ni.. kat rumah line bb mcm siput mnyakitkan aty..

    huuuuu so bila baru ley tengok bidio raya ni.. xsabau ase'y nak tgk gambau aq yg cun melecun tu.. hahaha

    ReplyDelete
  48. alamak aq tertaip "TAJUK" la pulak.. hihihi..

    ReplyDelete
  49. Lina ho ho ho akhirnya ko joien gak segemen aku ni kan?? bagus2 lagi ramai lagi meriah lagi mcm ada nanti keh keh keh kbai.. aku nak terjah blog ko nak amek gambau ko skrg!!

    ReplyDelete
  50. Ala dh tamat lah pulok, baru nk join . Kuikui :D

    ReplyDelete
  51. Anonymous2/3/13

    [url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#fqiqy]cialis online[/url] - buy cheap cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#fmnrc buy cialis online

    ReplyDelete
  52. Anonymous2/3/13

    [url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#pknde]buy viagra online[/url] - buy viagra , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#bgbve buy viagra online

    ReplyDelete
  53. Anonymous6/3/13

    [url=http://viagraboutiqueone.com/#ofvqw]viagra online without prescription[/url] - viagra 200 mg , http://viagraboutiqueone.com/#lpmvy viagra 150 mg

    ReplyDelete
  54. Anonymous6/3/13

    [url=http://buyonlineaccutanenow.com/#cikqr]accutane 30 mg[/url] - accutane online without prescription , http://buyonlineaccutanenow.com/#qotsc accutane 10 mg

    ReplyDelete