SEGMEN: AKU NAK JOIN LAM VIDEO RAYA PPP...KO HADE? DAH SIAP

Fuhhh! Berpeluh ketiak aku nak menyiapkan bidio ni tau... (Mata aku ni tunggu nak katup jer... habessssss.... semalam sampai ke sahur aku tak tidur dok nak siapkan cepat). Entah kenapa, dah berkali-kali aku upload dalam blog ni, tapi tak tau la mana salah dan silap maaf zahir batin video ni kan (dan setelah diupload di FB, aku diberi warning pasal issue copyright, di mana video yg berlatarbelakangkan lagu raya itu telah dikeluarkan... ha ha ha menggong tul la... FB) Hurm... so sorry ek.. aku terpaksa guna background lagu aku sendiri (Mungkir & Kesempatan) jadila.. dari bisu jer video tu kan?? Ha ha ha ko layankan aja... anggap la lagu aku tu pun macam lagu raya gak..

Last-last lepas sahur tadi, sekali lagi kejadian "tidur berbantalkan lengan & terbaring depan laptop" berlaku buat yang entah keberapa kali, aku pun tak henggat. Dan seperti yang aku janjikan tepat pukul 11.59 aku stopkan pengambilan "PELAKON-PELAKON" clip video aku. Dan sepantas kilat aku menyudahkan Video Raya Terlampau ni (Bukan tak nak open lama2, masalahnya aku ada byk hal.. dgn kehadiran Aidilfitri ni kan.. haaa ko hade??) 

Jadi seperti yang aku selalu war-warkan, aku ni manusia yang berpegang pada janji, bukan pada palang beskal fixie... maka lahir lah video SULUNG KHAS UNTUK BLOG KESAYANGAN RAMAI HE HE HE (sila lompat kijang di atas titi kat rumah Mutusamy)...

JADI SEKIRANYA ADA: KECACATAN PADA WAJAH KORANG LAM VIDEO TU, SILA ADJUSTKAN MATA KORANG EK (BUAT TAK NAMPAK SUDAH) HA HA HA AKU, TUNGGU NAK BALIK UMAH JER NI MALAM NANTI... (NAK COVER TAK TIDO... ZZZZZZ)

video


aku.blog.dan.raya@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. sob sob x sempat join smlm

    ReplyDelete
  2. alah x ble play lah pulak...huhu

    ReplyDelete
  3. jemah tuh siyes klalar...ahahaha

    ReplyDelete
  4. kah kah kah..lame naw wa tunggu minit ke 4:03 baru kuar -__-'

    ReplyDelete
  5. huhuhu.. aq comel...

    ReplyDelete
  6. aik jap2..tukar lahu ke kak???

    ReplyDelete
  7. kahkah! pirang punya gambau taleh blah, biru mata hitamku :))


    *baru ku tau zul alexis ngan zul ak emcem, awww

    ReplyDelete
  8. bukak2 je gambar abg zul dulu.. haha...

    ReplyDelete
  9. hahaha, gua nampak kak zirang ngutuk pic comel gua :( hahahaha

    ReplyDelete
  10. sob sob sob.. x dapat nak join.. sori pppp... kemain advance laju siap bedios nye...

    ReplyDelete
  11. download dlu video ni nnt tgk kmudian :)

    ReplyDelete
  12. hahaha.. berjaya juga aku tgk video ni smpai habis. sporting pula Mr. Berukband..

    Jadi translater pula aku ya ekekeke...

    lucu bab last2 tu.. penerbit, mengarah dan semua jawatan di pegang Oleh Datin PPP :D

    ReplyDelete
  13. Nong: Sifat2 tamak haloba yg semakin menyerlah keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  14. hoi apasal kejap nooo aku enterprem,penat aku gosok baju melayu kaler merah tu wey wakakakaka

    cik semot...dh boleh jd recording artis dah tu wakakakakka

    ReplyDelete
  15. hehehehe. lama jugak ye watak kuningisyellow tu nak keluar. kahkahkah. time tu suka kaler pink. time nie suka kuning. hahaha! nice one!

    ReplyDelete
  16. suker2....sumer jawatan disebalik tabir diterajui PPP...haha...tak bleh bla....apepon...kamu memang ohsem...cayalah

    ReplyDelete
  17. Pink Tulip: Naseb suka ingat dop suke?? mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  18. dlm bz pun sempat siap satu video, terbaik laa kak peri2 ^^

    ReplyDelete
  19. Itulah ciri ciri blogger F1 ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  20. sedihnya aku tak sempat join.. pepun nice job, noona. credit last tu memang tak bley blah. hahaha tergelak sakan aku.. sume kredit diri sendiri..hahaha

    ReplyDelete
  21. mirul apa nak buat... noona ang ni kan superduper... sume dia nak kaut ha ha ha ... tapi tak heran la sume tu.... sedangkan AJAI komposer pun dapat gelaran DATO... apatah lagi aku kan... DATIN le katakan ha ha ha ko hade??? pujilah diri ko terlebih dahulu, sebelum ko puji diri orang lain mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete