Segmen : Dimana Anda Beraya Bersama Phat Corner Part 2

Weh... Phat ko ni kan buat ramai yg menitis air mata jer ni.. ada ke patut belum 15hb ko dah citer pasal nak balik kampung bagai kan??? Ha ha ha.. aku bukan apa saja jer nak bikin gempak ngan si Phat. Ni pada sume2 yg mengenali diriku yg begitu berharga (sila telan kuih tart 20 balang sekali gus) meh le ramai2 kita sesakkan blog si Phat ni kan... (Phat bukan 2Phat penyanyi tu ek)... 


Dia nak skodeng2 le mana ko nak balik raya ni... sbb dia nak antar duit kuih baju ucapan raya kat korang la tu kot... yg semestinya berbunyi cenggini kan ucapan dia nnti: "BERHATI-HATI DI JALAN RAYA..." tul tak Phat..??? Tarikh tutup segmen ni malam seblum raya... ( ha pada Mak Jemah tu seblum ko gi jalan TAR nak borong baju/kuih murah secara pukal... join dulu segmen si Phat ni... ) tak nanti dia marah aku siap ko ... aku carik ko kat Jalan Tuanku Abdul Rahman... ha ha ha... (tersedak ko Mak Jemah)

Ok le syarat2nya kacang goreng mamak jer ni...

1- Ko kena buat entry guna tajuk kat atas tu + tepek banner kat atas tu kat lam entry korang tu
2- Ko kena like page ni Phat Corner (ni aku rasa ko paksa derang ni kan Phat ha ha ha)
3- Bagi tau ko nak balik mana raya taun ni (klw tak pergi mana2 pun kena bagi tau gak law tak penyertaan tak sah)
4-Bagi link entry ni klw dah siap... 
5-Tag le 3 kawan2 "3 stooges" korang yg ko rasa layak nak serta segmen ni kan.

OK PHAT JAWAPAN AKU: RAYA PERTAMA AKU KAT KL... RAYA KE2 BARU BALIK "TUUUUUUUUUUUUU" KEH KEH KEH.. STOCK RETIS MANA BOLEH BAGI TAU BALIK MANA KAN.. NANTI KENA SERBU AWWWWW! (SILA KUNYAH KUIH BAULU BARANG 5-6 KETUL KEH KEH KEH)


NI 3 ORANG "3 STOOGES" AKU (AKU PILIH YG JATE, SEBAB TAKDE LAM SEJARAH, 3 STOOGES TU ORG TINO KAE??) HA HA HA LA LA LA....



aku.dan.segmen.blog.jiran@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

21 comments:

  1. Amboih...nak suruh buat demo ke???
    baru percaya.....hmm..okey je...hahahahaha =D

    ku lempang jugak dia nihhhh....
    hahahaa

    ReplyDelete
  2. TwIstiEs*meSti Mau* he he he x yah le tima kasih bebanyak...

    eh bukan ke semalam ko baru berdamai ngan aku kan?? ha ha ha

    ari ni buka aku nak lemang RM3, smack down RM3, flying kick RM3 >..< ha ha ha

    ReplyDelete
  3. hahaha...da ko buat perangai luu,aku sebat jelah....hahaha..

    erm...byknyer ko nak??mmg lepas ni,ko mkn nasik ikut wayar laaa...
    hahaha

    ReplyDelete
  4. TwIstiEs*meSti Mau* ha ha ha tak tak tak ok aku berdamai balik...


    aku nak 3 sudu senyuman, 3 sudu keikhlasan & 3 sudu kasih sayang.. ha ha ha ... kasi 3 bungkus ek... keh keh keh >.<

    ReplyDelete
  5. ya ampun, noona.. aku tak reti nih..hahaha *gabra*

    ReplyDelete
  6. Amirul Verdasco Nadzri ha ha ha lek lek jan gabra... ko nak aku ajau tak ni?? nanti aku tutor kat pm ko gi check mlm2 sket boleh??

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Kak..kueh baulu takde untuk ditelan nih..camno eh? hahahhaha.

    ReplyDelete
  8. Tinta Lana: Ek ek ek... tak de kueh baulu... kuih koci pun boleh la.. ha ha ha janji lepas dah buka nanti... kehkeh keh >..<

    ReplyDelete
  9. hohoho... hari raya ke dua "tuuuuuuuuuT" jer ekekeke..

    Datin pari-pari, daku balik kampung encik somi hehehe...

    ReplyDelete
  10. Nong Anday di Sabah jugak ke?? atau kat semenanjung?

    ReplyDelete
  11. owh, kna tag sini.. insyaAllah, klau smpat sy join, klau byk keje sy join dlm mimpi jaa ok, erkk...

    ReplyDelete
  12. hahaha...ry kedua 2 tuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttt...kena cri sbb bole serbu naty...hehe

    ReplyDelete
  13. hehe men secret lak cik pari2...apa2pun selamat berhari di "TUUUUUUUUUUU".

    ReplyDelete
  14. aku tgh telan kuih 3 balang ni rasa x cukup plak 1 balang..wei tq memeriahkan segmen aku ni ..selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  15. knp rahsiakan lokasi kg.... huhuhu apepun selamat hari raya

    ReplyDelete
  16. salam ramadhan...

    ReplyDelete
  17. anggun salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  18. huyohhh~~
    balik sana sini. kihkih..
    err.. mtk kueh bahulu saketul muleyh? :P

    samat hari raya

    ReplyDelete
  19. hamboiiiih rahsia2 gittew.. hehe
    cik ana dr segmen Phat jugak :)







    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  20. tak syok lah kalau tak bg tahu nak beraya kat mana...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan-3.html

    ReplyDelete
  21. fuiyoo. syoknye. kne keje ke?

    http://misschillax.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

    ReplyDelete