Segmen Raya Sakan : Teka Juadah Raya!!

Walauwei... mentang2 raya dah nak dekat... macam2 promosi le yg kuar kat blog2 ni kan... (he he he ni sibuk2 nak bagi hadiah raya.. posa habis ke idak tu kan) ha ha ha... saje je... tanya soklan cepumas ni ko hade? keh keh...



Aku ni sebenarnya tak le reti sgt dgn menda2 ni suma, tapi memandangkan si MK Syahir.. beria2 nak aku join segmen Teka Juadah Raya ni.. maka aku pun dgn tanpa "rasa was-was" support la dia kan.. ha ha ha...

Jadi sudi2kan la ek.. sapa2 yg rasa tak cukup duit nak beli baju raya ke, kuih raya ke, langsir raya ke... aku sarankan ko masuk le pertandingan ni.. bukan susah pung ko kena join derang (itu pun klw ko nak la.. klw tak nak... ada aku kesah?? ) ha ha ha...

Pas tu buat n3 pasai segmen ni, tepek apa2 yg patut Tajuk enteri cam kat atas tu, dgn Banner, bila dah siap sume ko tepek lak url n3 ni  kat salah sorang dari tukang2 sponsor tu kan... tapi sebelum tu (ko ingat senang2 ke nak dpt duit free2?) ko kena perah otak dulu teka gambau kuih (aku bagi jawapan byk2 boleh tak ha ha ha dgn harapan akan terkena salah satunya) pas tu baru le complete penyertaan ko tu ok...

Hint: Berinti sila la teka.. dgn berhati-hati 
di dalam oven ha ha ha



ni jawapan aku:
1. kuih mini popia
2. kuih tart nenas
3. semua jenis2 kuih yg berinti ha ha ha 
(boleh terima tak jawapan aku yg ni??)

Kalau tak faham jugak... click sini eh.. 

raya.jan.tak.raya@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. poning nk jawab kan haha

    ReplyDelete
  2. gua teka kueh segugut..eh ada kew?

    ReplyDelete
  3. betul dah tu..cuma kena tambah backlink ke Afzal ngan Arra skali..then post link entry segmen kat komen wa bukan link blog..heee tu jee..time kasih daun sirih join ye PPP..sayang lu erat2..ehh?

    ReplyDelete
  4. mak aih apsal banyak sangat jawapan nampak sangat nak menang kahkahkah

    ReplyDelete
  5. ada peluang ni.byk jawapan tu..MK syhir..sila alert..hikhikhik

    ReplyDelete
  6. jawapan ade 3, makna nya hadiah kena bahagi 3 jugak.. ahaha

    ReplyDelete
  7. kasik hentam jerk la..ekekeke..

    ReplyDelete
  8. harap2 betul lah tekaan tu yeee

    ReplyDelete
  9. Aku masih kekal jawapan aku..popiah udang ..

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Akak..mana aci jwpn no 3 tu..semua kuih yg berinti?? ehhh..hahaha

    ReplyDelete
  11. pulut panggang kot..

    ReplyDelete
  12. pulut panggang kot..

    ReplyDelete
  13. ye lah..mcm pulut je..hehe

    ReplyDelete
  14. ntahla.susah betul nak meneka tanpa klu ni.huhu

    ReplyDelete
  15. sekali 3 jenis kuih sis bagi.. haha.. hamek biar penganjur pening nak buat keputusan. nak join tapi sampai sekarang tak konpiden dengan gambar tu.. Good luck sis.. kalau ada rezeki menang RM100 tu share aida sikit eh :P

    ReplyDelete
  16. amik hg letak jawapan byk2, haha.. gud luck kak peri2 ^^

    ReplyDelete