The Lovely Bones...

Bones?? As in tulang?? Yezaaa betul la tu... Secara rasionalnya bila dah menyampai waktu2 nak balik ni otak aku jadik blank. So tadi bila otak dah blank, jari jemari yang mengambil alih tugas otak... aku browse Abam Google dan wallaaaaaa! I found something yang aku nak share dgn korang. Dan aku tau ramai yang dah pernah menonton cerita ni... THE LOVELY BONES... aku rasa cerita yang harus tengok, dan kalau korang tengok memang tak rugi. 

Aku dah berulang kali tengok cerita ni, yang buat aku kagum ialah penggarapan film ini yang sungguh "awsome", watak dalam cerita ini juga mebuat aku tersentuh dengan kelembutan wajah mangsa bunuh Susie. Aku tengah tunggu jer local production yang akan buat cerita camni... ada tak?? Who knows kan?? Kalau aku tengok cerita ni aku rasa macam berada di alam fantasi... haaa ko hade?? Hu hu hu.. Jom tengok kenapa aku suka sangat cerita ni... 










berangan.di.alam.fantasi@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. suke cerite nie..
    boleh tahan lah sedih nye :')

    ReplyDelete
  2. noona download ke hape cite nih?

    ReplyDelete
  3. aku x pernah tgk lagi :|

    macam interesting jeee

    ReplyDelete
  4. cantik2

    penggarapan tu apa? hee. salu dgr,

    ReplyDelete
  5. Bella sedih tu sedih jugak la tapi more to tragik kot.. rasa ni based on true story... bukan susie tu jer yg jadi mangsa, rasa lebih dr 10 and sume pompan... :(

    ReplyDelete
  6. Amirul tak noona x download tapi citer dia selalu kuar kat ASTRO channel berapa x ingat pulop...

    ReplyDelete
  7. puyak best wooo citer dia... muka bapak budak tu ada iras-iras John Cena, tapi bapak di rendang dari John Cena ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  8. shawn "garapan" tu adalah salah satu terms yg digunakan dalam memproses sesebuah film,... lebih kurang cenggitu le maksudnya.. he he he ada tokoh tak jadi pekerja penapis filem negara malaysia?? keh keh keh >..<

    ReplyDelete