Wordless Wednesday

THANK U POTIA
...


pretty.widget.banner.exchange.by.potia@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

20 comments:

  1. terbaik dr potia

    ReplyDelete
  2. nice one. lip lap. ko hader ?

    hik hik hik.

    syok nya dapat banner gif :)

    ReplyDelete
  3. glamer tuuu... cam ala-ala datin punya style..bling2 twinkle2 little star,,hehehe

    ReplyDelete
  4. santiknya...... jeless ni... uwaaaa

    ReplyDelete
  5. gif la pula haha...kalau pic tu clear, msti lg lawa kot gif tu :)

    ReplyDelete
  6. @miko: pixel dia pecah sbb ppp enlargekan size to medium, if preview actual size it looks fine ^.^

    ReplyDelete
  7. Wah untung PPP .. :)
    kelip-kelip ko ..
    ko hade ??

    hehhehhe

    aku takde:)

    Kad raya da di kirim...
    last saturday lepas..
    harap dah dapat ler..:)

    ReplyDelete
  8. @cik zaitul: rindu banget lor aku ama ko... ha ha ha tetiba ckp indon.. aku ni tiap2 hari, dah macam org bercinta lak.. gi cek peti surat.. satu pun lum dapat... :/ tetap tabah menanti :P

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Kalah datin Jemah camni.

    Selamat tak kuar bintang2 bergemerlapan ke pa..mmg glamor habeh le camtu, >_<

    ReplyDelete
  10. Lana: kelas ko Mak Jemah keh keh keh?? Org jatuh toilet dah ok ke ni?? harap2 ok dah :)

    ReplyDelete
  11. wah2... untung la dpt banner free... lawa pulak tu.. sape buat tu? mcm hebat je bdk yg buat banner tu... ekekeke wakakakak

    ReplyDelete
  12. potia: tu la.. hebat tak hengat la budak yg wat tu kan.. dah la tu yg paling hebat dapat free... keh3 mekacih la kat "budak tu" hanya Allah jer yg balas budi baik dia... aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  13. Potia..buatkan satu..hehehe

    ReplyDelete
  14. oit? belum terima ke??????? kad raya?????

    reenapple N Cik bidadari dah dapat.. agaknya beburung aku tu sesat kot? :p

    ReplyDelete
  15. @Hans ni nak kena pok ni... Ko lg terer la... Aku tgk blog ko hebat jek...

    ReplyDelete
  16. wahh, format gerak2 ^^

    ReplyDelete