4 In One... Sila Baca Pelan2...

As salam sume... (ni mencelah sat di antara waktu kerja...) apa-apa pun work comes first ok... memandangkan den x do maso nak panjang2, ni aku nak buat satu entri yg dah macam iklan syampoo lak kan 4 in 1 ha ha ha KO HADE?? Ha ha ha...

Story #1 -  just wanna say THANK YOU ZUL DE ALEXIS for your lovely doodle... kemain gambau aku tengah pegang rotan nak sebat korang sorang-sorang ha ha ha... akan ku abadikan potret ini dalam ingatan ^..^

Comel tak?? He he he... suka suka... :)



Story #2 - I want back my CAPTAIN AMERICA... Miko pilis be super RAJIN to post more awesome games, pictures, muntahan pelangi etc... mohon jan bagi MR.SPIDERMAN yg take over blog MR.COPY PASTE :(




Story #3 - Apakah?? Semalam aku gi MYDIN nak beli barang2 dapur utk buat makan2 sabtu ni.. lepas tu bila dah habis tu kebetulan dah masuk waktu azan maghrib... sebenarnya aku dah beli air utk berbuka, sekali tu... tengah jalan nak menyampai ke parking.. azan berkumandang, aku pulak dengan barang2 yg banyak penuh kat tangan, apa lagi.. baca doa pas tu aku petik sehelai daun sup yang tejuntai tu.. itu le yang aku buat berbuka gantikan kurma atau air boleh?? ha ha ha janji berbuka... 



Story #4 - Last but not least my ex baru jer touch down kat airport.. he he he mohon dia lupakan aku terus sebab dia curang... mencik mencik... 

Mohon Lu Lupakan jer wa.. 
Will... sebab aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang ni.. 
ha ha ha ^..^ Will?? Ko Hade??


K- BAI!!! tu jer hupdate untuk ari ni.. 
sambung kijo ha ha ha

entri.camni.pun.bole.ha3@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

13 comments:

  1. akak buat sya tergelak lah..bila baca yg penghujungnya

    ReplyDelete
  2. kahkahkah....

    mama love u..eh?

    harap dato K x baca..:p

    ReplyDelete
  3. Hahah xbasuh dulu daun tu terus makan eh? :O!

    Oh ex dgn Prince tu.. bukan main lagi hak2

    ReplyDelete
  4. kalau wa korek idung je..ehh?

    ReplyDelete
  5. sebab ade 4 entry kena komen 4x ke?

    1. aku tgh imagine brapanjang leher dudle tuh.. kah3.... (alamak, terbhasakan diri aku plak dengan mama)

    2. aku sua main game dekat entry die... ahahaha.. habiskan masa lapang

    3. akak ni spesis manusia ke spesis kambing makan daun nie? ekeke.... joking jer...

    4. rugi la ex akak tu kan sebab tinggalkan akak, ke akak yg tinggalkan die? muehehehe


    (knapa akak letak gmbr saya tu, malu ah)

    ReplyDelete
  6. doodle tu kepala besar badan kecik.. hik3 :P COPY PASTE kalau bosan memang pi blog dia sebab byk game yg tak pernah jumpa lagi..wow kak retis la ex datang menjengah lagi.. hahaha. kah3 ayat terakhir tu tak tahan..

    ReplyDelete
  7. motif ssebenar pigangg rotan ape? aku dah takut ni .. haha.

    eeeiii aku nak muntah baca story last tu , tolong bagi besen cepat sebelum tesenbuq. kehkeh :P
    semoga lu bdua bahagia lah PPP
    hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. yg bab petik daun tu klaka...hahaha

    ReplyDelete
  9. story last tu kemain lagi kannn

    ReplyDelete
  10. ngesot tmpat sy yaaa.. haaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. daun sup pom boley :D.
    sabar eh, karang william tulis wasiat harta, masyuk hihihi

    ReplyDelete
  12. eeemmm...no komen, tapi nak gelak jeee....hehehe

    ReplyDelete
  13. kt story #2 mmg best sbb klau singgah situ bole main game, hikk...

    ReplyDelete