Aku Dan Ahli2 Gusti.. Eh Ahli Sukan.. Mua ha ha ha

Dengan tak mandinya... aku terus capai lappy aku dan buat n3 ni secepat mungkin, maklum citer masih panas macam "hot cakes" le katakan.. Sebenarnya hari ni aku ada invitation from MAXIS untuk open house raya derang kat MANDARIN ORIENTAL HOTEL, KLCC. So aku pun gi le... tak expect apa-apa la.. tapi dah rasa macam akan jumpa artis or celeberities... nama pun open housekan... derang ni (MAXIS) kan selalu jadi sponsors2 utk SUKAN, CONCERTS and so on... 

So di pendekan cerita masa kami sampai tu orang dah macam "ulat taik" kat lam ball room tu... sume ala-ala mak datin kan... ha ha ha "lip lap lip lap" macam lampu... aku?? Aku sempoi jer.. datang pun siap bawak beg galas, macam budak nak gi tuition... ha ha ha peduli apa aku... ko hade?? (kan kalau ada orang yg pandang aku mcm ala2 sipi-sipi kain Cik Senduk) ha ha ha tapi itu perasaan aku jer.. entah2 orang lain tu pun tak amek pot kat aku...

So tengah aku makan2 lapar (maklum la hari ni masih puasa), tetiba sikit tak tercekik daging satey.. ha ha ha sekali tu... sume ahli2 nujum  eh? Ahli sumo sukan yg gi Olimpik hari tu duk kat sebelah meja aku... walaupun nampak tulang muka si LCW tu tapi kira dekat jugak le... tapi hari ni ada rasa gumbira sebab dapat bergambar dengan ahli2 sumo sukan negara, ada jugak yang tak sedapnya... (rupa2nya World NO1 Dato LCW tu, so so not friendly ok :/) itu buat aku sedikit kecewa... argggg! But anyway lepas ni aku rasa kalau aku sokong LIN DAN korang jan salahkan kiterang... (tak caya tanya la org lain yang ada kat situ jugak haiya latok... jangan itu macam maaaa... we are all your die hard fans...) but maybe, i guess after the incident, now dah tak kot ha ha ha sorry... la ... kan... 

So citer manyak pun tatak guna kan... lu orang kasi layan la sama wa munya gambar sama itu latok LCW and the geng aaa... ha ha ha... 


Beberapa kali di ajak baru dia nak amek... 



Masa ni dia siap cakap LAST ONE AAA... ye le... latok ha ha ha (tapi dapat jugak le bergambau walau lam hati menyumpah tak sudah kan... ha ha ha)


Yezzaaa... dengan Abam Shafiq Rahim ek.. ha ha ha boleh amik gambau tapi namo tak ingat??? Mamat ni baik, tau aku nak bergambar dgn dia.. terus dia bangun, mcm ni le baru org sayang..kan... ha ha ha ko hade???


Ini la ratu terjun tiruk PANDALELA... LA LA LA LA... 
but she's so friendy... tarak plastik punya yg ni...


Door gift ~ Sume dapek yang ni aku ingat duit raye...


Rupe-rupenya menda ni... ceklat FERRERO ROCHER.. see ZUL DE ALEXIS i told you i'd bring back chocolate for you.. (ha ha ha tpi lau ko nak, ko jumpa aku dulu la... aku rasa menda ni x sampai seminggu mesti habis masuk perut aku keh keh keh)


jadilah.seperti.resam.padi.makin.berisi.makin.merunduk
@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

30 comments:

  1. majuk ngn mama 7 hari..sebab x ajak pi!...syafiq rahim!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. lcw tgh penat kot..al-maklumlah ahli sukan..jgn serkap jarang je mama

    ReplyDelete
  3. @zul De alexis... jan majuk ok.. ha ha ha nanti aku lak yg sentap ^..^

    ReplyDelete
  4. mama. mana otograp? huuhuhu

    ReplyDelete
  5. katak comel @ akmal... yup itu la yg cuba den fikir and tanamkan sepetang tu.. tapi sampai nak balik tak nampak dia punya "kesopanan dia pada fans" mungkin betul la cakap ko.. tapi ha ha ha tak tau la.. maybe bila dan kena kat diri sendiri baru kita boleh judge kan?? i was hoping like that too :(

    ReplyDelete
  6. wa jeles akak tiri tak ajak wa pon..bakor maxis bakorr

    wa dah mesej LCW cakap jgn amek gambaq ngan akak..ekekeke

    ReplyDelete
  7. zul ak nak mintak autograph kebenda?? Amek gambau pung susah :P

    ReplyDelete
  8. MK Syahir ooohhh jadik ni ko punya konspirasi la ni ek?? patut dia ek semacam jer ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  9. Wahh excited bukan men lagi eh dpt jumpa retis ;D

    xtau plak kalau tak boleh la tlg mntakkn sign dia xD

    ReplyDelete
  10. Everything's kebetulan.. tak tau pun derang ni ada invitation jugak :P

    ReplyDelete
  11. bestnyaa lahaii ~ :D

    ReplyDelete
  12. kak...Datuk LCW pujaan hati My Ayu..huhu...Shafiq Rahim...me x hade...akak jer hade...jeles ni..

    ReplyDelete
  13. Farina Hunny boleh jer le "alahai ponnn" keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  14. Mrs Velentine Ayu? Ayu Raudah ke?? ha ha ha Budak Shafiq tuh... oh dia supan santun dan berbudih bahasa ibarat LELAKI MALAYA TERAKHIR gitu.. ha ha ha memang kebetulan asik2 aku jer yg sentiasa hade kan.. ha ko hade?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  15. waaaaaa..... untung leee... kak pp lcw kurs ea?? laaaa mati2 aq ingt die ni berisi ala2 fahrin ahmad,awal ashari ke, rupa'y tulang je errrkkkk... grrrrrrr.

    ReplyDelete
  16. wahhh.. akak dapat perrroro rochel.. (memang fail sikit sebut natang ni)... akak lak acara ape?

    ReplyDelete
  17. lina wah wah wah macho gambau baru ko kan?? ha ha ha haa'aa mcm ikan bilis tapi tinggi la dari aku... :P

    ReplyDelete
  18. Korn ha ha ha nak ke?? aku acara lompat kijang keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  19. wah best la PPP jumpa DLCW, Pandalela, Azlan Iskandar N Safiq rahim...

    ReplyDelete
  20. Phat best thing aku boleh x perasaan si Azlan tu.. ha ha ha mohon maaf la aku tak berapa kenal sgt suma athlete Malaysia ni.. kecuali buta sukan le katakan ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  21. ohhh stail2... knp x ajk skali...heee

    ReplyDelete
  22. alaa PPP ko mcm tak kenal Dato LCW tu,dia memalu sebenarnya bukan tak friendly. jgn la ko nak "tikam belakang" pulak. hahaha~
    untung la ko PPP , urmm jeles ni jeles ko tau takkkk ?????? bahhaha :P
    msti ko jeling2 marah kat Dato Michelle,ehh .. Dato LCW kan? :PP

    ReplyDelete
  23. zulhilmi erk... sebab ko bau tempoyak ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  24. Mici: ha ha ha no komen der... lau lu ada kat situ lu tau le... la la la aku x jeling kat dia aku jeling kat individu yang tetiba nama dia dah tukau jadik DATO michelle KEH KEH KEH >..<

    ReplyDelete
  25. mcho ka gmbau aq kak?? hahaha inspirasi by phat.. hahaha.. dia mnum teh aq lak teh tarik.. siap ada pgg sudu kecik lg.. kah2..

    ReplyDelete
  26. Lina pulop??? ha ha ha apa kah...???

    ReplyDelete
  27. mintak sikit yg dlm kotak maxis tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  28. zamani bole ja klau ko :)

    ReplyDelete
  29. Salam Kenal..

    Wah beruntungnye awak dapat pergi majlis ni dan berjumpa atlet negara.

    Ish2 Bestnye!

    Apa2 pon suke blog ni. Nak follow lah. Nanti rajin2 singgah blog Mummy and follow back yea!

    Take Care Sis

    ReplyDelete
  30. wahh, pasni kak peri2 jumpa retis2 plak kn ^^

    ReplyDelete