Aku Meja Dan Kerja...

Hari ni aku rasa masa berjalan... mengalahkan kura-kura... ^..^  tapi takpe lah mungkin sebab aku posa kot... Hari Isnin selalunya hari yang paling berat nak mulakan kerja... Tapi selalunya hari Isnin tu le macam-macam yang nak kena buat... jadi aku pun paksa diri aku untuk mulakan apa-apa yang patut kan... ha ha ha korang lak camner... ada rasa-rasa KEMALASAN cam aku tak??? :P

Aku kalau kerja perlu ada music kalau tak idea tak mai... ha ha ha kerja aku ni macam santai-santai kat tepi pantai le kaedahnya... mengelamun... tunggu idea datang... ha ha ha ko hade?? Ya ini "workstation" aku bila dah waktu-waktu petang camni... 


Itu mainan sampingan kalau tak de kerja keh keh keh.... 


Ha ha ha siap ada gambar TROLL kaedahnya tu... (anak aku le ni.. bagi masa hari jadi aku last year)... dia tau mama dia pun lebih kurang sengal mcm si TROLL ni gak :P ~ bertuah punya anak... disebabkan ketika dan saat ini idea tak datang2, jadi aku buat menda lain dulu la pulak kan.. bila berblogging banyak pulak idea aku mua ha ha ha....


Ni le meja aku dari jauh... ha ha ha bersepah tak henggat, 
nak balik nanti baru la aku kemas.. 


Ha ni bila dah penat perah otak.. badan pun sakit-sakit... 
"menda" ni le jadi mangsa aku kan..


Yang ni terapi minda... sambil2 massage tu, boleh le tenung ikan2 tu berenang-renang... (silap hari bulan terus tertidur mua ha ha ha)


P/s: Ini entri malas aku.. jan pulak kata aku ni sedih bagai.. ha ha ha baru aku nak buat n3 citer novel... dengan gambau bergerak-gerak dah korang ingat aku tengah "bermurung" mua ha ha ha....

pejabat.oh.pejabat.ku@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

19 comments:

  1. Selesa betul workstation tu.. siap ad figure character McDonald yg rare lgi tu :D

    ReplyDelete
  2. hahaha ko nak ke Everything's Everythings?? nak amek la aku bagi free mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  3. selesa betul...boleh siap tido tu...

    ReplyDelete
  4. mak aih ada kusi urut2 ker? mohon urut blakang ni..sakit la,hahah

    ReplyDelete
  5. wohaaa.. aq impikan meja bentuk cem tu .. tp apakan daya dpt meja bntuk ntah pape... hahaha

    ReplyDelete
  6. wah.wah.. sonokkan W.station mcmni.. pagar dia rendah... senang nak sembang.. klu gi office boring jek.. x dpt merasai suasana mcmni lagi... tgk lah hari isnin.. org dok meeting kat ofice.. tp potia meeting kat katil... ekekek... nak urut jgk blh...?

    ReplyDelete
  7. rajin2 le kemas ye.. hehehe:P

    ReplyDelete
  8. lelaki semalam... nak tido pi balik umah ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  9. zaxx meh sini ko nak style kuntau ke style karatedo ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  10. Lina meja camner bentuk pun.. kalau mood malas datang hampeh sume.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  11. potia... lagi best meeting atas katil.. blh meniarap, boleh telentang.. ha ha ha.. >..<

    ReplyDelete
  12. zamani... ye le... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  13. wahh aku rasa ko memang bukan keje nie PPP ... haha. dengar lagu , novel lg tu, blogging,fb lg..nak temgok gambar troll tu lg pulak. hahaha sah bukan keje. hehehe :P

    ReplyDelete
  14. ha ha ha mici tu la ko tak tau.. itulah kerja aku sebenarnya keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  15. sikarang aku dah tau dah .. haha~

    ReplyDelete
  16. mici bagus bagus.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  17. aku jelez bah ni Datin PPP,

    punyalah best tmpat kerja Datin PPP

    hari ni kamiorang buat makan2 hari raya di opis.. kerja habis terbangkalai.. mau pergi KL tapi kerja byk berlambak bikin susah hati juga ni..

    ReplyDelete
  18. nong jan jeles... tak kemana tu.. ha ha ha... weh ko jan buat hal lak.. aku dah x sabau nak jumpa ko neh...

    ReplyDelete
  19. Salam.

    Kesimpulan yang ak leh buat kak..kak mesti peminat tegar,teguh,tegap mekdi tu kan? hik3.

    Lana pi mekdi takda kumpul menda..kumpul lomak je ha.. huk (T__T)

    ReplyDelete