Bila PPP Berdialogue Bersama Aaron Ajis....

MOHON KORANG LAYAN KAN AJE.... =..=



P/S: SEBAB TAK CUKUP BUDGET NAK BELI PHOTOSHOP JADI KUALITI TULISAN KURANG MEMUASKAN... HARAP MAKLONG DAN PAKLONG HA HA HA >..<

aku.dia.dan.arong.ajis@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. koh koh koh..hangat!!mohon bawak aaron 1 by 1 ngan wa..memang wa cabut lari dulu :p

    ReplyDelete
  2. gempak je tittle tu.. bahahahahahha.. sungguh2 aron tu warning kak.. die suke aty je detim ngn maya karin tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha...mohon aron ajis x lupa kisah cinta dia ngn mama..haha

    ReplyDelete
  4. hahahahah sengal ja...klo wa pn blah..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahah pak aaron... mohon otograp.. mama PPP ni ke bekas papa kita tu..? wa tergoda,hahah

    ReplyDelete
  6. kak. lawakk oii kak. pemes aa kau ex gelpren si aron ajis tu. takpe kak. abam sharukh kau lagi kelasss. hihi

    ReplyDelete
  7. bisa mendatangkan kontrobersi ni mama,

    muhun hack je potosop pree :p

    ReplyDelete
  8. hamboi kemain jeles Aaron Ajis neh..ekeke...nnt ad gath mama bwk je dia..bru xbising cenggini..haha..eh!
    sapa mamat sorg tuh??

    ReplyDelete
  9. untung boleh kepit kepit dengan retis
    hahaha

    ReplyDelete
  10. sengal ubi ! hahaha..aren ajis..nasib baek bukan aren najis..hehe

    ReplyDelete
  11. sengal ubi ! hahaha..aren ajis..nasib baek bukan aren najis..hehe

    ReplyDelete
  12. kalau buat gini tak kena saman ke?

    ReplyDelete
  13. retis sama retis ni takde hal kalo gadoh2. haha ..

    mohon ampun mbak nda pigi blog mu ni, sibok sikit uruskan belog aku tu haaa..
    komen dah publish haha >..<

    ReplyDelete
  14. ahahahaha... sengal!

    tapi macam betul jer Ppp berlakon ekekeke... siap kaki atas batu n tangan kat dagu.. ahahaha! cayalah PPP :D

    ReplyDelete
  15. haha nasib baik tulisan tu still boleh dibaca.. kemain PPP boleh berlakon cenggini :P

    ReplyDelete
  16. acece.. betul ke ni dialog2 yg bawah tu? =) entah-entah dok nyanyi 'tuhan tolong lembutkan hati dia.. untuk terima ku seadanya' ehh? :) hehe

    ReplyDelete