ENTRY #600 - Teman Istimewa Aku.. Euwww...

Yezaaaaa! Ni entry aku yang ke 600.... (tahniah untuk diri aku sendiri...ikhlas ni puji diri sendiri keh keh keh ~ jom ramai2 terjun lopak) fuhhhh! Berbagai cabaran, gelora, kepayahan, kesakitan (ni aku tipu mua ha ha ha) untuk aku menyampai ke angka 600 ni. Ye... memang bukan senang nak mencecah entri yang ke 600...  (masuk ni dah 3 kali aku mention 600 ha ha ha ko hade??) Dan oleh sebab kira 600 ni nombor yang agak istimewa... so entri pun kena la istimewa gak kan??? 

Yup dah lama rasanya aku tak buat blog review (pade hal malas... mue he he he). Hari ni memandangkan hari special... sebab cuti umum, dan no entri yang special... jadi aku pun nak la kenalkan korang dengan seorang blogger yang sangat sepecial bagi aku ^..^ (jack sparrow ko jan perasaan sangat... mohon tenang2 kan diri ko... simpan dulu uniform ko tu untuk digosok ha ha ha).

Ok... ha ha ha apakah Jack Sparrow ke?? Nape?? tak caye.. ke Jemah weh?? Mua ha ha ha... Nak tau sebab apa aku panggil dia Jack Sparrow... sebab dia ni byk persamaan ngan si JS... pertama, hidup dia banyak kat laut, nama blog dia pung ala-ala lelaki malaya terakhir eh kasanova?? Eh bukan ha ha.. nama blog dia macam soklan SPM dah aku rasa, "ROMEO ITU APA??" kalau dia tanya aku, dah sah-sah le aku akan jawab ROMEO itu bunyinya nak macam-macam kasanova keh keh keh... 

Amboi... ko menung kan apa tu?? Ha ha ha... 
Ini jer gambau ROMEO  yang aku ada... 
(tu pun x tau gambau betul ke gambau ko pinjam abam google?)


ROMEO... aku harap lepas aku buat entri ni traffic kat blog ko akan tolling non stop.. ha ha ha (selebihnya macam aku ckp kat bloggers lain yg aku penah review blog depa... bergantung pada usaha korang utk menaikan blog korang) aku ni sekadar petunjuk jer.. not more than that, as once you have your own follower maka ko akan berlayar meninggalkan pelabuhan  ni sepi.. (aku le tu)  eh.. ha ha ha asal tetiba jer.. emo lak... apa kes...??? Abaikan ye.. walau pun aku dah lama kenal ko..  (tak silap aku sebelum posa dulu) walau pun sekali dua jer ko jengah aku kat sini, tapi semenjak ko cuti dari belayar ni, ko rajin jengah aku kan... thank you... 


Aku harap bila ko belayar (kat laut boleh ke bukak blog?? keh keh keh) bila ko nampak ombak tu ingat2 la aku kat darat ni... ha ha ha... kalau ko tak ingat siap ko.. ha ha ha... so peps... bawak2 la terjah blog si ROMEO... dia ni simple jer orgnya, tapi tegas tak hengat... blog pun simple... pada sesiapa yg berminat, sila hantar borang permohonan keh keh keh (oh yg ni sila tanya empunya diri wa tak tau.. ko single ke double kan)... 

Ok la ROMEO pesanan aku... bila dah fofular tu rajin2 le bw, add member... and komen kat tempat derang insyallah... semoga satu hari nanti blog ko ini, akan jadi MAT ROMEO LAUT YG NGETOP! HA HA HA.. so... it's all yours now... aku berhenti takat sini dulu.... K-BAI....

P/S: ROMEO mohon ko upkan balik shoutbox ko tu.. untuk derang tinggalkan jejak bigfoot eh jejak bertapak sepeninggalan ko ke lautan atlantik eh.. ha ha ha ... pun bole... :P


romeo.dilaut.juliet.didarat.keh3.apakah?@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

31 comments:

  1. nak melawat abg romeo lah..hihik

    ReplyDelete
  2. mama ..leh x nk wat calon sparepart mamat ni? hahaha

    ReplyDelete
  3. pergg..jejaka kapal..ensengg

    ramai la jengah blog beliau nanti :)

    ReplyDelete
  4. harap2 abam zul de alexis xdengar..:P

    ReplyDelete
  5. owh, ada paku tu kat kiri kanan =) nak ikut naik kapal KD Hang tuah ke? :)

    ReplyDelete
  6. for sure PPP, tu gmbr btul die...

    ReplyDelete
  7. kak oyak ko dia yg aq ni single mingle little star.. ehhh??

    hahahahha... woott..woottt..klu aq dah jd pramugari bleh la ni kan aq ngn dia?? hahahahhahaha

    diriku suda mula bosan..

    kbaii

    ReplyDelete
  8. hensem la romeo tu maw terjah la cm gini

    ReplyDelete
  9. Anonymous18/9/12

    Ppp.. seronok baca n3 blog mu walaupon ntah tak tau asl nie eh ku tak dpt nk follow bt always did follow ur blog.. very interesting n enjoying many2.. syabas to u.. :))

    ReplyDelete
  10. betul2 romeo tu.heehe

    ReplyDelete
  11. wah best nye Romeo...akak xnak promote blog sya ker???hehehehe..larik

    ReplyDelete
  12. mat romeo pulak da ppp ni heee

    abg mat duk jeling2 tu haha

    ReplyDelete
  13. horey!!!!!!!!!!
    dpt pakwe baru..kih2

    ReplyDelete
  14. Ya Allah. Terima kasih sangat-sangat pada PPP. Kali pertama ada orang review blog aku ni. Dah la blog pun buruk. Ada juga orang nak singgah. Hahah. Terkejut pun ada. Aku ingatkan main-main. Apapun, tahniah sebab dah capai entri ke 600. Rasa bangga bercampur takbur diiringi dengan riak kerana menjadi isi dalam entri ke 600. Hahah. Rasa nak pakai tuxedo pergi warung makan kejap lagi. Hahah.

    Terima kasih sangat-sangat. Segala nasihat akan dipertimbangkan dengan sedaya upaya.

    P/s: Itu memang gambar sebenar. Cuma epaulette dah berubah. Masih bujang. Kira nak diambil jadi calon, memang elok sangat. Hahahah.

    ReplyDelete
  15. cik mai... terjah dan jan lupa follow :)

    ReplyDelete
  16. zaxx apa? spare part?? ha ha ha ko tanya la si romeo sendiri... tapi rasa2 aku dia ni "lurus" la ha ha ha...

    p/s: abam zul ko pun sama menggatai ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  17. MK Syahir.... ko dah terjah & follow blog dia lum?? :)

    ReplyDelete
  18. anis: hamboi... lupa terus kat DATO K kannnn??? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  19. baby comel: PAKU bukan ukuran dalam memilih sahabat.. keh keh keh aku pun byk paku ko namakan jer... paku payung ada, paku semat ada... paku pakis pun ada gak.. keh keh keh ^..^

    ReplyDelete
  20. KoRn ha ha ha yezaaaaa?? Terima kasih atas pengesahan ko itu... >..<

    ReplyDelete
  21. Lina: Mu nok, mo gi ghoyak ke deo sendiri... ambo dok seh, nok kecek lagu gapo ko dio nanti.. ha ha ha asal lak ko tetiba kecek klate ni weh???

    ReplyDelete
  22. Bella ensem?? ha ha ha... aku no komen la... :) terjah jan x terjah :P

    ReplyDelete
  23. Tanpa Nama: walaupun ang x bernama tapi aku nak ucapkan TERIMA KASIH sebb sudi follow blog aku yg x seberapa ni.... mohon klau blog ko dah ok.. singgah ke sini lagi ye :)

    ReplyDelete
  24. boni kacak.. mana ang tau dia betul2 romeo and juliet?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  25. Mrs Valentine sorang aku budget sekali jer mua ha ha ha >..< tak pun tunggu ko jadi JULIET... ko hade?? ^..^

    ReplyDelete
  26. Iffa ni MAR ROMEO LAUT... yg duk jeling2 aku tu ABG MAT ROMEO DARAT AKU HA HA HA >..<

    ReplyDelete
  27. ZUL DE ALEXIS asal lak ko yg happi ni?? ha ha ha nanti majuk lak si zaxx >..<

    ReplyDelete
  28. Finally! Aku sebenarnya tunggu respon ko jer ROMEO utk balas sume komen2 peminat ko kat atas tu mua ha haha.

    Ya Allah. Terima kasih sangat-sangat pada PPP ~ SAMA-SAMA... :)

    Kali pertama ada orang review blog aku ni. Dah la blog pun buruk. Ada juga orang nak singgah. Hahah ~ BURUK X BERMAKNA TAK ADA ORG NAK MENYINGGAH :p

    Terkejut pun ada. Aku ingatkan main-main. Apapun, tahniah sebab dah capai entri ke 600 ~ TOCHE! TOCHE! HE HE HE ^.^

    Rasa bangga bercampur takbur diiringi dengan riak kerana menjadi isi dalam entri ke 600 ~ HAMBOI.. TAKBUR TU YG AKU X TAHAN TU... MUA HA HA HA....

    Hahah. Rasa nak pakai tuxedo pergi warung makan kejap lagi. Hahah ~ MOHON JAN PANGGIL AKU LAU TERSERMPAK KO KAT KEDAI MAMAK TU DGN BERTUXEDO BAGAI KAN... ^..^

    Terima kasih sangat-sangat. Segala nasihat akan dipertimbangkan dengan sedaya upaya ~ SMALL MATTER JER TU... yup... harap2 begitule.. aku ni pung bukan le mahir sgt lam berblogging (masih dlm proses merangkak2 dan menggesot ha ha ha)

    P/s: Itu memang gambar sebenar. Cuma epaulette dah berubah. Masih bujang. Kira nak diambil jadi calon, memang elok sangat. Hahahah ~ OWH! MOHON KO SEDIAKAN SALINAN BORANG PERMOHONAN SEBANYAK MUNGKIN HA HA HA...

    P/S: THANKS FOLLOW BLOG AKU ^..^

    ReplyDelete
  29. hahaha, aq pon heran bkpo eh aq tiba2 kecek klate ni.. wkakakaka.. la kak oyak la ko dio..ROMEO beleh wat calon x?? hahaha..

    mood genya 100%.

    ReplyDelete
  30. bertuahnya abg romeo....
    mmg bertuah...

    ReplyDelete