Kau Istimewa Di Hati Ku... Ko Tahu Tak??

Hamboi... sebab kan ko le aku tidur lambat weh Syaf... (ni lau ko dah fofular suk x reti-reti nak beli aku barang sekotak KEPCI, siap ko, ko nanti aku goreng jadi ayam ha ha ha).  Frankly aku tak berapa kenal ko... aku mula kenal ko bila aku ber jimba-jimba di dalam FB bersama-sama GROUP APAKAH yang di kepalai oleh MK SYAHIR, ZUL DE ALEXIS dan aku sendiri sebagai OPAH GANAZS STYLE lam group tu.. ha ha ha...



Aku mintak maaf sangat-sangat pasal suka "mengflying kick" ko Syaf aku baru tau nama ko kat FB Idup Biar Begar... yang selama ni aku telah salah mengerti ko adalah salah seorang blogger yang aku kenal ha ha ha (geli hati pulak aku bila fikir2 balik). Entah mengapa malam ni mata aku susah sangat nak tidur... jadi aku belek2 la GROUP APAKAH... dan tiba-tiba terbukak hati aku nak gi skodeng FB dan Blog ko... 




Tersentak aku bila aku tengok follower ko baru 20 (rasa menyesal tak sudah aku... bila aku nampak follower kau... ) tiba-tiba dalam hati aku bercakap sorang-sorang apa yang aku dah buat kat ko selama ni...??? (walaupun secara bergurau... aku cuba nak elak2 dari ko.. sbb aku ingat ko ni lelaki... dan DP ko tu mungkin ada blogger lelaki yg letak gambau GF dea... fuhhh!) Aku betul-betul mintak maaf.. 



Tapi takpe demi nak menebus kesilapan aku itu, ni aku buat entri istimewa untuk ko, aku harap aku dapat membantu ko untuk up kan lagi follower dalam blog ko... walau tak banyak tapi sekurang-kurangnya ko x dipinggirkan :) selebihnya ko kena rajin dan usaha macam juga pesanan aku pada blogger2 lain yang aku buat BLOG REVIEW derang :). So Syaf/Syafa a.k.a Idup Biar Begar, aku harap ko maafkan keterlanjuran aku, serta kesalah anggapan aku pada ko... :( aku betul2 tak tau..


Lain kali lau ko mintak aku "flying kiss" aku akan bagi ... janji (sambil angkat tangan kanan) till then.. aku nak tidur ni suk x bangun lak, harus aku pecut keta 140 km/jam lak kan ke opis... semoga ko sentiasa sukses dalam dunia blogging (jan jadi macam aku yang sentiasa dgn mood ke laut aku ni), sukses dalam hidup dan apa jugak yang ko buat amin... itu doa aku buat ko sebab kau istimewa di hati aku.. ko tahu tak??

aku.lah.si.tante.itu.ha.ha.ha@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. Wah2... untuong la yg empunya badan... ni segmen manyak baguih!

    ReplyDelete
  2. <<<-- follower bru 30.mohon pomote blog wa kasik up jgk.kehkeh

    ReplyDelete
  3. mohon review wa jugak huk huk

    ReplyDelete
  4. adeh sian die

    dr aritu kau duk sebut group apakah

    ratu blogger sungguh

    ReplyDelete
  5. atototo biasa la tu baru berblog,mcm aku dulu2 jugak. hehehe ..
    nak usha dia jugak lah tp dia kena usha gua balek lah. hahaha >..<

    ReplyDelete
  6. hahaha tu la kata kak ingt dia ni lelaki yg letak gmbr gf die.. tp ary tu aq ada chat kat fb dia tnya sal poli.. kat ctu baru tau yg dia ni pmpn.. kah2..

    mohon ampunkan wa syaff

    ReplyDelete
  7. Hambuih pari2... Suka leeza baca sini.

    ReplyDelete
  8. huyoooo .. untung la ko syaf ..

    ReplyDelete
  9. tante nor zaimah...terharu n tergaru aqu bce...wahhhhh!!!!!! mcm nk nanis pun ada...love u lah tante nor zaimah... * muke aqu x cukup mcm pmpn lg dh k...mohon tante n lina tunjuk aqu jd pmpn sjati..huhuhu

    ReplyDelete
  10. lyda ku tayang..walaupun aqu x der si dia...tp aqu ada sorng tante yg syg kt aqu...huhuhuh... *mnx2 lyda jls..wkakak

    ReplyDelete
  11. sedih la bace ni . hehe .samalah dulu saya pun ingat IDUP BIAR BEGAR ni lelaki . tapi semua tu terbongkar bila saya godek2 facebook dia :)

    ReplyDelete
  12. hahahhahahaha.... seyes wa pun ingt idup biar begar ni laki..:)
    chaiyok2 blogging ye..:)
    mama... nk kerepek..lapor la..:)

    ReplyDelete