LEPAK-LEPAK ATAS PARA... KO HADE?? HE3

Hu hu hu apakah kerja aku lepak-lepak atas para ni kan?? Ha... para bukan sebarang para... tapi, lepak atas para kat sarang aku le.. keh keh keh.... hari ni aku boleh kategorikan minggu paling sengal dalam abad ni... mua ha ha ha... mana tak sengal, sekali jumpa geng-geng sengal yang lain jadik triple sengal le.. ha ha ha... 

Macam mana nak gambarkan perasaan aku kan dapat jumpa derang ni?? Paling best derang datang pun mana-mana sempat jer... tak plan pung... (aku suka menda-menda yang tak plan ni) sebab selalu kalau plan mesti x menjadik... jadi calling punya calling, sms punya sms, akhirnya tepat jam 6 lebih petang. tadi rombongan cik kiah eh rombong meminang si MK SYAHIR and the kuncu-kuncunya dengan muka over confident pun sampai le, dia punya pasang GPS last2 aku gak yg jadik GPS jemput derang.. sebab maleh nak explain dah ke keh keh apakah???

Sampai2 jer aku kerahkan anak-anak kapal selam si Razanah dan si Farahin tolong aku goreng ayam kepci he he he aku tipu ayam mas... kat dapur... nasib reti goreng ayam, lau tak derang berdua yang aku goreng tadik... ha ha ha... dah tu datang pun last minit, hidangan aku pung last minit nyer menu la aku belasah hidang kat derang sume... habis biskut2 kering cap pingpong pun aku hidang keh keh keh... nasib korang la kan...  

Bila dah jumpa tu apo laie... dari A-Z le aku bukak citer (he he he aku rasa derang pening kot ngan aku yg nonstop bercakap jer dari derang sampai, sampai la nak membawak derang nak balik boleh?? Punya la teruja... kan... selalu melalu lam tenet je.. sekali tu dia secara life lagi.. so petang ty yang lepak-lepak atas para kat teratak buruk aku ni si MK SYAHIR, KORN, KATAK COMEL, RAZANAH, FARAHIN & BOB. Last but not least POTIA.. (siang Potia dia tumpang gerabak ketapi last, tu yg sampai lewat sikit... Oh korang nak tau aktiviti apa yg ktierang buat semalam?? 

He he he citer manyak pun x guna.. jom le kita layankan ajer gambau-gambau ni kan... let the picture story to u all.. OH MY ENGLISH! he he he... >..<
























Sebenarnya banyak lagi gambau... tapi malas aku nak upload sini berat... nak full version gi kat PISBUK AKU EK...dekat album SANTAI SABTU.. mua ha ha ha

thanks.all.for.coming@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

31 comments:

  1. haha dh usya dh smue pics ni kt facebook...nampak mcm happening jer dgn siap bergaya berposing sakan lg :)

    ReplyDelete
  2. aimi he he he mohon jan jeles.. kat aku mua ha ha

    ReplyDelete
  3. akak ni mmg sempoi..wlaupun bru mencecah usia '18 thun', ligat kemain mengalahkan baby yg bru pndai jalan..kahkah

    ReplyDelete
  4. miko so kita punya bila lagi nak wat cenggini?? mohon kita plan one day you, me, ety, puyak, lana, mirul, nong... etc.. etc... :) doa

    ReplyDelete
  5. katak comel: ha ha ha ko hade??? bila lak aku nak masuk 18 bukan sweet 17 ke?? mua ha ha ah >..<

    ReplyDelete
  6. nampak lazat jek ayam tu... nyesal x dtg :p

    ReplyDelete
  7. potia insyallah next time ok :)

    ReplyDelete
  8. eh,mana zul ak n zul de alexis,wa xnmpk pun dlm gmabr..:( sedey..mama...nk posing gak,hahaha

    ReplyDelete
  9. Jamuan hari raya ke dik? aksi pelok tiang tu....nasib baik tak terlampau...hehe..jeles akak.

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.

    Ak pun cam kopi gak kak..dah ku layan gambar2 di FB tadi.

    Lana tunggu kopi,kak nong mai turun..baru ak pikir2kan turun skali,hahahaha.

    Ak habaq awal2 lah macamni..nak ayam goreng kepci..taknak ayamas,hahhaha

    ReplyDelete
  11. untung la .. sampai mlm korang lepak2 atas para yek. dah usya kat fb td .. ;)

    ReplyDelete
  12. arghh..wa jeless T__T
    byk giloss gmbaq..huhu

    ReplyDelete
  13. ewah.. memang nampak best gila la.. sonok gila la korang kan... :D

    ReplyDelete
  14. Wah....bestnys. Mkn pun mcm2 ada..ahaks..
    Siapa mamat yg peluk bear tu....kekeke

    ReplyDelete
  15. bestnya makan kak pari2... la la la....
    suka suki.. lepak2 makan2..

    ReplyDelete
  16. bestnya makan. huhu..

    ReplyDelete
  17. zaxx ko cepat2 mai KL nanti kita posing sampai pitam ok ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  18. kak zana yup (bole panggil kak ke ni?? coz i'm also 40's ha ha ha) aksi tiang peluk tu jarang ditemui.. jadi sila tatap puas2 ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  19. Walaikumsalam w.t.b Lana... usha jan tak usah... ok MIKO tu insyallah kita boleh tunggu BILA DIA yg free ha ha ha...

    Nong is coming down hari Khamis ni la.. wanna join us this saturday gi zoo ha ha ah meh le...

    ReplyDelete
  20. Mici... untung banyak tu takdela cukup la untuk menyampai ke hujung bulan nanti mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  21. Yana Sakura... oh aku ingat ko jeleskan aku.. setakat jeleskan gambau banyak.. ko hade?? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  22. Nong nasib walau sonok2 pung aku mampu kawal tahap "kegilaan" aku ari tu mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  23. Hanif banyak makanan?? er mcm tak jer.. ha ha ha... mamat yg peluk bear bear tu si akmal a.k.a KATAK COMEL :)

    ReplyDelete
  24. Leeza: Ya itulah kerja aku ngan budak2 tu hari tu ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  25. Hi hazman a.k.a Zamani.. mana ko ilang lama x on9 busy ek?? :)

    ReplyDelete
  26. Haha,agak la. sy kat shah alam,tempat yang tiada internet free nak online. hahaha..so jarang la dpt online. :D

    ReplyDelete
  27. zamani... kasihan... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  28. hahaha,sampai mcm tu skali kesiankan kat koi. tape ade duit raya ok lah. hahaha :P

    ReplyDelete
  29. @zamani duit raya x de raya dah nak habes ha h aha

    ReplyDelete
  30. Anonymous24/1/13

    [p]The Beats By Dr Dre I was most excited to see wasn隆炉t the headphones, but the first Beats speaker dock, the Beatbox . Crocodile skin and ostrich leather are definitely the rage with Hermes collectors [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] after the Birkin and bolide collections . 隆卤Here隆炉s [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] sixteen million licensed pieces of music,隆炉 they隆炉ve said, but you隆炉re not stumbling into anything,隆卤 Reznor said . Traditional publishing company make the authors wait for at least six months to one year just to notice their work in issue or on the book racks . Copenhagen gets some over-ear headphones, Las Vegas gets iPod cases and London gets some in-ear headphones . Best of all, they隆炉re washable so you don隆炉t have to sweat sweating in them . The materials they are used to be made of are of good qualities . You don隆炉t have to spend a lot of money to buy a right undeniable stock set for your equipment . Moreover, the created wifi engineering facilitates be particular the audio tracks marvelous brilliant employing the cellphone.[/p][p]The particular striper appears are loaded and complete, the particular center quantities on top of that phrases inside the tune are distinct, obvious and razor-sharp, on top of that the altitudes will possibly be crisp in add-on many with out the need to possess of at any time you would like distorting jointly with name of tinny . You can hear a large volume tracks with them and enjoy your life freely . Reminder: this animal makes more money than you do . Beats By Dr Dre Headphones will give you you all of the power [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] of songs . Young weed-rapper Wiz Khalifa came out to beats by dre uk join Snoop for 隆掳Young, Wild, and Free隆卤 隆陋 and share a joint the size of a Sharpie 隆陋 and Compton lyricist and MC Kendrick Lamar stood alongside Dre for 隆掳The Recipe,隆卤 Lamar隆炉s new cut produced by Dre . Otherwise, [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of them with a muddler or a rolling pin . Best of all, they隆炉re washable so you don隆炉t [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] have to sweat sweating in them . Administration Discussion: [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] earplugs can ensure you experience fabulous.[/p]

    ReplyDelete