Nothing Much To Be Mentioned....

Hate Me, Coz I'have Nothing To Give In Return...


silent.evening@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

37 comments:

  1. There's always...

    a big of love behind every
    "kita sengal-sengal tiga suku,"

    we all love u akak :)

    ReplyDelete
  2. well said SYAHIR thanks T.T

    ReplyDelete
  3. aku perasan.. quote di atas dah di guna sebelum ini oleh ppp.. pada n3-n3 sebelum ini. dan benar ia sangat cantik dan so true... mungkin sebab itu juga aku 'ingat' akan ia pernah ada dlm n3 PPP..

    *walaupun dah sembuh sikit.. sila teruskan minum air suam dan makan buah-buahan. sila habiskan antibiotik--> peringatan sekali lagi!

    ReplyDelete
  4. words ni mcm familiar...oh...ppp ada buat n3 sal ni :P

    ReplyDelete
  5. Benar..kadang2 ada maksud tersirat dalam setiap kata2.

    ReplyDelete
  6. Nong yup tapi udah di baik pulih ha ha ha sumthing nice to share with... insyallah aku masi bah dengar nasihat ko and the rest :) thanks ya...

    ReplyDelete
  7. miko indeed... and the 2nd last verse was taken from you comment ~ ok no komen ha ha ha (bole tak nak cakap cenggitu??) :P

    ReplyDelete
  8. every single word has their own meanings...

    (maap BI xsehebat mama n ca'er..) =="

    ReplyDelete
  9. Norhaizan hakim yup setiap kata yg sebenarnya lain maksud yg nak diungkapkan :|

    ReplyDelete
  10. Yana... betul la tu.. it's ok, biar kita silap kerana mencuba drp kita tidak berani mencuba langsung keep it up ok :) jgn malau kalau kita salah.. every one learn from mistake :)

    ReplyDelete
  11. mendalam sgt maksudnya kak..:")

    ReplyDelete
  12. Zul De Alexis mendalam dan itulah kebenarannya kan?? :)

    ReplyDelete
  13. Best baca...;)

    Memang sakit kepala bile suatu yg tersirat tu utk kita fhm... Tak perlu pksa diri, kita akan fhm jugak suatu hari nnti... Kalau tk fhm jugk, bukan salah kita.. Kot? ;)

    ReplyDelete
  14. aku like picture...tu!

    ReplyDelete
  15. aku like picture...tu!

    ReplyDelete
  16. paling sakit bila org tu dah faham... tetapi pura2 tak faham... ko faham tak apa yg aku faham?? ha ha ha mohon jan pening dgn jawapan aku ni :P

    ReplyDelete
  17. Lelaki semalam amek la aku bagi FREE je lau ko nak :)

    ReplyDelete
  18. a little care behind every,
    it's okey, i still luv u (tak kisah la even little pun).. ~eh? maaf owh my english :)

    ReplyDelete
  19. baby comel that would be great too... :) no worries nobody perfect that includes me oh my henglish ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  20. aku tak reti nk membenci

    ReplyDelete
  21. wah... syair pujangga bahasa omputih tu..hehehehe

    ReplyDelete
  22. knp ni kak pari-pari....
    :::: salam berhujung minggu.. drpd ms leeza ::::

    ReplyDelete
  23. Ifa mohon photostat borang untuk masuk meminang ha ha ha ... sudah pasti ramai jejaka yg akan pilih ang :)

    ReplyDelete
  24. boni kacak pun boley... layannnnn ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  25. Leeza dayasari [santai leeza] no komen ha ha ha boleh tak nak jawab camtu?? :)

    ReplyDelete
  26. little words always have a big meanings :)

    ReplyDelete
  27. onie oh yes indeed indeed :)

    ReplyDelete
  28. Dakam maksudnya sampai aku tak paham...

    ReplyDelete
  29. Hanif Idrus... ko buat2 paham udah.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  30. Wahhh kenapa ni? Ada haters ke?
    Byk2 bersabar ^^

    ReplyDelete
  31. I guess this is my way of saying thanks
    For catching me when I fall.
    Thanks once again for being such a good friend
    And being here with me through it all
    - Potia

    ReplyDelete
  32. Everything's Everythings eh takde lah.. jgn salah faham it's only a quote jer.. for sharing i love the wordings and meanings that's all :)

    ReplyDelete
  33. Potia good friends are like stars, you don't always see them, but you know they're always there! Thank you for your friendship, your help and everything... :) i do appreciate it... very very much :)

    ReplyDelete
  34. life is TYPO .. ehhh
    hehe~~

    ReplyDelete
  35. Mici correction life is not a typo, it's us whom make it complicated.. :) ko paham tu? Ha ha ha

    ReplyDelete
  36. Mici correction life is not a typo, it's us whom make it complicated.. :) ko paham tu? Ha ha ha

    ReplyDelete
  37. muhun translate kak, wa english manyak teruk..kehkehkeh

    ReplyDelete