Sapa Nak Menyelam Mcm Ikan Duyung??

Ha ha ha apa kena ikan duyung dalam n3 aku kali ni kan?? Nak ajar buat tempahan baju kain ala-ala ikan duyung ke hapa PPP ni? Ke nak ajau macam mana nak make up cam rupe ikan duyung ke?? Ke aku dah terjebak dalam bidang menternak ikan duyung kan?? Haa.... tu le korang len kali jan ingat aku ni PariPari tak reti buat business... keh keh keh... 


Ok.. memang aku ada kena mengena dalam business selam-menyelam ni... saja buat kerja-kerja sambilan... aku ajau orang scuba diving >..< (keh keh keh acah mat labu aku tipu)... tapi sebenarnya yang scuba diving tu memang betul. Citernya macam ni... abang ipar aku (En.Somi) punya abang, ada business yang berkaitan scuba diving ni yang berpusat di Bandar Penawar Desaru. Dia ni bekas tentera... so hidup dia memang selama ni bergelumang dengan ikan kekek eh.. dengan laut ha ha ha... 


Dah lama aku nak share benda ni cuma asik terlepas or terlupa jer nak buat entri. So pada sesiapa yang berminat untuk menjadi professional scuba diver boleh la berurusan dengan abang ipar aku ni. Dan kelas yang dia buat ni berdaftar ek... bukan main cekup jer (giler nak kena tangkap). So far dia selalu buat kelas untuk student IPT, pekerja2 dan ramai lagi le... tapi aku pun malas nak citer banyak. Kalau ada sesiapa yang berminat boleh contact terus dengan dia... cekian timo kaceh.. ha ha ha....

ANUAR OMBAK NANO ENTERPIRSE (JM0622898-U)
No.6, Jalan Dato' Jaafar 17, Bandar Penawar 81930, Johor

Lesson Available:
SCUBA DIVING BEGINNER
SCUBA OPEN WATER COURSE
SCUBA TRIP
SNORKELING TRIP
SWIMMING LICENCE
LIFE SAVING COURSE
C.P.R COURSE
SWIMMING ACCESSORIES SCUBA EQUIPMENT
SPORT ACCESSORIES

Interested Kindly Contact:
Annuar Jemiran 
017-7951465
e-mail: komok.atan@yahoo.com

aku.ibarat.si.ikan.duyung@paripariputih.blogspot.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. menyelam tak timbul2 nnt edy

    ReplyDelete
  2. saya teringin nk cuba aktiviti macamni utk hilangkan fobia dgn air tu, tp xpernah berani nk buat =) hehe, takut

    ReplyDelete
  3. dekat pulau mne nih?

    ReplyDelete
  4. promote ke?
    hehehe ..
    bestnye hari2 dapat diving/
    eh betol ke diving? hehe.. betolkan je lah :P

    ReplyDelete
  5. Ohh...ingatkan nak jadi ikan duyung tadi. nice promosikan perniagaan. Teruskan usaha PPP.

    Tapi, kalau PPP buat iklan dengan Tajuk entri yang lebih tepat, Taliff rasa mungkin ia akan dapat tersenarai dalam Search Enjin Result Page "SERP" dan mendatangkan lebih banyak potential buyer/client ni :)

    Contohnya, kalau PPP ingin nak cari kelas atau tenaga pengajar untuk scuba diving berdekatan katakan johor. Mungkin PPP akan taip di Google begini

    "Tempat/cikgu mengajar scuba diving di Johor". Kalau yang keluar blogg PPP - insya-allah rezeki!

    Lagi-lagi blog PPP memang dah mantop...memang akan ada hasilnya. Insya-allah.

    ReplyDelete
  6. wow!! scuba diving..
    da lama kiteww nk try aktiviti neh mama...tp kiteww takut selam kpla dlm air..blup..blupp.. :O

    ReplyDelete
  7. erm aku tak reti berenang

    bole ke weh? seriau aaa

    ReplyDelete
  8. tatot la nak scuba.. tatot x tmbul2 plak nti

    ReplyDelete