Selamat Tinggal...... :(

Sedih tul aku... :( sepatutnya tajuk entri aku bukanya "SELAMAT TINGGAL ROMEO" tapi asalnya aku nak buat entri "OLE-OLE DARI BERLIN" ... tapi malang tak berbau... sedang aku mengadjust-adjust kedudukan aku, semasa nak "menyenep" gambau ole-ole tu,  aku suruh le EN.SOMI tulun ambik kan.... mentara aku nak betul2 kan apa yg patut Sekali tu.... tiba-tiba bunyi PAMM!!! Jatuh berdebab "camera lagend" yang satu jer dalam dunia ni... Satu jer kat dunia ni?? Nak tau sebab apa?? 

Sebab lau camera lain saing-saing dia dulu, mana ada instagram kan?? Camera aku ni tak. dia kalau mood dia x elok, dia akan tukar jadik instagram... kalau mood dia ok, baru le dia snap gambau dgn jelas dan terang... tapi tu sume tinggal kenangan, dengan muka tak bersalah EN.SOMI, kamera lagend aku tu terjatuh dari tangan dia.. bila di snap-snap bukan jer kuar instagram... masalanya langsung tak kuar-kuar gambar apa-apa uwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!

Haisyyyy bukan tak de camera digital lain, ada tapi yg lain tu pun x leh nak pakai... hurmm... alamtanya lepas ni x leh dah le, aku buat entri pasal masakan :(... mungking JODOH aku dengan camera aku tu sampai kat sini jer... sob sob... sedih ko.. sapa tak sedih... macam-macam "kenangan " yg aku kongsi bersama dia... uwaaa.....!!! Aku ckp kat En.Somi sebab dia yg jatuhkan, maka sebagai hukuman.. dia kena belikan aku lagi satu camera, boleh?? Hais... dah jom la... dengan berat hati (seberat batu giling buat cili boh) aku persembahkan gambau terakhir yang sempat di snap kat CAMERA kesayangan aku tuh....


 Ini le gambau terakhir yg sempat aku snap guna camera aku tu :'(


 Oh! Ole-Ole Ni Abang Ipar Aku Yang Bagi, Dia  Ada Kerja Kat Berlin
 So Biasale Mesti Dia Akan Belikan Ole-Ole Tuk Kiterang :)


NOTA KAKI: 
ROMEO thank you sebab list kan blog PPP kat blog anda >..<




http://paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

33 comments:

  1. beli baru..beli baru...yeayyy!!hikss :p

    ReplyDelete
  2. MK Syahir bak duetttttttttttttttttt... =..=

    ReplyDelete
  3. atotoo ..
    ye hukum incek suami tu. sokong ! hehe ..
    hantar pegi hospital ehh pegi kedai mana tau boleh bikin lagi.. kot.
    jgn sesedih mama~

    ReplyDelete
  4. berlin tho ~
    ewah ! ewah !!
    ----------------------------

    apa yg michelle bebel kan tho ?
    hahahah
    :D

    ReplyDelete
  5. mici aku rasa lau aku hantar kedai pun mesti org kedai tu akan geleng-gelang kepala seraya berkata.. maaf... kami tak dapat berbuat apa2 mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  6. yoon tak dapat gi berlin dapat merasa ole-ole dari BERLIN pung jadi le... :P

    ReplyDelete
  7. mane ko tahu PPP? haha
    meh hantar kat aku je,jadik stok.
    boleh? hahaha

    ReplyDelete
  8. blog die best

    dan blog kau pon best

    memang patut de list weh

    aku nye blog da maha berat. nak cmpak kau dlm bloglist je

    ReplyDelete
  9. mici boleh jer lau ko bah.. ha ha ha ko nak buat tukun le tuewww kan?? :P

    ReplyDelete
  10. iffah hamboi... pandai le ko... ko punya blog lagi hebat pe... apa? ko nak terajang aku masuk blog list?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  11. bebeng la ko PPP ..
    tau maksud bebeng? belajar kat lina mukerji hahaha

    ReplyDelete
  12. wah jauhnye dpt mug..mahal tu.,ehehhehe
    takleh upload gmbr dh la yer.hehehe sabo2

    ReplyDelete
  13. Edy Fee tu le pasal... aku baru nak snap gambau ko tunggang kampet gula sambil bawak motor ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  14. alahai, xleh buat pe. memang selamat jalan romeo lah jawabnye kak.. xpe jangan risau kak, patah tumbuh hilang berganti. hehe,

    ReplyDelete
  15. baby kalau berganti buek nyo tak de ganti2??? acno tu?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  16. masuk2 jer.. aku nak cakap..

    e.. wajah baru yg menawan kalbu..

    (Aku tau.. aku tau.. memang dah basi dah.. org lain tak sebut dah hehehe.. tapi aku nak mention juga hehehe)

    okeh..okeh..

    selamat tinggal? hurm.. n3 ni berbaur sedih.. tapi kesengalan PPP menceritakannya tidak membuat kan aku sedih melainkan terkekeh-kekeh seorang diri di jam 11.43 malam.. apa hal???


    okeh..okeh.. entah kenapa menjelang tengah malam tenet aku beransur sihat. agaknya tenet aku ni spesis burung hantu kot..

    eh..eh. PPP, komen aku dah panjang boleh buat n3.. hehehe.. sori!!

    ReplyDelete
  17. ha ha ha boleh saja lau ko bah! you are welcome to make any comment on my blog at any time you wish... aku x kisah bah...

    ya.. hancus kamera antik aku tu suda tida boleh beraksi sengal bah.. uda... ha ha ha apa kah nasib aku nikan..

    hope you like my new template thanks to POTIA :)

    GOOD NITE NONG SLEEP TIGHT K :)

    ReplyDelete
  18. lepas ni dapat kamera baru... seronok.. hihihi...

    ReplyDelete
  19. nice mug....mcm nak rembat aje....hihihihi

    ReplyDelete
  20. ala mama cmne nk tgkp gmbar kt tiang org? hikhikhik nk ole2..:)

    ReplyDelete
  21. en.suami jatuhkan sebab dia nk beli yg baru tuuuuu..;)))))

    ReplyDelete
  22. hahahhahahahah *gelak guling2! TERBAIK taw entry ni ;p

    ReplyDelete
  23. mintak en somi dslr paling mahal. harhar

    ReplyDelete
  24. aisey, itu macam ka.. klau sy pun harap camera hset ni utk pic entry, pic sumber lain mmg xde, erkk...

    ReplyDelete
  25. fiqas Rafie mudah-mudahan amin... :)

    ReplyDelete
  26. Telor Power mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  27. zaxx ko amek jer pakai camrea nset ko tu.. erkkk ada kamera ke?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  28. zurina harap-harap cenggitu le kan?? ;-)

    ReplyDelete
  29. nia marlissa haip macam tuan dia eh?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  30. Jna Marcello aku pun guling2 gak bila ko kat n3 ni terbaek ha ha ha guling2 50x :P

    ReplyDelete
  31. Aesya Zealous lau laki aku tokeh balak bole le.... :P

    ReplyDelete
  32. caliph shuriken tak sama ngan kamera tu :(

    ReplyDelete