Sepetang Bersama ^..^

Ok... Entri tuk hari ni... tadi masa aku tengah duduk2 bw sambil belek2 gambar2 "sengal" aku semalam; so tercetus le idea utk megabadikan kisah benar bedio ni... hu hu hu... ko hadeeeeeeeeee???

Untuk korang RAZANAH ANIS, FARAHIN, MK SYAHIR, BOB, KORN, POTIA, AKMAL I had a great time ^..^  senkiu senkiu... kalau ada kekurangan masa korang lepak2 petang tu.. please accept my apology. Mungkin kekurangan layanan VVIP ke, kekurangan kemesraan ke, keh keh keh, kekurangan citarasa makanan ke, kekurangan makanan dan mungkin juga kekurangan sifat sopan aku melayan korang ke...sorry la ye...  

Sesungguhnya aku hanya seorang insan yang tidak sempurna :)


Dan... ada dan lagi... tak lupa; pada korang-korang yang x ada masa tu... jangan MAJUK hokeh... walaupun korang tak disisi aku ketika dan saat itu (cecewahh ha ha ha) namun setiap saat ingatan aku kat korang x pernah luntur (macam kena clorox la plak ha ha ha) so MIKO, ZUL AK, ZUL DE ALEXIS, LANA, MICI, PUYAK, AIDA, LINA, AMIRUL VERDASCO, ETY, PIRAAA, SYAKIR, FARISHA, SHAWN, LIYANA, AIMI, YANA SAKURA, NONG ANDY, HANIF... dan maybe ada yang aku tak sebut sini... aku ada juga abadikan potret2 korang dalam video aku ni.. he he he... tengok la sampai penghujung ye... 

NAH TENGOK YE ISTIMEWA UTK KORANG SUME, I LAB YOU THIS MUCH ^____________^

video

semoga.kekal.kita.selamanya@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

32 comments:

  1. untungnye la siap yg g umah ppp kn... sedih saya x dpt join.... T_T

    ReplyDelete
  2. syakir tak pe esok masih ade keh3 >..<

    ReplyDelete
  3. rindu lak saat2 semalam..(T_T)

    ReplyDelete
  4. perghh!!! rasa malu plak ada dlm Bidio ni.. mcm VVIP kena tunggu berjam2 baru sampai.. gambaor candid semua.. yg tak leh blah tu last skali ada plak si Hamster tu amik bahgian.. ekeke... simple but nice!!!..

    simpan Bidio ni sampai bila2... nnt mungkin satu hari nnt blh wat kenangan kat anak cucu...
    "Ni lah Abah dulu dgn geng2 blogger"
    perghh!!! lagu dlm blog ni buat potia komen panjang macam entry ekekek... plz salin dan buat entry esok hakhak...

    ReplyDelete
  5. zanairin... ni sape ha ha ha sorry le aku ni bukan nya hafal sgt... sbb kadang2 byk tul nama2 samaran utk blog kan?? >..<

    ReplyDelete
  6. Potia lau potia... abadikan kenangan semalam dalam novel pendek... ppp abadikan dalam video ni.. hope sume suke la ek... mua ha haha >..<

    ReplyDelete
  7. haha, muka xleh blah betoi lah, tumbs up lak tu. tetap jeles baiii

    ReplyDelete
  8. piraa... lu jeles kan sapa aku ke... keh keh keh... >..<

    ReplyDelete
  9. terharu wey..tp mmg terbaek la

    ReplyDelete
  10. akmal perghhhhhh!!! ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  11. datang nakk bgtaw jaa cekk jeless , oke bhaii !

    ReplyDelete
  12. pelangi biru terasa diriku begitu berharga bila dicemburui ramai keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  13. cik rongoks sgt sgt... 7 org mcm 14 org mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  14. aiseh, aku dilanda kejelesan melampau..tolong2x!! dah nama blogger memang taksah kalo tak bergambo..huhu yang paling taktahan gambar dalam gelap tu.. dah rupa entiti dah aku tengok..haha thanks sebab selitkan kami2 yang takbley pegi umah noona..

    ReplyDelete
  15. hahahaha . ceeytt . membuakbuak kejelesan ku . hahaha

    ReplyDelete
  16. zanairin nie razanah anis la..=="

    ReplyDelete
  17. amirul verdasco all i can say is i wish you guys were here :( bila nak jumpa noona ni...

    ReplyDelete
  18. Miru verdasco... skrg ko tak perlu jeles2 lagi... direct aku call ko supaya kejelesan ko itu hilang ha ha ha nice talking to you... >..<

    ReplyDelete
  19. pelangi biru tu jeles membuak-buak tu ko guna ENO ek?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  20. zanairin he he he tahu sude... :P

    ReplyDelete
  21. Terima kasih mama ppp for the awesome day . Rindukan semua ni :)



    _Farahin Ali

    ReplyDelete
  22. wah wah...even x pegi, ada gak gambor..terharu..eheheh smga pershbtan maya ni kekal..:) mama aku ingin kawen..eh>? ahah

    ReplyDelete
  23. Farahin you are welcome dear... ya me too :)

    ReplyDelete
  24. zaxx mesti la terutamanya ko kan... ha ha ha ko hade?? aku pun harap camtu ") ko nak kawen..?? meh ckp ngan aku sapa pompan tu?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  25. Kena tgk ni...tapi line slow..huhuhu.
    Sok tgk sebab nama aku ada....hahahaha

    ReplyDelete
  26. haha wlaupon x pergi buat2 sengal kt umah ppp, ttp still dmuatkan juga d video ppp..haha..haish bila la nama yg xdpt pergi dan disebut atas tu ada kesempatan nk pergi ya?..hurmmm :P

    ReplyDelete
  27. Hanif tengok jangan tak tengok ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  28. miko insyallah one fine day... we will meet, and do all the sengal pose ha ha ha... ^..^

    p/s: bila ada kesempatan (mcm tajuk lagu ppp jer ni ha ha ha) just do it... memandangkan miko yg paling jauh compared to the rest :P

    ReplyDelete
  29. weee.. ade bedio lah... masyukkkk plak dengan lagu.. beshhhhhh

    ReplyDelete
  30. wahhh..terbaik sis!! :)

    mohon hantar ke TV#..ehh?

    ReplyDelete
  31. Anonymous24/1/13

    [p]The Beats By Dr Dre I was most excited to see wasn隆炉t the headphones, but the first Beats speaker dock, the Beatbox . Crocodile skin and ostrich leather are definitely the rage with Hermes collectors [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] after the Birkin and bolide collections . 隆卤Here隆炉s [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] sixteen million licensed pieces of music,隆炉 they隆炉ve said, but you隆炉re not stumbling into anything,隆卤 Reznor said . Traditional publishing company make the authors wait for at least six months to one year just to notice their work in issue or on the book racks . Copenhagen gets some over-ear headphones, Las Vegas gets iPod cases and London gets some in-ear headphones . Best of all, they隆炉re washable so you don隆炉t have to sweat sweating in them . The materials they are used to be made of are of good qualities . You don隆炉t have to spend a lot of money to buy a right undeniable stock set for your equipment . Moreover, the created wifi engineering facilitates be particular the audio tracks marvelous brilliant employing the cellphone.[/p][p]The particular striper appears are loaded and complete, the particular center quantities on top of that phrases inside the tune are distinct, obvious and razor-sharp, on top of that the altitudes will possibly be crisp in add-on many with out the need to possess of at any time you would like distorting jointly with name of tinny . You can hear a large volume tracks with them and enjoy your life freely . Reminder: this animal makes more money than you do . Beats By Dr Dre Headphones will give you you all of the power [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] of songs . Young weed-rapper Wiz Khalifa came out to beats by dre uk join Snoop for 隆掳Young, Wild, and Free隆卤 隆陋 and share a joint the size of a Sharpie 隆陋 and Compton lyricist and MC Kendrick Lamar stood alongside Dre for 隆掳The Recipe,隆卤 Lamar隆炉s new cut produced by Dre . Otherwise, [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of them with a muddler or a rolling pin . Best of all, they隆炉re washable so you don隆炉t [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] have to sweat sweating in them . Administration Discussion: [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] earplugs can ensure you experience fabulous.[/p]

    ReplyDelete