Silent...

...



http://paripariputih.blogspot.spot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. ssssssshhhhh....jangan bising

    ReplyDelete
  2. silence is a girl's loudest cry :)

    ReplyDelete
  3. Silent lebih baik dari berkata2 adakalanya...

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Lana harap akak tak menjadi silent.

    Ak lebih suka kak PPP yang 'bising2'.

    Yang suke guna ayat "muntah sekarang", "ko hader", apatah lagi ayat giler2 akk ^_^

    Dah la kak..penat kalau layan prasaan lama2. Saya dah penat ni,keh3. Jom le kita kuar dari dark zone ni.

    ReplyDelete
  5. ada orang tu tetiba silent bila dicall kak retis,hahah yg sorang lagi duk gelak2 tak abes2 ..sawan ke hape? haha

    ReplyDelete
  6. dah mcm dlm library dah PPP

    ReplyDelete
  7. kadang2 menjadi silence adalah satu perjalanan yang sangat indah ^^

    ReplyDelete
  8. mood mcm len je? ade masalah ke ... ?
    hee~~ tanye je.

    ReplyDelete