THANK YOU...

Ok hari ni aku tak kira nak post n3 sebanyak mungkin... esok lusa takut tak sempat... so.. ni n3 ke dua aku hari ni... just to say thank you for your support PAGE "MASIH CINTA" aku telah mencecah 220 Like... tak banyak, tapi lebih dari yang aku harap-harapkan... 

Arigato...


masih.cinta@paripariputih.blogspot.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

13 comments:

  1. hahaha..jangan banyak sangat.. nanti ada yang terlepas

    ReplyDelete
  2. saranghae .. ashiteru. ngeehehehe ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah ppp :) tapi tertanya2 la juga berapa banyak komen terkumpul kt blog ppp ni....curious :)

    ReplyDelete
  4. Datin PPP,

    Aku masih suka dengan Page MASIH CINTA hehe...

    * berukband sungguh x best sekarang. Bil dah bayar agaknya dia merajuk kot hehehe...

    ReplyDelete
  5. tak like lagi tapi kalau aku activate FB satu hari nanti inshaAllah kalau tak lupa nnti ak like ;D

    ReplyDelete
  6. tak like lagi tapi kalau aku activate FB satu hari nanti inshaAllah kalau tak lupa nnti ak like ;D

    ReplyDelete
  7. boni... insyallah boni nyer pasal klw terlepas ppp u turn ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  8. ha... apa la ko ckp korea ngan aku... lau cakap bahasa manuk lagi beshhh! keh keh keh ^..^

    ReplyDelete
  9. Miko thanks... jumlah komen tu tak pasti sbb tak tau nak buat counter komen and total entry post... mohon ajar :P

    ReplyDelete
  10. Datin Sri Nong dah nama pun masih... maka tak perlu gusarla lau ko dah tak like lagi sbb secara auto dia masih lagi suka ma ko.. ha ha ha eh?? apa ni?? he he he

    ReplyDelete
  11. Double Everythings... alhamdulillah thanks in advance :)

    ReplyDelete