SVSW PPP

Ape le punya tenet ni... lembab giler aku nak tulis ayat AKU ni pun amek masa... (tulisan kat lappy aku ni kuar slow motion mcm citer Matrix ha ha ha boley??)  Sebenarnya ni kira dah x de kerja la ni nak buat segment bagai kan.. memang hari ni... eh bukan minggu ni aku rasa agak "lemau" nak berblogging, blogwalkin, komening ha ha ha Oh My English!.. suma yang lemau-lemau tu ada lah... Dengan cuaca kat luar tu yg boleh mengundang aku berkeruh lena.. sat lagi... mendung dari pagi...

Masa aku duk tenung-tenung lappy aku ni... mata aku makin lama makin kuyu... lagi beberapa cm, harus aku tertidur... (mohon sesiapa yang ada penyepit baju tu, ulur kan pada aku dgn kadar segera sebelum aku pejam mata ni... ) Ha ha ha >..< punya la bosan kan... pas tu pikir punya pikir, tetiba jer hati berbunga-bunga cinta macam lagu akak Misha Umar... (dalam-dalam mata nak terpejam tu tiba-tiba TING.... haaa bunyi soundeffect kuar mentol mcm lam citer2 kartun tu.. ha ha ha)... tetiba Idea GANAZ aku mai... 

Erk... sebenarnya tak le ganaz mana pun kan.. ha ha ha.. cuma aku tak tau le.. ada ke tak orang nak join segment aku ni?? Nanti buat penat2, last-last seketul dua jer yg join, acanor kan?? Pas tu, aku rasa, aku tak nak la bubuh tajuk Segment, aku rasa aku nak ubah sikit.. sbb kalau org nampak jer tajuk segment, mesti derang x senang duduk macam cacing kepanasan.. jadi aku suka suki nak ubah perkataan segment tu kepada SANTAI... ha belasah jer mue ha ha ha... tapi konsep ttp sama... cuma aku x mo nak belit-belit kan pala otak korang nak pikir mcm mana nak sertai SANTAI aku ni kan..

Ini Banner + Gambar Yang Perlu Korang Bagi Untuk Aku Muatkan Di Dalam
Video Seribu Wajah |PariPariPutih (mohon letak link blog masing2 di bawah gambar)


Ok kali ni aku nak buat macam masa aku buat video hari raya dulu tapi kali ni bukan hari raya, kali ni aku nak buat Video Santai Seribu Wajah| Paripariputih... ha kelasss gitu.. ni kira macam pencarian seribu wajah blogger2 le.. kan... tujuan aku nak buat ni adalah:

1. Nak kasi tambah follower
2. Sebab aku rasa memang nak buat video
3. Nak tolong blogger2 yg baru2 tu utk dapatkan traffic jem yg lebih sesak kat blog derang...

Cara Dia:

1. Wajib follow blog PariPariPutih 
2. Buat satu entri ringkas dgn tajuk SANTAI Video Seribu Wajah | PariPariPutih
3. Sila buat tampalan gambar2 korang yg rasa cun/kacak mcm sample aku kat atas tu
4. Tepek banner SVSW|PPP kat atas... (ni wajib)
5. Dah habis backlink code entri SVSW|PPP kat kotak komen
6. Tarikh tutup 31 October 2012 pukul 11.59 pm.
7. Bila gambar dah siap PM kat FB aku https://www.facebook.com/nor.zaimah.77
8. Video siap akan diberitahu kemudian... sebab pembikinannya agak memakan masa... 


santai.video.seribu.wajah.paripariputih
@http://paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. dengan ini dengan myusun 10 batang jari memohon xdapat nk join segmen...

    harap dmaafkan :(

    ReplyDelete
  2. Selamat bersantai kpd yg nak bersantai...tapi saya suka gambar mata tu, maklumlah org tua2 kata dari mata turun ke hati...ihik...

    ReplyDelete
  3. alaaa, nk bersantai jgk tapi.. segan la sbb kita biasa2 je =(

    ReplyDelete
  4. perubahan... waaaaa.....
    selemat bersegmen.

    ReplyDelete
  5. good luck cik semot yang glamourus

    ReplyDelete
  6. dah add kat fb..tapi tang gambo tengah carik hdd :) tak tahu sempat ke tidak ni ha..tengah demam nih :)

    ReplyDelete
  7. ala saya segan nak tunjuk gambar saya yang cantik tu.. huhu..

    ReplyDelete
  8. dgn ini menyusun 10 batang jari (copy paste ayat Kopi pasta)meminta kebenaran tak dapat join..

    harap di maafkan :D

    ReplyDelete
  9. nak jugak join tapi skang memang banyak betul halangan tau.waaaaaa...

    lama betul kan tak singgah blog PPP ni.hmmm

    ReplyDelete
  10. mcm menarik je. huhu

    ReplyDelete
  11. gua nak joing, tapi gambar biru lagi boleh? kakaka,sat2 gua cari gambar2 ikut zaman, haha

    ReplyDelete
  12. Ittew malu . Kih3 . Ittew nak tengok gambar orang je la....selamat bersantai semua ...

    ReplyDelete
  13. auwww... aku malu lah nak hantar gmbar aku.. ekeke. =D

    ReplyDelete