SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY #1

Salam hormat sahabat-sahabat semua, Mari ramai-ramai support segmen Silence day of the WEDNESDAY di  SILENCE BLOGZ... ini adalah entry pertama aku untuk segmen ni (nanti kan segmen berikutnya pada 07/11/2012)

Terma dan syarat SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY adalah seperti di bawah :

1. Buat satu entry yang bertajuk : SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY
2. Dalam entry tersebut mesti ada 2 gambar ini dan link kan ke sini;






3. Follow dan like Fanpage SilenceBlogz.
4. Buat Entry pada 2 kali hari rabu. maknanya rabu depan dan rabu yg satu lagi.

Itu je terma dan syaratnya mudahkan?
Pada yang dah join sila tinggalkan link entry korang kat ruangan komen untuk di semak dari masa ke semasa.

Blog yang terpilih akan di jadikan BLOG OF THE WEEK (5 blog) mengikut urutan. Peserta bertuah akan dapat 1 DOMAIN FREE  Dot Com ikhlas sumbangan SilenceBlogz. Pemenang yg lepas adalah www.bebising.com kali ni milik siapa ye?

Selepas korang buat entry pasal Segmen Silence Day of The Wednesday ni, korang perlu buat entry pada 2 kali Rabu. Contoh entry yang perlu korang buat pada Rabu depan dan Rabu yang satu lagi sila KLIK SINI.

Selamat Bersegmen demi sahabat-sahabat kita.
Jangan lupa Komen dan Follow sahabat-sahabat kita yang dah join Segmen ni ok.
Harap korang join segmen ni demi membantu sahabat-sahabat blogger baru atau lama untuk menambahkan kenalan di alam maya ni khususnya dunia blog.  


P/S: PARIPARIPUTIH BLOGSPOT SENTIASA MEMBERI SOKONGAN PADU KEPADA SILENCEBLOGZ

segmen#1.silence.day.of.the.wednesday@paripariputih.blogspot.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. kalau free join ler..huhu

    ppp dah join ek ?

    ReplyDelete
  2. ♥ Nana BamBam ♥ it's free

    yup ni entri #1 :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen... :)

    ReplyDelete
  4. nak join jgk la..hehe :)
    selamat bersegmen mama

    ReplyDelete
  5. Yana Sakura jom jom meh ramai2 support silence blogz :)

    ReplyDelete
  6. thanks kak tiri sbb supported potia sokmo...

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ppp..hehehe.. wah, nampaknya dah bertukar lagi design blog..hehehe

    ReplyDelete
  8. mama..
    berubah wajah eh blog mama PPP ni..
    nampak tenang je,
    ~baby pun akan sentiasa support insyaAllah :)

    ReplyDelete
  9. potia casadelarossa insyallah will always be by your side :)

    ReplyDelete
  10. boni kacak ha ha ha thanks... yup yup my blog designer sapa lagi klw tak POTIA :)

    ReplyDelete
  11. baby comel ni blm fully renovated :) on the way insyallah.. yup kalau boleh sentiasa nak support yg sentiasa berada di sisi kita saat susah senang :)

    ReplyDelete
  12. Aku selalu lupa hari, jadi mungkin kalau join segmen ini aku bakal ingat Rabu? Haha.

    ReplyDelete
  13. Tieah Madian ya ini adalah salah satu drp terapi minda hiok hiok :P

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen mama ppp.. InsyaAllah next akan join.. banyak jugak segmen, GA, etc kena tag nie. ada yg terlepas pandang.. adesh..

    ReplyDelete
  15. ramai yg tak paham segmen ni sampai cuma 6 jek penyertaan... dorang tak paham yg dorg cuma perlu buat entry wordless jek... wordless tu di gantikan kepada Silence day..that mean 2 kali rabu kena buat entry Silence day tp ramai tak paham...
    contoh entry Silence Day : www.silenceblogz.com/2012/10/silence-day-of-wednesday-2.html

    Mungkin segmen ni akan di batalkan.. kerana terlalu kecewa dengan sambutan. DOMAIN FREE tu akan taja mana2 orang yg nak buat segmen. maafkan potia... :'(

    ReplyDelete