SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY #2


Salam hormat sahabat-sahabat semua, Mari ramai-ramai support segmen Silence day of the WEDNESDAY di  SILENCE BLOGZ... ini adalah entry ke dua aku untuk segmen ni (nanti kan segmen berikutnya pada 07/11/2012)

Terma dan syarat SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY adalah seperti di bawah :

1. Buat satu entry yang bertajuk : SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY
2. Dalam entry tersebut mesti ada 2 gambar ini dan link kan ke sini;




3. Follow dan like Fanpage SilenceBlogz.
4. Buat Entry pada 2 kali hari rabu. maknanya rabu depan dan rabu yg satu lagi.

Itu je terma dan syaratnya mudahkan?
Pada yang dah join sila tinggalkan link entry korang kat ruangan komen untuk di semak dari masa ke semasa.

Blog yang terpilih akan di jadikan BLOG OF THE WEEK (5 blog) mengikut urutan. Peserta bertuah akan dapat 1 DOMAIN FREE  Dot Com ikhlas sumbangan SilenceBlogz. Pemenang yg lepas adalah www.bebising.com kali ni milik siapa ye?

Selepas korang buat entry pasal Segmen Silence Day of The Wednesday ni, korang perlu buat entry pada 2 kali Rabu. Contoh entry yang perlu korang buat pada Rabu depan dan Rabu yang satu lagi sila KLIK SINI.

Selamat Bersegmen demi sahabat-sahabat kita.
Jangan lupa Komen dan Follow sahabat-sahabat kita yang dah join Segmen ni ok.
Harap korang join segmen ni demi membantu sahabat-sahabat blogger baru atau lama untuk menambahkan kenalan di alam maya ni khususnya dunia blog.  


P/S: PARIPARIPUTIH BLOGSPOT SENTIASA MEMBERI SOKONGAN PADU KEPADA SILENCEBLOGZ

segmen#1.silence.day.of.the.wednesday@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

  1. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. dah rabu ni.. mana Post SILENCE DAY? mcm wordless tu la... gambar sahaja cuma tajuk tukarkan wordless kepada SILENCE DAY

    ReplyDelete