Tak ku sangak rupa2nya... Blogger Buddies Aku Retis...

Hari ni... seperti hari-hari Isnin yang lain... aku rasa bukan setakat mengantuk baban, tapi baban pun dah tak larat-larat nak mengantukan mata aku eh?? Ha ha ha.. apa pulak le yang aku merapu meraban ni kan... ish.. malas la.. aku kan... 

Dalam mata aku rapat beaeekkk punya, tiba-tiba aku rasa aku harus bangun dari lena ku, yang harus-harus diulit mimpi tak berkesudahan kalau ku layan kan layunya mata ku ini kan... jadi dalam layu-layu tu (eh berapa banyak perkataan layu daa...) aku terfikir nak buat satu n3 pasal blogger-blogger buddies aku ni.. ha ha ha tiba-tiba saraf jantung ku... terasa geli bagai di geletek2 dengan bulu ayam lagaknya. 

Maka tanpa membuang masa.... aku dengan rakusnya mengetuk keyboard lappy aku ni... tup! tap! tup! tap! ia berbunyi.. mengalahkan ayam patut jagung lagaknya .... Dan dalam diam juga, hidung ku tak berhenti-henti mengembang dan mengempis, dengan sendiri tanpa dipaksa-paksa... korang tahu tak asal semua ni terjadi kat aku... ??? Ha ha ha.. bagi aku gelak sakan dulu... mueh hehehe... guling2 50x... OK dah! >..< sebab aku rasa ramai juga rupa2nya blogger buddies aku ni yg muka derang mirip-mirip artis fofular... tak caya?? Tak caya dah! Ko layan kan jer kan.. (ppsssst blogger yg last2 tu pun nak jugekkkk muka dia macam ada iras2 retis.. ha ha ha ko hade???) Mohon amek besen dan tisu sebelum ko tengok gambau2 glamorberas derang ni ek?? ^..^

BLOGGER RETIS LELAKI MUE HE HE HE >..<
Shawn Vs Ikram Dinzly
Romeo Vs Azmil Mustafa
Miko Vs Afgan
MK Syahir Vs Ammar
Zul Ak Vs Nazim Othman
Syakir Rahman Vs Sleeq
Zul De Alexis Vs Aimman


BLOGGERS RETIS MOMPAN HU HU HU >..<
BabyZyra Roxx Vs Yuna
Lina Vs Marsha 
Mici Vs Stacy
Nong Vs Tizz
PPP Vs Maya Karin
SETAHU AKU LE... DALAM DUNIA NI ADA 7 ORANG YANG MUKA LEBIH KURANG SAMA YE DOK?? HE HE HE... JAN MARE.. YE... SEKALI SEKALA TU.. NAK GAK TERPERASAN JADI RETIS JAP.. HA HA HA >..<


p/s: Sebenarnya aku dah kenal pasti ada lagi yg blogger buddies aku ni iras-iras retis... tak pe insyallah lain kali aku akan buat lagi mohon bersabau ek.. 

bloggers.vs.retis@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

56 comments:

  1. fuhh..nasib baik gua tak ada..bahahha

    ReplyDelete
  2. hahaha . taak tahan tgokk muke zul dgn aiman . hahahhaa

    ReplyDelete
  3. haha..mk hnsem tu...

    ReplyDelete
  4. wah maya karin gitu.. kalu macam tu pasni nak panggil akak ni, mummy karin boleh? erkkkk.... kah kah kah

    *hye mummy karin...

    ReplyDelete
  5. KorN ha ha ha geli pulak ketiak ku mendengarnya mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  6. yang terakhir tu saya bangkang!!!! mohon usul ditolak.. haha..

    noona ada iras retis lain..tapi lupa plak nama beliau.. eh, noona bukan stok retis ke?? ~~~fiuuu..fiuuu~~~

    pehh..rajin noona memadankan muka2 blogger nih.. bagus betul.. dah macam kes csi plak..haha

    ReplyDelete
  7. Amirul Verdasco Nadzri ha ha ha adakah muka ku iras2 mak enon??? =..= baru nak perasaan jadik maya karen.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  8. perh...yg best tu yg last tu...yg last :)

    ReplyDelete
  9. Karukord Jagau's kenapa gak dgn yg last tu kan?? mohon habes kan ayat ko tu... jan buat aku musyekil :P

    ReplyDelete
  10. Waww , caya larh !
    Ada jugakla iras irasnya :D

    ReplyDelete
  11. erkkk..hahahaha :p

    >_<

    ReplyDelete
  12. hahahaha! rajinya mommy ni, hikhik tp gua rasa gua lg comel dari yuna, ehh?

    harap mk syahir campak gua ke gunung berapi :3

    lupa lak mommy knp xletak korn mcm ustz wan sohor bani leman? xjumpa ea dlm google, hikhok :p

    ReplyDelete
  13. kasi chance gua ckp besar,

    byk dah org tego gua sebagai iqraqmdizly


    *truestory

    ReplyDelete
  14. hahaha gelak aku tengok ..
    betol ka ada iras stacy nie?
    mcm x je .. :D

    ReplyDelete
  15. senyuman Lina ngan marsha tu mcm sama je .. hehe~

    ReplyDelete
  16. perghh gua kwn ngn retis la

    ReplyDelete
  17. yang laki smeua hampir2 sme... yg perempuan cm bnyk lari lah =)

    ReplyDelete
  18. mmg nampak agak2 iras lah semua tuh.. hee~~

    ReplyDelete
  19. hahahaha..yelah..hakhakhakhakhak...sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boni sama dgn artis koria tu... Winter sonata ekekeke

      Delete
  20. ahahahaahah...layaaan...maya karin?! ahaha..aku bagi can la kt ko nk merase jadi retis jap..ahaha..

    ReplyDelete
  21. APAI ha ha ha jan la ko teruskan apa yg ko nak kata kat aku mua ha ha ha =..=

    ReplyDelete
  22. haah la kak, serupa! sungguh!
    ~akak, org kata baby mcm neelopa la kak. versi pakai tudung punya.. hahaha, nk jugak kau ye baby tua =) :)

    ReplyDelete
  23. hamboii..nie sume retiss hebakk neh..
    yg btol2 ade iras shawn ngn iqram..hoho.. ^_^

    fuyoo..mama mcm maya karin..
    bole la pggl mama sundal malam..hiks :p

    ReplyDelete
  24. hahaha.. boleh mintak sign sengsorang pas nie :P peh mama persis maya karin tu.. nasib baik aida tak ada rupa artis..puewww!!

    ReplyDelete
  25. nasib aku takde..kalau tak msti sme ngn ninja turtle je kan???


    #aku cop aiman hakim redza tuuuu

    ReplyDelete
  26. memang ada yg ada iras2 lah .... pergh mantap sih.

    ReplyDelete
  27. pasni tak nak datang sini dah... nak unfriend semua... segan lah semua retis rupenya sahabat2 ku... terasa rendah diri plak... biarkan ku berlalu.... ekekek

    ReplyDelete
  28. rajin bebenor ko buat h/work ea :D aku = bruce willis

    ReplyDelete
  29. hahaha! ini kelakar..

    ReplyDelete
  30. tok ketua... teringin le jugekkkkk!! LOL... >..<

    ReplyDelete
  31. alamak!!! (terjun dlm selimut-sembunyi)

    ReplyDelete
  32. sangak tu apa? hahaha

    ReplyDelete
  33. kikikiki.. kita pulak ada tak? huhuhu

    ReplyDelete
  34. aku tertanya2 kalau aku lah.....sis
    ko nak sama kan dgn apa ye?

    ReplyDelete
  35. Telor Power erm aku tak berapa cam la muka ko... asik nak bersembunyi dibalik kamera jer ha ha ha... >..<

    ReplyDelete
  36. Best of the best entry... Thumb up

    ReplyDelete
  37. hahaha ada la sikit2 yg sama

    ReplyDelete
  38. mama2 wawa takde ke ?

    k , fine2 ! :(

    ReplyDelete
  39. tapi kan ada orang cakap muka wawa macam ana rafali , ada jugak iras2 siti nurhaliza :D

    haha ~ jangan jeles mama ^_^

    ReplyDelete
  40. muka shawn same lahh !!
    :D
    untung lahh

    ReplyDelete
  41. bhahahaha. mama mohon bagi gua kapel dengan nazim AK tu . ngehngeh

    ReplyDelete
  42. erk? pic yang last tu yang paling hot! hahaha...

    ReplyDelete
  43. @Aimi Syafiqah

    aimi amek la aku bagi free of charge eh.. ha ha ah

    ReplyDelete
  44. @Ahmad Zarif


    T___T perli aku le tu kan?? :P

    ReplyDelete
  45. pergh perghh!hahaha i loike this!

    ReplyDelete
  46. ahhhh... muka aku mcm aron aziz knp xde...

    :(

    ReplyDelete
  47. takku sangak . typo pada tajuk dulu . kahkahkah . gambar wa iras2 anzalna takdak ka ? hahaha

    ReplyDelete
  48. wahahahahahahah..yg ni seyes wa gelak mcm org giler..erk ahhahaha

    ReplyDelete