VIDEO GROUP APAKAH

Hey peps.. Korang dah makan ke?? Aku dah makan, sume siap dah.. ni la yang nak buat 2nd entri tuk hari ni 18 October. Hari ni aku nak share dengan korang tentang FAMILY kedua aku :). Pelik..?? Jan la pelik... sapa FAMILY aku ni kan...?? Ha korang tak tau FAMILY aku ni ramai ... sekali jumpa kecoh satu dunia.. dan aku le kepalanya kan.. ha ha ha..

Inilah HEADER GROUP APAKAH... masa mula-mula aku join dulu...


Dan hari ini secara rasminya HEADER GROUP APAKAH tlh di kemas kini...


Sapa derang ni sume..?? Yo derang ni adalah ahli keluarga aku dalam group blogger yang aku sertai, iaitu GROUP APAKAH?? Nak tau sebab apa aku suka derang ni...?? Sebab dari owner sampai le pengikut2nya sume kepala lebih kurang sengal macam aku gak.. ha ha ha... >..< ok aku pun x leh tuils panjang-panjang ni, badan rasa nak demam (dah 2 minggu lebih aku kurang tidur, tiap2 hari tidur selewat pukul 4.00 pagi) jadi... bila dah tidur lewat, bangun awal, makan tak tentu masa..maka dapat sakit la jawabnya..


Dan sesungguhnya... setiap seorang dalam group APAKAH ni, sangat-sangat istimewa bagi aku, mereka ni nakal, creative, periang, walau nakal tapi masih hormat org tua contohnya aku la.. kat dalam group ni sume pakat panggil aku mama cun cute ppp. Kalau nak dihitung-hitung semua anak2 aku dlm group ni ada lebih kurang 526 (itu pun ada yg kuar masuk.... ha ha ha.. letih sungguh budak2 ni)... Jadi untuk mengabadikan kenangan manis aku dengan derang, tadi aku sempat buat satu video khas untuk semua ahli2 group ni. 

Macam mana pun aku hanya dapat tag suku drp mereka, memandangkan durasi video yang begitu terbatas masanya.. maka aku ambil yang mana2 aku sempat. Pada yg gambar kamu tak ada dalam ni, aku mohon ampun dan maaf (sesunggunya aku hanya manusia biasa yang tak lepas dari melakukan silap). Akhir kata, semoga video ini menjadi bukti, betapa akrabnya ikatan persaudaraan kita.. semoga persahabatan ini akan terus kekal hingga ke akhir hayat...

Pada Pemilik GROUP APAKAH  MK SYAHIR.. thank you sebab terima PPP dalam group yang sangat hebat ini.. THANK YOU :) Untuk mengetahui gambar2 siapa yang ada dalam video ni, mohon tonton sampai penghujung :) ~ sorry tak dapat edit cantik2 coz i don't feel good today... so do enjoy this video.... sesiapa saja boleh join group ni.. jemput la buat mcm rumah sendiri.. insyallah kalau korang rasa stress meh la join.. rasa-rasanya masuk sekali.. dah x nak kuar-kuar lagi.. (boss mohon up gaji ni... ni promo habis2an ni bosss mue he he he)...

P/S: BOSS MALAM NI MUNGKIN WA AMEK MC, NAK DEMAM MOHON APPROVE EK... WA TADI DAH DISCUSS, DGN ZUL DE ALEXIS, DIA AKAN TAKE OVER... OK LAH ,WA ROJER AND OUT DULU ! =..=

sayang.kamu.apakah@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

42 comments:

  1. tak tahu kenapa saya tersentuh hati tengok video yang mama create tu :')

    special thanks to Mk invited wa yang omey ni masuk group ang 5 bulan yang lepas and million thanks kepada semua geng terima kehadiran wa :')

    get well soon okay mama :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nanges. terharu T_T. sob3. get well soon mama :)

    ReplyDelete
  4. best jew tengok semua gmbr gath tu..uhuk2..kalau ada kn best T__T

    semoga akak cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. hehe gmbar honeymoon gua pun ada :p
    thanks mama ppp <3

    get well soon ^_^

    lots of love,
    zyraroxxxx

    ReplyDelete
  6. sebak sy tgk video ni dgn backgroud lagu tu pulak..huhuhu love u forever n ever akak..

    terima kasih atas penghargaan ini..insyaAllah keluarga blogger apakah kita takkan berpecah..

    love u all warga Blogger Apakah :)

    semoga akak cepat sembuh dan diberikan kesihatan yang baik..jaga diri ok..i'll pray for u!

    ReplyDelete
  7. wa.. terharu2.. we love u mama.. tanpa mama sapelah kami..(T^T)

    ReplyDelete
  8. ain tak nak pnggl akak , nakk pnggl mama jgakk . sedehh niee ! wlaupon baru jaa aktf balik dlam grp tuh , adee jgakk DP ain dlam vid tuee . naa nngess :(

    Walaupon gmba ain sgtt mahal . kahkah . mama letak jgakk gmba DP ain lam vid tue . thx so muchh !! .

    btw , makan ubat mama , kalau taa wa ajak ayah mk , miko , zul , anis , pgg mama suap ubat . hehe . lebiuu 1o kali .

    ReplyDelete
  9. nk komen byk2 boleh x mama? :P

    semoga kita semua akan terus menjadi sebuh keluarga yg besar n rapat sampai bila2..walaupun suatu hari nnt kita bukan lg bloger tapi ikatan kekeluargaan tu akan kekal bersama kita semua untuk terus menjadikan keluarga apakah adalah sebuah keluarga lagenda sampai bila-bila. Dan menjadi sebuah group yg akan di kenang n di ingati seribu tahun nanti dan itu pasti.

    ReplyDelete
  10. walaupun kurang perapat kan diri, tapi moga hubungan yang terjalin tidak akan putus . . . aamiin . .

    #suka lagu kiss the rain ^.^

    ReplyDelete
  11. kerap kali kurang sihat ni sis....dah cek doktor ker?

    ReplyDelete
  12. wah ~ Saya rasa ppp lg hebat sbb terer wat video... saya mmg fail skit bab2 editing video ni....huhuhu

    ReplyDelete
  13. i love u mama and geng apakah walaupun tak selalu jenguk group apakah.. sobs..sobs..sobs..

    ReplyDelete
  14. aku cm nak komen ni je

    APAKAH?

    haha

    ReplyDelete
  15. wah..bestnya..siap ada video lagi tu..terbaikk

    ReplyDelete
  16. mama.. i luv u more! walaupun saya sekejap tenggelam timbul tp kasihku tertumpat di apakah ni.. terasa sayang sgt kat situ.. teringin satu hari nk jumpa semua2 yg ada..

    with luv --> cepat2 sembuh ye mama,

    ReplyDelete
  17. internet lambat .. wawa tak boleh tengok mama ..

    ReplyDelete
  18. mama ni ,selalu jatuh sakit , banyak main2 ni .

    banyakkan rehat ye :)

    ReplyDelete
  19. Anonymous19/10/12

    jgn selubungi hidup anda dgn misteri..... Tak nak guna nama sbb tuan blog ni mcm marah jek kat aku.... Maaflah... Smua tu cuma gurauan semata2... Biarlah ku berlalu pergi.... :'(

    ReplyDelete
  20. Tanpa Nama @ Potia ha ha ha mana ada lah.. kelakau lagi ade le... tgk skrg ppp yg diselubungi misteri ke potia?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  21. MIKO Alhamdulillah dah sihat ^.^

    ReplyDelete
  22. Fiza Suhaimi thaz gak sbb sudi join kami2 yg sengal kat APAKAH itu.. mue he he he >..<

    ReplyDelete
  23. bai baizura nah tissu pakai jimat2 sikit ye??? =..= sob sobri yunus eh?? >..<

    ReplyDelete
  24. Zul De Alexis berkata...
    best jew tengok semua gmbr gath tu..uhuk2..kalau ada kn best T__T ~ mohon cari waktu tu nak datim bawah pokok jambu dgn aku.. eh?? ha ha ha... insyallah one fine day we'll jumpa hopefully b4 you start working =..=

    ReplyDelete
  25. Zyra Roxx wanakem narooommbaek ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  26. Mk Syahir mohon bagi aku tisu baran limanam kotak.. jom aku pun nak sebak 3-4 round T..T mohon group ni akan lebih havoc diakan2 datang walau pun jika ditakdirkan aku dah takde :'(

    ReplyDelete
  27. anis i love you too tiga pak... nang.. >..<

    ReplyDelete
  28. Pelangi Biru sukati ko le nak panggil aku apa pung... >..<

    ReplyDelete
  29. Zul De Alexis berkata...
    nk komen byk2 boleh x mama? :P

    semoga kita semua akan terus menjadi sebuh keluarga yg besar n rapat sampai bila2..walaupun suatu hari nnt kita bukan lg bloger tapi ikatan kekeluargaan tu akan kekal bersama kita semua untuk terus menjadikan keluarga apakah adalah sebuah keluarga lagenda sampai bila-bila. Dan menjadi sebuah group yg akan di kenang n di ingati seribu tahun nanti dan itu pasti. INSAYALLAH :)

    ReplyDelete
  30. cik amal... yup mudah-mudahaan insyallah amin :)

    ReplyDelete
  31. Telor Power berkata...
    kerap kali kurang sihat ni sis....dah cek doktor ker? ~ thanks TP kerana prihatin.. alhamdulillah dah ok ... kurang rehat sebenanrya =..=

    ReplyDelete
  32. Syakir Rahman berkata...
    wah ~ Saya rasa ppp lg hebat sbb terer wat video... saya mmg fail skit bab2 editing video ni....huhuhu - sesungguhnya aku pun masih merangkak2 mcm baby baru nak dapat kepala lutut ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  33. Aida Omar berkata...
    i love u mama and geng apakah walaupun tak selalu jenguk group apakah.. sobs..sobs..sobs.. ~~ same le kite... sob sob =..=

    ReplyDelete
  34. Iffah Afeefah ha ha ha apakah ko kumen byk tu jer?? mue he he he >..<

    ReplyDelete
  35. boni kacak berkata...
    wah..bestnya..siap ada video lagi tu..terbaikk ~ kemain.. dah mcm model suar jean jerk... =..=

    ReplyDelete
  36. baby comel berkata...
    mama.. i luv u more! walaupun saya sekejap tenggelam timbul tp kasihku tertumpat di apakah ni.. terasa sayang sgt kat situ.. teringin satu hari nk jumpa semua2 yg ada.. ~ muhun letak gambau betul lam pisbuk supaya next time senang nak kidnap ha ha ah >..<

    ReplyDelete
  37. Cik PensiL ko org yg ke 3 prihatin sbb aku selalu sakit.. camni le bila umur dah meningkat penyakit pun dtg bertingkat2 :P

    ReplyDelete
  38. Mr.She berkata...
    terharu :'( ~ nak tissue tak sila byr 50 sen.. he he he >..<

    ReplyDelete
  39. gua suka dalam group apakah tu.
    thans to PPP sebab invite wa kat group tu.
    suka bukan sebab wa boleh share link tp suka sebab dapat merapu bersama hehe~~
    <3 <3 <3

    ReplyDelete
  40. kejap..kejap.. aku nak gaduh dulu dgn berukband ni.. bukan apa.. dia tak bagi can aku tgk video ni la datin PPP :D

    ReplyDelete