Why... And What...??

Wordless....
:|


You don't know how it feels like when you ignore me. 
I just feel so paranoid. 
All day, I'd be thinking what have i done wrong?? 

http://paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

11 comments:

  1. felice giornata a te...ciao

    ReplyDelete
  2. PPP: itu dialog dlm film omputih ke atau it really happened to someone??
    Harap2 ia cuma dialog dlm film atau dlm mimpi.....

    ReplyDelete
  3. komunikasi sgt penting..klu ada apa masalah kena bgtau, jgn pendam, nnt ada org yg tertanya tanya

    ReplyDelete
  4. aku juga rasa begitu..
    kenapa kau diam..
    tak mau bicara..
    seakannya aku tak pernah wujud..
    sepertinya kau sudah asingkan aku..
    delete-ku dari RAM memory mu..
    kalau ada salahku..
    kalau ada gores hatimu..
    muntahkan saja rasa hatimu..
    kerana 'bisu'mu..
    menikam mati diriku..

    *thanks.. aku tertulis sesuatu :D

    ReplyDelete
  5. sgt benar kata akak ni.
    leeza sgt setuju....
    leeza pernah rs gitu.
    (",)

    ReplyDelete
  6. Kekadang ada jugak perasaan mcm tu....x tau kenapa...adakah kita ada buat salah...so i don't know about my feeling...hehehe...peace !

    hi...!

    ReplyDelete
  7. kalau begitu diam lebih baik

    ReplyDelete
  8. biasa lah tu akak..perasaan je tu..ca'er kan ada :)

    ReplyDelete
  9. seringkali ku mencari, ku mencari apakah salahku.. kau buat ku termenung keseorangan,
    ~selalu je rasa camtu. tp nasib ada byk baby =)

    ReplyDelete
  10. aku tak ignore kau kan PPP? =D

    ReplyDelete